dil yarası en acı yara imiş..

-
-
hocam bende de cok oluyor yesil biber ye dut pekmezi ic birde sivi seyler ye ic orasi kurumasin kurursa cok acir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aft için en güzel çözüm kenacort krem. 2 güne geçirir hemen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: trkgncrAft için en güzel çözüm kenacort krem. 2 güne geçirir hemen.
2 gün mü?? 2 gün daha sürerse kafama sıkarım heralde :(((
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 2 hafta dan fazla suruyor. Dislerimde isiriuorum o derece sinirleniyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde hiçbir şeysiz minimum 1 hafta sürüyor zaten. 2 gün bana göre çok iyi o yüzden. Hatta bir dahakine acımaya başladığı anda sürersen başlamatan bitiyor da.
-
nöbet şekeri
-
Fıs fıs sıkabilirsin. Az da olsa dindirir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yasemin hanım bizim şu dosyalara bakalım daaa eheheheequote:
Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D
Fıs fıs sıkabilirsin. Az da olsa dindirir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: trkgncrNormalde hiçbir şeysiz minimum 1 hafta sürüyor zaten. 2 gün bana göre çok iyi o yüzden. Hatta bir dahakine acımaya başladığı anda sürersen başlamatan bitiyor da.
sağolun hocam eczaneye gidiyorum şimdi
Ağız aftlarından yıllardır müzdaribim. Dil dudak için ve yanak içlerinde ara ara çıkmakta. Hızlı bir şekilde acıdan kurtulmak istiyorsan Oralmedic var. Asiti basıp yarayı dağlıyorsun ve acısı geçiyor, fiyatı da biraz pahalı. Daha ucuz yollusu Kenacort A Orabase. Onu da 2 gün düzenli sürüyorsun geçiriyor.
Stres ya da yediklerimizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kaç defa tahlil verdim bir şey çıkmadı. Tuhaf.
-
-
biraz önce hastaneye gittim kenacort-a merhem ve andorex gargara yazdı sonuçlarını yazarım çok sağolun
-
Hocam direkt eczaneye gitseydin keşke. Kenacort zaten 3-5 Lira birşey olsa gerek. Şimdi sigortasıydı, muayene bedeliydi aynı hesaba gelmiştir. Geçmiş olsun ayrıca. Bir de bu aft dediğimiz mantarmış, lisedeyken biyoloji öğretmenim söylemişti. Kenakort sür diyen de oydu. Neden oluyor bu aft diye sorarsanız diye söyledim. Bende genelde dudağımı falan ısırdığımda yara olursa çıkıyor aft. Hatırlıyorum da ilkokuldayken ağzımın her yerinde çıkmıştı, çok lanet birşeydi. Hayattan zevk alamıyordum o dönem.
-
Hocam limon tuzu basın eğer beyaz ışığı görürseniz çekin ama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X