Şimdi Ara

Dikkat gerektiren bir olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Videoda 29. saniyede kadraja giren GF plakalı koyu Insignia'nın bagaja entegre edilmiş 3. stop lambası diğer 2 fardan salise farkla önce yanıp önce sönüyor heralde bir de siz bakar mısınız?

Videodan mıdır aracın kendisinden midir pek anlayamadım.

• Eğer normal stoplar ampul, bagaj kapağındaki LED ise bu fark normal çünkü LED'ler normal ampule göre çok daha hızlı yanar.
  • Dogrudur.... Orta taraf daha erken tepki veriyor sonerken mesela...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Eğer normal stoplar ampul, bagaj kapağındaki LED ise bu fark normal çünkü LED'ler normal ampule göre çok daha hızlı yanar.

Ampullerin hepsi aynı çeşit diye biliyorum.
  • Sorun gibi gözükmüyor çokta takılması gerekmez ama önce yanıp söndüğü konusunda katılıyorum video ile alakalı olamaz ...
  • Dikkat gerektiren derken? başlıktaki amaç nedir anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Dikkat gerektiren derken? başlıktaki amaç nedir anlayamadım

Dikkatli bakmayan anlayamaz anlamında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun gibi gözükmüyor çokta takılması gerekmez ama önce yanıp söndüğü konusunda katılıyorum video ile alakalı olamaz ...
  • Belki stoplardaki kondanstör değeri yüksektir daha geç şarj oluyor olabilir
  • evet önce yanıp sönüyor ama öyle çok fark yok
  • quote:

Eğer normal stoplar ampul, bagaj kapağındaki LED ise bu fark normal çünkü LED'ler normal ampule göre çok daha hızlı yanar.

Aynen. Nedeni bu bencede.

• quote:

Orijinalden alıntı: desolte

quote:

Ben 3. stopun LED olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Eğer normal stoplar ampul, bagaj kapağındaki LED ise bu fark normal çünkü LED'ler normal ampule göre çok daha hızlı yanar.kh

Ampullerin hepsi aynı çeşit diye biliyorum.

Yok değil şu arka taraftaki uzun ve ortaya konan 3. Stop lambası genelde ledtir insignianında led(genede pek emin değilim) ama diğer 2 ana far halojen ve onlar yanınca daha geç ışık uretiyor çünkü halojen lambalar ışımadan önce ısınır sonra ışıma olur ve buda gecikmeye neden olur ama led neredeyse ısınmadan ışır benim bilgim ve düşüncem bu yanlış varsa afola. Birde yanlış hatırlamıyorsam halojen lambalar enerjinin %30 unu ışık enerjisine ceviriyor, led lambalar ise %80 nini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desolte -- 13 Haziran 2012; 16:14:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Orijinalden alıntı: desolte

quote:

Ben 3. stopun LED olduğunu düşünmüyorum.

Led değilse eğer problem vardır büyük ihtimal. Problemde kablolardan veya sigortadan kaynaklanıyordur.

• Yukardaki arkadaşın söylediği gibi fark led ile normal ampulden kaynaklanıyor.Led daha hızlı tepki verir.
  • Hocam tamam doğru dikkat etmişsiniz ama siz niye dert ettiniz bunu onu anlamadım ben
  • caddyninde led ve arka 3 cü stop diğerlerinden önce yanıyor ve orda panik freni yapıyor galiba 4 lüler yanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

Hocam tamam doğru dikkat etmişsiniz ama siz niye dert ettiniz bunu onu anlamadım ben

yok ya dertten değil dikkatimi çekti
  • 3. stop led olduğu için daha çabuk ışık üretiyor. Bu arada çeken araçtan gelen 'dit dit dit' şeklindeki ses neyin sesi? Emniyet kemeri mi ?
  • uzun yolda çokça görülen insignialar şehiriçinde yoklar :/
    çoğu da 34 plakalı ama istanbulda değil adamlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.