Şimdi Ara

Dil Kursuna Yazildim Sizce Gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 6 aydir icimde heves vardi dil kursuna gitmek icin. Babam sonunda bir yer buldu ucretsiz bir yer. Pazar gunu gidecegim ama zaman yaklastikca hevesim gitmeye basladi nedense korku var icimde.

Eve gomulmus vaziyetteyim kendimide gelistirmek istiyorum. Ama bu korku hala icimde var. Neyden kaynaklaniyor bilmiyorum ama herhalde ilk kez boyle bir kursa gidecegimden kaynaklaniyor.

Hedefim ilahiyatti ama ilahiyattan vazgectim cunku sesim kotu ve kalabalik icinde heyecanlanan birisiyim o yuzden vazgectim. O yuzden seneye bir daha girecegim ygsye. Bu sefer evde matematikte calisiyorum cunku sinavdan 0 cekmistim.

Yani arapca ile bir isim yok. Ama babam uzun suredir ariyordu pahali diye beni caydirmaya calisiyordu ama ucretsiz bir yer bulunca gercekten cok sevindi. Bir taraftan babami kirmak istemiyorum ama bir taraftanda bu maceraya atilmak istemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazıldıysan git kardeş sonuç olarak bir dil bir lisan iki lisan bir dil iki insan yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heymannn kullanıcısına yanıt
    Ortalama bir calismayla bir dil kac ayda ogrenilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dil çabuk unutulur. sık sık tekrar etmek lazım. az biraz bi sey ogrendikten sonra online oyunlardan yabancılarla konusabilirsin. veya turistik bi yerde isen turistlerle konusmak gelistirmende faydalı olur. 5 yıl önce ben de gittim 1 yıl egitim aldım 5 ay konusmadım okumadım, cok geriledim mesela.
  • Yazıldıysan gitme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

Ortalama bir calismayla bir dil kac ayda ogrenilir?

1,5-2 sene falan derim ben. Ama 1 sene sonunda iyi bir seviyeye gelmiş olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.