Şimdi Ara

DİKMEN VADİSİ'NE NASIL GİDİLİR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Kızılay'dan Dikmen Vadisi'ne nasıl gidebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

arkadaşlar Kızılay'dan Dikmen Vadisi'ne nasıl gidebilirim?

dikmen dolmusuna bin polisevinde indir de orda ınıp sor bırılerıne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Txrayt

quote:

biraz daha ayrıntı rica etsem. hiç gitmediğim için bilmiyorum. dikmen dolmuşları güvenpark'tan mı kalkıyor?? polisevi'nden yürüme mesafesiyle ne kadar sürer, yakın mı??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Txrayt

quote:

biraz daha ayrıntı rica etsem. hiç gitmediğim için bilmiyorum. dikmen dolmuşları güvenpark'tan mı kalkıyor?? polisevi'nden yürüme mesafesiyle ne kadar sürer, yakın mı??

polis evinin az üstünde in,vadiye ineceğim o mübarek merdivenler nerede diye sor ilk gördüğüne hemen gösterirler.evet mübarek merdiven.

• dikmen dolmuşlarına bin polisevinin orda in.polis evinin hemen arkasından başlıyor dikmen vadisi.
  • güvenparktan bineceksin ztn polisevinn önünden geçiyor şöföre direkte söyleyebilirsn vadiye gidicem diye o indirr
  • arkadaşlara katılıyorum.Güvenparktan bin dolmuşa giderken sol tarafta ışıklarda shell var shell i geçtikten sonra dolmuş kavşağıda dümdüz geçecek solda polis evini biraz geçtikten sonra ışıklarda inecek var de.Işıklarda in karşıda 15katlı altında bina var onun sağından vadiye merdivenler gidiyor

Dolmuş güzergahı değişmediyse en son böyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 24 Eylül 2009; 20:47:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim arkadaşlar... Allah razı olsun...
  • Ben olsam yürüyerek giderdim. Güvenpark' ın önünden geçen Milli Müdafa Caddesinden yukarı yürüyeceksin. Genelkurmay, TBMM Dikmen kapısı gibi noktalardan geçiyorsan doğru istikamettesin demektir. Dik bir yokuş var. Orayı da çıkınca solda Polis Evi görünür. Hemen altındaki yoldan çok az yürüyünce vadinin girişi görünür.

Ben Ulus' tan çıkıp Kuğulu Park-Güvenlik Caddesi-Mesnevi Caddesi güzergahını kullanmıştım. Orası çetin olduğu için pek tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.