Şimdi Ara

Dilbilgisi 1 günde biter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın dershanem yok 1 veya 2 günde dilbilgisini calıssam konuların hepsini calısabilirmiyim sizce şuanda Türkçeden 15 yapıyorum moralimi bozuyor yardımlarınızı bekliyorum

• bitirsen bile anca konuyu bitirirsin sorulari zor yaparsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • im-kan-sız

dilbilgisini pratiksiz ögrenirsen boşa ögrenirsin, ben 1 aydır ugrasıyorum 10 soruda falan 7-8 yapıorum anca, bazı sorular cok ayrıntı oluyor
  • Hocam hepsini öğrenmek yerine eksik hissettiğiniz ve denemelerde karşınıza gelen konulara odaklansanız daha yararınıza olur.Hepsini 2 günde değil ancak 2 ayda düzenli çalışırsanız çözebilirsiniz.Size önerim belli konu başlıklarını işaretleyin önce konuyu çalışın daha sonra soru çözün.
    Naçizane önerim ise: Cümle türleri,cümlenin ögeleri konuları önemlidir iyice öğreniniz.
  • Türkçeden 15 net nasıl çıkartıyorsunuz anlamak gerçekten zor,hiçbir şey bilmeyen biri 25 net en kötü 20 net çıkartır dilbilgisini bir kenara bırak paragraf ve cümlede anlam çöz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliogutcen

Arkadaşlar yarın dershanem yok 1 veya 2 günde dilbilgisini calıssam konuların hepsini calısabilirmiyim sizce şuanda Türkçeden 15 yapıyorum moralimi bozuyor yardımlarınızı bekliyorum

1 haftada konular biter. Gerisi pratik. 1 aya oturur

• Dil bilgisi dediğin olay benim gözümde öyle 1-2 ayda oturacak bir şey değil. Ama yine de işine yarayacak seviyede öğrenmen 1-2 ay sürer derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    80 günde YKS biter mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 gün çok.Bikaç saat göz gezdir. fulllersin

biz haftalardır uğraşalım.adam bir gün desin
  • 1 günde biter mi konuları da artmaya başladı yav abi 1 günde bitirdiğin konudan ne anlarsın akıl var mantık var acele işe şeytan karışır
  • Harbiden abartıyorsunuz ya.Alt tarafı dil bilgisi konusu 1-2 aydan söz ediyorsunuz hadi ordan

• Bitirsin tabi ama denemede yaparmisin bilmem

• dil bilgisi bu kadar zor degıldı :) ne olmus buna orta okulda çatır çatır yapıyodm.sımdı sınava goruyom kufredp ghemen gecıyom :D kac gun ugrastım yazım kurallarına hala yapamıyom :) ne acayıp ıstır arkadas
  • Dil bilgisi detay isidir.Test kitaplarinda mek,mak gordugunde hemen isim fiil diye anlatrsin dogru cikar.Ancak denemelerde mek,mak ekini oyle bir yere koyarlar ki asla isim fiil olmaz ve haliyle yanlis yaparsin.Sabir isi bol bol soru cozup,yanlis yapa yapa dogruyu bulursun.1,2 gunde halletmek yerine zamana yay ve sinava kadar dogru bir sekilde ogren.

• tmcinin halinden tmci anlar ya, 1-2 ayda oturur diyincek kızıyolar eskidendi o yazılılarda lap diye bulmak isim filli ortaçı ulaçı falan, ösym öyle bi saklar ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.