Şimdi Ara

Dil piercingi yapım süreci ve sonrası (VİDEO EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda bu konuda hic bilgi olmadıgından ben yazıyım dedim.

yaklasık 1 aydır dilimde olandır. erkeğim. tecrübelerimi söyle aktarabilirim.

piercing dükkanına girdiğinizde biraz tedirgin olursunuz, piercingi secip dilinizi cıkartmanızı ister piercer. sonra dilinize işaret koyar ve aynaya bakıp onay vermenizi ister. onay verdiğinizde yapılacak işlem yaklasık 1 - 1,5 dk'dır. dilinizi dısarıda tutarsınız, makas gibi bisi ile dilinizin delincek yerini tutar ve iğneyi şak diye batırır! piercingi takarken biraz zorlanırsınız cunku diliniz yorulmustur iceri sokmak istersiniz ancak piercer az kaldı, dışarıda tutmaya calıs der. piercingi gecirir, toplarını takar. sonra dili icine sokamazsınız cunku artık dilinizde ebesinin nikahı kadar piercing vardır. dilinizi soktunuz, ardından konusmaya calıstıgınız zaman dislerinize takılacak. ilk 2 gün salya akıtacaksınız konusurken. gerçi zaten peltek olacaksınız, konusmak istemeyeceksiniz. r'leri s'leri falan söyleyemiceksiniz.

bide piercing yaptırdıktan sonraki sürece gelelim,

ilk 2 gün corba icmeye bile zorlancaksınız, boğazınız cok fena ağrıyacak, dil baya şişecek. 3. gün biraz daha rahat corba icersiniz, 4. günden itibaren artık yavastan tost falan yiyeceksiniz, yerken diliniz acıyacak ama buna değecektir emin olun. 1 hafta sonunda dilinizin sisliği baya iner ama hafif sis olur hala, o sırada küçük bara geçebilirsiniz. küçük bara geçince tüm sorunlar çözülecektir, pelteklik, yemek sorunu vs. ama bunun icin temiz tutmalısınız, her yemek sonrası gargara, arada bi de sprey uygulanmalı.

yaptırdıgım icin asla pisman degilim o 1 haftalık süreci bida olsa bida cekerim. o kadar eglenceli bisi ki, yaptırmayan anlamıyor.bazen arkadaslarınızı iğrendirmek icin dilinizle akrobasi hareketleri de yapabilirsiniz, gerçekten cok eglenceli, o yüz halleri falan :d

VİDEOSU:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonguepiercing -- 21 Aralık 2014; 18:15:14 >

• DİL DEDİĞİN DELİK OLMAYACAK YAW

Dil piercingi yapım süreci ve sonrası (VİDEO EKLENDİ)
  • Ulan hadi kupeyi falan anlarim da bir insan niye diline bunu yapar ki. Yanlis anlama saygi duyuyorum ancak gercekten merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynrdSkynyrd -- 21 Aralık 2014; 18:12:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkasında gördüğümde bile içim tuhaf oluyoken kendim de hayal bile edemiyorum. Öyle bir anlatmışsın ki konuyu okurken bile içim sızladı Ama zevk meselesi yani herkesin kişisel görüşü bir şey diyemeyiz
  • tat alıyon mu bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BohemianRhapsody -- 21 Aralık 2014; 18:12:58 >
  • Yıkarlar burayı

• erkeğim'den sonrasını okumadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okurken içim acıdı valla dili kestirmek nedir ya ıyk sonra uğraş dur mikrobuyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

tat alıyon mu bari

haha :D
    alıyorum hocam sıkıntı yok, cidden cok ilginc ama hic acı falan yok cidden. rahatsız da etmiyor hatta aksine cıkarınca huzursuz oluyorum.
  • merak edenler için dil delinme aşamasının videosu eklenmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Okurken içim acıdı valla dili kestirmek nedir ya ıyk sonra uğraş dur mikrobuyla

yok ya mikrobuyla falan ugrasmak yok, 1 haftalık sürecte ağzına ediyor o ayrı. ondan sonra rahatt.. sadece gelen sacma soruları cevaplamak kalıyor geriye.
  • Nick-konu uyumu

• Ilıkmısın kardeş ?

• Ömrümde gördüğüm en ciddi gerizekalılık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Ilıkmısın kardeş ?

he kardes ılıgım. ne olacak?
    biraz insanlık bilin be ne kadar ayrımcı insanlarsınız.
    sizin icin küpe takan, piercing takan, saclarını uzatan ılık.
    düşünce tarzınıza hayranım.

• bugün dilini deldiren yarın .........................

şaka şaka dil senin zevk senin

hayırlara vesile olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Ömrümde gördüğüm en ciddi gerizekalılık.

sanane kardes, gerizekalıyımdır belki, bunu tescillemek icin takıyorumdur.
    seni ilgilendiren bi durum var mı burda? ben sadece yaptırmak isteyenlerde bi kac fikir olussun diye bi yazı yazdım. bide kuul olmak icin takıyorsunuz falan dersiniz. asıl sizin gibiler kuul olmak için böyle insanlara hakaret eder.
  • Neden yaptırdın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Neden yaptırdın ?

pek nedeni yok aslında dostum, marjinallik katsın falan diye.
  • kadınlarda güzel duruyor yalan değil.. erkeksen kötü olmuş bence yakışmıyor erkeğe
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.