Şimdi Ara

Dikkat dagınıklıgı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar psikiyatriste gittim dikkati dagınıklı varmı diye bana prozac diye bi ilaç yazdı sonradan öğrendim ki buantidepresan ilacıymış kullananlar varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • dünya üzerinde en çok satan antidepresan. zamanında piyasaya adet kanamasını önleyici ilaç olarak çıkmış. tabi adet kanı önleyen bi ilacın satması için adet kanını bi güzel hastalık diye de tanıtmaktan geri durmamışlar. ilacı yaratma amaçları tamamen para. rastgele kimyasalları bir araya getirerek bakalım ortaya ne çıkacak diye uğraşırlarken adet kanamasını önlediğini keşfetmişler. ilaç yüzünden birçok kadının hayatını kaybetmesiyle ilaç piyasadan kaldırıldı. ardından bikaç kimyasal değiştirerek antidepresan türevi bi ilaç olarak piyasaya geri döndü. ilacın filmi de var merak edersen. insanlara gün boyu uyuşturucu kafasıyla yaşamanın bir gereklilik, sorgulamanın ve başkaldırmanın boş prensipler olduğunu savunuyor film özet olarak. tabi bu benim düşüncem. bu yazdıklarımı bi araştır sallıyo muyum gerçek mi diye. sonucunda sen karar verirsin kullanıp kullanmamaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babilov -- 17 Ekim 2017; 18:22:8 >




  • Valla kafam çok karışık ben neden gittim bana bunu nedem yazdın anlamış değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bildiğim concerta ve ritalin var sadece dikkat dağınıklığı ilacı. prozac ise dikkat eksikliği ilacı falan değil. placebo etkisi yaratsın diye vermiş de olabilir bilemiyorum.

    başka bir doktora daha gitmeni öneririm.
  • Hocam ben gitmistim bana bisiler yazdi gittim eczaneden aldim antidepresandı para da verdim bosa gitti hapıda kulanma bosver ben kulanmadim. dikkat daginikligina etkisi yok yok yani ritalin concerta sagliksiz desin yine yazmasin basindan saliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.