Şimdi Ara

DİKKAT!!!Bilgisayarınızı yarın sakın açmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
4
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FBI, yarın (9 Temmuz) internetin şalterlerini indiriyor. Virüs bu tarihte harekete geçeceğinden, FBI DNS sunucularını kapatarak tedbir alacak ...

Ancak FBI bu işi sadece Amerika'da değil, bütün dünyada yapacak.

Hacker'ların Windows'daki bir açık yoluyla dünya çapında 570 binden fazla bilgisayara zararlı yazılım yüklediğinin ortaya çıkmasıyla birlikte FBI, yarın (9 Temmuz) internetin şalterlerini indiriyor. Virüs bu tarihte harekete geçeceğinden, FBI DNS sunucularını kapatarak tedbir alacak. Ancak FBI bu işi sadece Amerika'da değil, bütün dünyada yapacak. DNSChanger ismini taşıyan virüsün yol açtığı tehdidin ortadan kalkmasının ardından sunucular tekrar hizmete girecek. Söz konusu virüs, kullanıcıların tarayıcılarını hacker'ların sahte sitelerine yönlendiriyor. FBI kullanıcılara güvenlik ortağı tarafından yönetilen dcwg.org web sitesini ziyaret ederek, zararlı yazılıma sahip olup olmadıklarını kontrol etmelerini öneriyor.

BU VİRÜSE KARŞI YAPILMASI GEREKENLER
    Virüsten etkilenmek istemeyenlerin yapması gereken birkaç basit adım var. Machintosh'ların bile risk altında olduğunu belirten uzmanlar, şu tavsiyelerde bulunuyor: www.dns-ok.us web sitesini ziyaret edin. Eğer zeminde kırmızı görüyorsanız, bilgisayarınız risk altında demektir. Yeşil sinyal iyi haber ancak hala risk altında olabilirsiniz. Daha sonrawww.dcwg.org/fix adresine gidin, ücretsiz virüs taramayı gerçekleştirin ve virüsten kurtulun. Direkt olarakwww.dcwg.org/detect/ adresine giderek de bilgisayarınızda tehlikeli yazılım olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Dikkat edelim ve anti-virüs programlarımızı güncelleyelim arkadaşlar.. 570 BİN BİLGİSAYAR KONTROL ALTINDA..

(bilgi amaçlı alıntıdır
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 8 Temmuz 2012; 23:55:19 >

• siteye nasıl girebiliyorsunuz bir tek bende mi açılmıyor ? sadece tablet ve mobil çalışıyor :S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemişim virüsü ben açarım arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

siteye nasıl girebiliyorsunuz bir tek bende mi açılmıyor ? sadece tablet ve mobil çalışıyor :S

Mozilla Firefox ile giremedim.

Chrome ise zar zor girdi..
  • ya hari citizen dis ka

• Açık ve bir sorun yok şu an.

• Ne yapabilir ki virüs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi bitmediniz
  • 2000 yılına girdiğimiz anda da tüm elektronik aletler bozulacak ve kıyamet kopacaktı.geçiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

2000 yılına girdiğimiz anda da tüm elektronik aletler bozulacak ve kıyamet kopacaktı.geçiniz.

• Ben de tabletten giriyorum, forum çalışmıyor, chrome ile belki giriyor

• DNS Changer virüsü bulaşmadıysa sorun yok. Abartıyor Türkler herşeyi.
  • konuya mesaj yazınların yarısından çoğu mobil,hep fbı ın oyunları bunlar
  • FBI kim lan değil İnternet'in şalterini indirmek benim modemimi bile kapatamazlar.
  • inadına acacam 2 pc var 2 sini de acacam
  • Sazan.avi

• Ya en kötü ihtimal format atarız.

en fazla 1 ay gidiyor zaten win7
  • virüs yok oley
  • sanane bilader açıyom
  • bizim de çitimiz var hekler hepsini
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.