Şimdi Ara

DİL OKULUNA GİDİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SEÇMEM GEREKEN OKULDA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ; 3 SEÇENEK VAR
    HEDEFİM İNGİLİZCEMİ GELİŞTİRİP ÜNİVERSİTE HAZIRLIĞI ATLAMAK
    1:BOURNEMOUTHDA, KALİTE İYİ, BOLGEDE TURK VAR OKULDA YOK, AKSAMLARI KONUSMA VAR STAJYER OGRETMENLERDEN ISTEYEN DERS ALABILIYOR, FİYAT UYGUN
    2:CAMBRIDGEDE, KALİTE İYİ, TÜRK YOK, FİYAT PAHALI
    3:OXFORDDA, KALİTE ORTA, TÜRK YOK, FİYAT UYGUN, SINIFLAR MAX 9 KISI

SONUCA VARDIM, 1. VEYA 2. OKUL ARASINDA KARARSIZIM AKSAM PEDERE BAHSEDİCEM O KARAR VERİR 1 YADA 2 Yİ :D
    1 UZAK OLMASI 2 NİNDE PAHALI OLMASI PROBLEMDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ♛TR -- 23 Nisan 2013; 12:53:21 >

• 1 uygun bence. sende çabalarsan öğrenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

1 uygun bence. sende çabalarsan öğrenirsin

ONUNDA BOURNEMOUTHDA OLMASI KAFAMI KARIŞTIRIYOR, SIKILIR MIYIM ACABA, LONDRAYADA ÇOK UZAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ♛TR

quote:

ONUNDA BOURNEMOUTHDA OLMASI KAFAMI KARIŞTIRIYOR, SIKILIR MIYIM ACABA, LONDRAYADA ÇOK UZAK

o zaman oxford seçebılırsin. Ama hicbirisı yakın değilki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklerin olduğu yere gitmeni önermem . Full ingilizce konuşabileceğin bir yere git.
  • fiyatlar nasıl benim şuan intermediate ile upper intermediate arasında bir yerlerde sende durum ne
  • quote:

quote:

quote:

o zaman oxford seçebılırsin. Ama hicbirisı yakın değilki

BOURNEMOUTH EN UZAĞI AMA :D, OXFORDDAKİ OKULUNDA KALİTESİNDEN EMİN DEĞİLİM, HEPSİNİN BİR KUSURA VAR AÇIKCASI :D

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Türklerin olduğu yere gitmeni önermem . Full ingilizce konuşabileceğin bir yere git.

SEÇTİĞİM OKULLAR TÜRKLERİN AZ OLDUĞU OKUL ONA DİKKAT ETTİM

quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

fiyatlar nasıl benim şuan intermediate ile upper intermediate arasında bir yerlerde sende durum ne

BEN 2 AY DÜŞÜNÜYORUM, BİRİNCİSİ 9 BİN TL, İKİNCİSİ 14 BİN TL, OKUL VE KONAKLAMA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaz Okuluna Kalmak
    14 yıl önce açıldı
    Dil Bilmeden Amerikaya Gitmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim gideceğim okul da Sir William. Ona da bak fikir sahibi olabilirsin belki. 2 hafta kalacağım ben sadece

• ikincisi neden pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Benim gideceğim okul da Sir William. Ona da bak fikir sahibi olabilirsin belki. 2 hafta kalacağım ben sadece

Anladım hocam, iyi eğlenceler sanada, bende o kadar araştırdım 3 e düşürdüm birini seçmekte zorlanıyorum :D

quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

ikincisi neden pahalı

Daha popüler sanırım, ve bu konuda başı çeken okullardanmış...
  • Yazin gideceksen kuzeye gel.Oxford ve Cambridge gercekten cok pahali ve uzun sure icin gereksiz bence.Guneyde yazin siniflarda 2-3 turk oluyor ona gore hesap yap.Oxford ve Cambridge ise butcesi cok cok iyi olan insanlarin tercihi.Varsa sekliniz Manchester"a bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Yazin gideceksen kuzeye gel.Oxford ve Cambridge gercekten cok pahali ve uzun sure icin gereksiz bence.Guneyde yazin siniflarda 2-3 turk oluyor ona gore hesap yap.Oxford ve Cambridge ise butcesi cok cok iyi olan insanlarin tercihi.Varsa sekliniz Manchester"a bekleriz

Hahaha bir ay önce konuşmuştuk seninle hala araştırıyorum bi sonuca varamadım düşün, işin garibide hiç manchesterde bi okula bakmadım orasıda fazla kuzeyde ya, eğitimi nasıldır acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Yazin gideceksen kuzeye gel.Oxford ve Cambridge gercekten cok pahali ve uzun sure icin gereksiz bence.Guneyde yazin siniflarda 2-3 turk oluyor ona gore hesap yap.Oxford ve Cambridge ise butcesi cok cok iyi olan insanlarin tercihi.Varsa sekliniz Manchester"a bekleriz

Hahaha bir ay önce konuşmuştuk seninle hala araştırıyorum bi sonuca varamadım düşün, işin garibide hiç manchesterde bi okula bakmadım orasıda fazla kuzeyde ya, eğitimi nasıldır acaba

Bizim burasi kuzey degil de ortayi biraz gecince batida kaliyor esas kuzey newcastle falan ki orasi da londra kadar uzak.Manchester sart degil birmingham liverpool filan da dusunulebilir fakat 1 ay ve altinda kalacaksan oxford cambridge butceye daha uygun fakat egitim olarak cok asiri fark olmaz diye dusunuyorum sonucta sen calisip kelime ogrenip konusacaksin dinleyeceksin daha fazlasini yapamazlar.Sonucta ilk 1 hatta 2 hafta bir halt anlamayacagini dusunursek uzun sureli biraz daha ucuz okullar daha mantikli.Benim bu okul icin her sey dahil,vize ucak bileti harclik,oxford`da 12 haftalik egitim ve konaklamayi biraz geciyor.Nereye gidersen git ilk hafta hasta olacaksin zaten Kuzey Guney kasma ama tavsiyem buralardir diger yerlere gore Ingiliz sayisi cok.Tabi bulabilirsen biraz daha kucuk yerlere gidebilirsin ama orada da uzun sure sor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.