Şimdi Ara

Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selçux kullanıcısına yanıt
    Hasarlı aldım ben toplattim diyor.
  • Brcgnrkrgc B kullanıcısına yanıt

Temizlik boyası, boya kusurlarını gidermek için yapılır kaporta hasarı onarımı sonrası yapılan boya "tamir" boyasıdır. Açıklamada balık baştan kokmuş zaten neyi savunuyorsunuz, anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaqwear Z kullanıcısına yanıt
    Hadi ya tabirleri çok biliyorsun sen. O iş tekraridir. Temizlik boyası"cizik, çürük, sürtme ve taş vuruklari için yapılan boyadir."

Peki, ben çok bilmiyorum sizce bu araçtaki boya temizlik boyası mı ?

• zaqwear Z kullanıcısına yanıt
    Bu araçta vuruk olduğu kadar sürtme de var ona istinaden yazmış olabilir.bence surtmede ezik de varsa düzeltme ve boyama işlemine temizlik boyası diyebilir. Siz neden olan sahibini arayıp gerçekleri ogrenmiyorsunuz belki ona göre yorum yaparsınız. Hem daha yargılı olur yorumunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brcgnrkrgc -- 6 Şubat 2021; 15:5:16 >
  • Hayret bu konuya yazmamış henüz,yazarsa vay halinize

Sürtme boyasına temizlik boyası diyorsanız, daha fazla konuşmaya gerek yok. Size hayırlı satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brcgnrkrgc

Sigorta sisirmez hasarı servis tamir yeri sisirir. Eksperde servisin ekspertizine göre ön rapor yazar sigorta ona göre değerlendirir hasarı.

Doğru haklısınız , benim arabada 2140 TL tramer var 40 TL parça ücreti bağlantı ayağı diye sanırım ön tampon için 2109 TL servis işçilik yazmış :)

• Hemican kullanıcısına yanıt

Yalancılığı değil de yalancılığı ortaya çıkaranı taşlayan, suçlayan değişik tipler var. Sen görmemişsin.

• Kaza yapan aracı sanayiye çekersiniz, kaputu düzeltirler, tamponu tamir ederler. Farın ayağını kaynatıp çatlağına silikon basarlar, tampon arkasındaki pek çok vıttı vızık parçayı takmazlar bile. Böylelikle makul fiyatlara çıkar.

Yetkili servis ise tampon arkasındaki köpüğü, kartonu bile orijinal takar. Talisman'ın tavanındaki "izolasyon" malzemesi ki bildiğiniz karton (Şu buzdolabı kolisi olan kartondan) ve fiyatı kaç sene önce 400 lira falandı. Mesela sanayide orayı boş bırakırlar ama servis gider şu kartona bugünün parasıyla belki 1000 lira yazar. Kırılan farı hiç onarmaya çalışmaz bile, 4-5 bin lira yazar fara geçer. Eh kaput v.b zaten direkt değişim. Ee ne oldu fiyat? Üff amma çok hasar kaydı oldu. Aynı kaza için 5000 liralık kayıttansa, 15 bin liralık kaydı tercih ederim.

Dikkat! Pert Olan Eski Aracım Sahibinden'de! 2

• Aracı yaptırıp mı satmıştınız?

• İşin özü şu arkadaşlar ...

Aldığımız otomobillere her sene modeli ve yılına göre bir ton KASKO parası ödüyoruz...Herkes her sene kaskosunu otomobili için kullanıyor mu ? Hayır ..!

Kısaca otomobilimizde sorun oluştuğunda,çalıştığımız sigorta acentesi ile tüm sorunları genelde çözüyoruz.Haa bazen arada anlaşmazlıklar oluyor o zaman mahkemeye kadar gidebiliyor olay.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.