Şimdi Ara

Dilci Günlüğü 2018 - ÜNİVERSİTE BELLİ OLDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
10
Favori
10.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onrtmz

quote:

Orijinalden alıntı: nuksws_99

lys-5 e 80/80 yapacağım diye güvenme, 100 deneme çözdüysem 85 i fulldü 75/5 yaptım tabi hepsi dikkatten kaçmış başarılar ygs sağlam tutmaya bak

Hocam siz ygsde ne yaptınız? Sıralamanız kaç geldi ? Bu sene mi girdiniz sınava? 3 5 taktik sallayın :D

ygs-3 29k idi 75/5 ile sıralama 1042 ham // 1372 obpli geldi .Ygs de yazdığın netleri yaparsan zaten 5-6 yanlışla bile 500 e girersin.Lys denemesi çözerken dikkatle çöz ben hem dizi izleyip hem deneme çözüyodum tabi ne kadar her şeyi bilsende dikkatini veremiyorsun bir süre sonra.Tamamen odaklansan bile diyalog sorusunu yanlış yapıyorsun,deneme çözeceksen ciddi ciddi çöz.

• t_pontocerebellare T kullanıcısına yanıt
    Dil ygs3 e en yakın ama ben yinede daha iyi olur diye tahmin ediyodum pardon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nemesis2014 N kullanıcısına yanıt
    sayısalcı olduğum için hiç incelemedim hangisine daha yakındır diye, o yüzden 1400 dedim sori
  • Dilden 500 e koklayarak girersin çalışmana gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onrtmz kullanıcısına yanıt
    yuvarlak hesap 1000 di
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis2014

Bu sene dilden ilk 100 deneyeceğim. Ygs den 13k yapmıştım.dilden kaç yapmam lazım

Hocam ya dil ilk 100 için ygsde 1klarda olmanız dilden 80 yapmanız lazım en az 78 filan birde benim obp 82 sizin daha fazlaysa daha iyi tabii. Ama sallamayayım puangodan baktıklarıma göre söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_pontocerebellare

şunu şuraya bırakayım

Dilci Günlüğü 2018 - ÜNİVERSİTE BELLİ OLDU

Hocam siz dehşet yapmışsınız ya :D Ama eminim sizin bu aylarda ygs netleriniz benim gibi 70 değil 100 110 filandır en az :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onrtmz

quote:

lys-5 e 80/80 yapacağım diye güvenme, 100 deneme çözdüysem 85 i fulldü 75/5 yaptım tabi hepsi dikkatten kaçmış başarılar ygs sağlam tutmaya bak

Hocam siz ygsde ne yaptınız? Sıralamanız kaç geldi ? Bu sene mi girdiniz sınava? 3 5 taktik sallayın :D

ygs-3 29k idi 75/5 ile sıralama 1042 ham // 1372 obpli geldi .Ygs de yazdığın netleri yaparsan zaten 5-6 yanlışla bile 500 e girersin.Lys denemesi çözerken dikkatle çöz ben hem dizi izleyip hem deneme çözüyodum tabi ne kadar her şeyi bilsende dikkatini veremiyorsun bir süre sonra.Tamamen odaklansan bile diyalog sorusunu yanlış yapıyorsun,deneme çözeceksen ciddi ciddi çöz.

Yok hocam o konuda disiplinli çözerim sıkıntı yok. Ama 120 nete çıkabileceğimden emin değilim işte matematiği halletsem 20lere çıktığını görsem bir umut sevineceğim ama zor :D

137,5 idi ygs netim ^^
  • quote:

137,5 idi ygs netim ^^

Okul başlangıcı yada yaz aylarında kaçtı hocam? 3 5 taktik verebilir misiniz özellikle fen ve matematik için? :(
  • quote:

şunu şuraya bırakayım

87 obp ile 400 kişi mi oynadı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 222 Gün 17 Saat 31 Dakika kala: Bugün İngilizce dışında hiç bir derse çalışmadım. Yarın kelime sınavımız var onun kelimelerini yazdım gottan bir bölüm ve fifa kariyer izledim akşama da maç var yani bugün biraz verimsiz geçti
  • 221 Gün 14 Saat 30 Dakika kala: Son 2 günüdür biraz tempo düştü okul vakti böyle oluyor genelde hocalar çok fazla ingilizceyle alakalı bir şeyler verdikleri için. Bugün 160 soruluk relative verdiler kolaydı bitti hemen ama eve geldiğimde 1 2 saat pcde takılma üzerine yemek filan derken gün bir anda bitti bu sorunu çözmem lazım. Şimdi 50 soru paragraf çözeceğim gün böyle biter muhtemelen.
    şunu buraya bırakayım da

dediğimden de kötüymüş 51.25 net
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizza

şunu buraya bırakayım da

dediğimden de kötüymüş 51.25 net

Hocam yalnız dil 3 puan sisteminde hatırladığım kadarıyla %80 ygs %20 dil yani sizin orada yaptığınız dil puanı pek fazla anlam ifade etmiyor ygsniz iyi çıkmış ondan kaynaklı. Önemli olan dil 1

ben pek bilmiyorum açıkcası sınavın kaç soru olduğunu sınav günü öğrendim sana öyle söyliyim

ilgisiz not: önümdeki kız yüzünden hep bu kadar yanlış oldu 1 saat erken cıktık ama deydi numarasını aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizza -- 2 Ağustos 2017; 22:1:40 >
  • 220 Gün 11 Saat 59 Dakika kala: Bir iki gündür %70lerden %10lara %20lere düşen tempo yavaştan artmaya başladı bugün mattan yeni konuya geçtim biraz Türkçe ve İngilizce çözdüm.
  • 219 Gün 15 Saat 33 Dakika kala: Bugün penguen kitapevinde bana post it diye normal kağıt kakalayanların abv
  • 219 Gün 15 Saat 20 Dakika kala: Bugün iyi geçti eve biraz geç geldim ama matematik temel kavramları bitirdim türkçe-coğrafya-tarih çalıştım. Yarın Matematik Rasyonel Sayılar konusunu bitirip İngilizce testlerimi yapıp kelimelerini çıkartıp coğrafya ünitelerini duvara postitlemeye başlamak istiyorum.
  • behzat hocanın bunu kesin yapmamışsındır değil mi? dediği her şeyi yapmak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onrtmz -- 4 Ağustos 2017; 18:31:2 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.