Şimdi Ara

Dilara Gönder NTVSPOR'dan KOVULDU ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
7.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

feneri ntvspor'u siliyorum.

dilara nereye ben oraya

Sine Büyüka daha güzel

tuğba dural diyorum

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır

• quote:

dilara nereye ben oraya

+1

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Şimdi videoyu izledim. Yorumlarında en ufak yanlış bir şey yok, özür dilemesi hata. Ekranda bu kızın söylediklerinin 10 katını söyleyen omurgasızlar var, ama onlar her pazar Kanaltürk'de çıkmaya devam ediyorlar. Gücünüz bu kıza mı yetti?

Bu nasıl saçma bir mantık. Ne yapsın ntv deki yönetim kanaltürktekileride mi iişten çıkarsın.

Orijinalden alıntı: iARDAs

FB yayin organinda FB elestirilince tabi kovulursun. Gayet normal.

Hocam kız fb yi eleştirmiyor. Nasıl izliyorsunuz, izlediğnizi ve duyduğunuzuda mı anlamıyorsunuz. Konu orada olanların fb, bjk, gs taraftarı olması değil. Direk oradaki insanları polis de dahil aşağılaması.

Sana birisi deseki kültürsüzsün, yaşıyosun ama hayatın farkında değilsin, nefes alıp veriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungate

quote:

Şimdi videoyu izledim. Yorumlarında en ufak yanlış bir şey yok, özür dilemesi hata. Ekranda bu kızın söylediklerinin 10 katını söyleyen omurgasızlar var, ama onlar her pazar Kanaltürk'de çıkmaya devam ediyorlar. Gücünüz bu kıza mı yetti?

Bu nasıl saçma bir mantık. Ne yapsın ntv deki yönetim kanaltürktekileride mi iişten çıkarsın.

NTVSpor yonetiminden bahsetmiyorum gucunuz bu kiza mi yetti derken, anlayamiyorsan yorum yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: sungate

quote:

NTVSpor yonetiminden bahsetmiyorum gucunuz bu kiza mi yetti derken, anlayamiyorsan yorum yapma.

Ne anlatmaya çalıştın onu söyle o zaman.

• Öyle inanılmaz birşeyde söylememiş . doğru konuşmuş .

dilara nereye ben oraya

Aynen yazıklar olsun gücünüz gencecik körpe bir kızamı yetti yazık cıkcıkcık

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Öyle inanılmaz birşeyde söylememiş . doğru konuşmuş .

Kızın söylediklerini gerçekten dinledin mi?
    Sana birisi deseki kültürsüzsün, yaşıyosun ama hayatın farkında değilsin, nefes alıp veriyorsun.

kizin hayati kaydi NTvspor'dan ayrilmis twitter hesabi kapanmis
  • fenerbahçe düşmanları bir bir cezasını buluyor işte. birisi vurulur, biri kalp krizi geçirir, biri işinden olur. bazılarına zaten doğuştan bir ceza verilmiş, dokunmaya bile gerek yok o varlıklara. türkiyenin en büyük spor kulübü fenerbahçe ile uğraşamazsınız !!!

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

gayet doğru ve çok objektif bir yanıt vermiş. ama tabiki malum takımın medyasına yenik düşmüş kız. özür dilemek zorunda kalmış. üzüldüm...''

şimdi üzüntüm ikiye katlanmış oldu. ki ntvspor kendi çalışanını koruyacağı, arkasında duracağı, destekleyeceği halde onlarda sisteme boyun eğmek zorunda kalmışlar. ntvspor nekadar kan kaybediyor farkında değil. ve farkında olmamaya devam ediyor. zira bunu her programlarına aynı isimleri çıkarmalarından anlayabiliyoruz..

Dilara gönderi birkez daha tebrik ediyor, bu medeni cesaretinden dolayı alkışlıyor, ve yaptığı tüm açıklamaların arkasında duruyor ve umarım kendisini daha özgür ifade edebilceği bir platformda izlemeyi istiyorum.

Bu açıklamaların affedilebilir bir tarafı yok. Sadece Fenerbahçe'ye mahsus bir durum değil, diğer takım taraftarları hakkında aynı şekilde konuşsaydı gereken neyse yine yapılırdı. Neredeyse tek küfür etmediği kalmış. Benim anlayışıma ters bir durum.

''Tıpkı fanatik bir Galatasaray taraftarı gibi, zaten kendisi Galatasaraylıdır.''
    Evet, bu açıklamaları anca öyle biri yapardı. Ne diyorum? "hakarate varan sözler sarf etmiş" Esas olan, bunun savunulması son derece komik.

sana göre affedilir tarafı yok bilader. zaten sana göre yaftalamakta hemen peşin hüküm vermekte çok kolay. ama biliyormusun gslı olduğun halde '' darağacı'' propagandası yapan fblilerden bir farkın kalmamış bana göre. aynı savunmalar aynı sözler aynı cümleler aynı düşünceler. demekki bu güruhun beyinleri etkilemek gibi bir yetenekleride varmış bunuda öğrenmiş oldum. ha belki olaya ''farklı açıdan'' bakmak sitiyorsan o verdiğim linkteki mesajıma bir bakmanı öneririm. + senin anlayışının ne olduğu görüldüğü için bu konuda yorum yapmaycağım.

sana göre öyle biri yapardı bana göre '' gayet objektif ve neyin ne olduğunu bilen'' biri yapardı. o yüzden fikirlerimiz değişmeyecek tartışmamın bir manası yok. ve son olarak bu olayın savunulması komik demişsin, benim durumum komikse senin şuank canla başla savunduğun şeyde komikliğin dik alasıdır.

iyi forumlar

Benim fikrime göre de sen kendinle çelişiyorsun.O verdiğin linkte olaylara tek taraflı bakmamak gerekir diyorsun ancak burada gelip arkadaşa senin şunlardan farkın kalmamış ,düşüncen bunlar gibi olmuş diyorsun.Sadece o da değilhttp://resim.donanimhaber.com/m_59144954/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59155282 bu linkte de "her Fenerli kulp bulur" diyerek de ne kadar tek taraflı bakmadığının göstergesi.

Madem bu kadar karakter tahlili yapabiliyorsun.Peki sana göre ,insanları "sen şöylesin""propoganda yapan Gs lilerden farkın kalmamış""her Galatasaraylı böyledir" video izleyip "bunların kafası güzel" diyerek genelleme yapıp yada bir kalıba sokmaya çalışan kişi hakkında ne şekilde bir yorum yapardın?

Yoksa benim verdiğim liktede yazdığım gibi ,sana göre "Çünkü Fenerli adam bu vatanın vatandaşı değil her dediği yalan yanlış" mı?İnsanları hayal gücündeki şeylerle sınıflandıracağına biraz da dünya gerçeklerini gör.

İyi forumlar ()

gslı biri sizin düşüncenizle aynı olduğu zaman böyle canla başla onu savunmanda ayrı bir ironi zaten. + bu konuyu yazmaktan gerçekten sıkılmaya başladım. söylediğim herşey gayet açık ve nettir. senin kendi fikrin kendinedir beni ilgilendirmez zaten. o yüzden bu konuyu konuşmak istemiyorum. çünkü dediğim gibi ben aksini söylesem sizde kendi inandığınızı söyleyeceksiniz.olay bukadar basit. + anlayamadığın ( yada yetmediği) diğer nokta om kulp meselesi. ki o konunun bu konuyla uzaktan yakından bir alakası yok. çünkü orda bir '' fikir , düşünce'' tepkisi verilirken burda ''herkes'' tarafından yapılan bir karalama kampanyasından bahsediyoruz. anlayabildinmi arkadaşım? ki zira o sözümünde arkasındayım. kulp gerçeği sizin için acı bir gerçek.

kafasının güzel olduğunu görmek istiyorsan videoyu tekrar izle ozaman ne diyimki sana. ki burda gs-fb davasını tartışmıyoruz konuyu ayrı yerlere saptırmana ve burdan birşeyler çıkarma düşüncene gerek yok. o konuyu başka yerde de tartışırız sorun değil zaten.

ve son olarak ben bu forumda gördüğüm zama fbli üyelerle gülen ve yazdıklarınada katılan birisiyin. bundan kaçmam merak etme. kaldıki beni böyle bir ithamla suçlayacak en son kişi bile değilsin. ben gördüğüm gerçeklerin farkında olduğum için okadar şeyleri yazdım vede arkasında durdum. o yüzden senin komik tavsiyelerine ihtiyacım yok.

buda son alıntılara verdiğim son cevabımdı.

böyle şeylere gülen bir kapasiten olduğun için yazıyorum;

iyi forumlar

Sen yine "sizin" diyerek genenellemeye devam et.Herkezi yazdıklarıyla yada videodan izlediklerinle bir sınıfa sok.Videodan ,videoda bulunan kişilere alkol muayenesi yap promil fazlaysa kafası güzel de...kendinin anlatamamış olacağın şeyleri karşındakine "anlamadığın yadar yetmediği" de...diğer başlıkta Beşiktaşlı olanlarında yazılarını görme ve "her FB'li" demekle "buradaki FB'liler" demek arasında fark olduğunu bilme..."Tek taraflı bakmamak gerek" diyip tüm bu yazdıklarımla çelişeye devam et...Eğer haber doğruysa Dilara'nın işten çıkartılmasını desteklemediğimi anlamadan sormadan "GS'li biri sizin düşüncenizle aynı olduğu zaman böyle canla başla onu savunmanda ayrı bir ironi zaten" de...Sonra o büyük görüşlerinle benim kapasitemden bahset...(NOT : Bunlar tavsiye değildir ve istenildiği taktirde daha çok örneklendirilebilir)

Zaten yukarıda da bahsettiğim gibi Dilara'nın işten çıkartılmasını desteklemediğimi belirttiğim üzere yine yanıldığını söyleye bilirim.

Benim içinde bu son mesaj...

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

fenerbahçe düşmanları bir bir cezasını buluyor işte. birisi vurulur, biri kalp krizi geçirir, biri işinden olur. bazılarına zaten doğuştan bir ceza verilmiş, dokunmaya bile gerek yok o varlıklara. türkiyenin en büyük spor kulübü fenerbahçe ile uğraşamazsınız !!!

fenerlekimsebaşaçıkamaz!!!bir1!!bir

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

fenerbahçe düşmanları bir bir cezasını buluyor işte. birisi vurulur, biri kalp krizi geçirir, biri işinden olur. bazılarına zaten doğuştan bir ceza verilmiş, dokunmaya bile gerek yok o varlıklara. türkiyenin en büyük spor kulübü fenerbahçe ile uğraşamazsınız !!!

Bende Ömer Çavuşoğlu nerede kaldı diyordum..

1. si Dilara Gönder
    2. si LaLiga Maçları

Neyse yerine FbTv den bir spiker transfer ederler olur biter

Ayrıca Macabre için NontvSpor'un icraatlerına eklenecek bir olay daha çıktı

Saçmalık.TV deki spikerlere çıkıp konuşacaklarına sayın yönetcilerimiz maça bilet bulunmadığında çıkıp bi açıklama yapsalardı taraftarları için..

İş işte...
    kendisininde bunu ifade etmek istemediğini söyledi...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.