Şimdi Ara

Dikiş İzim SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
2
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar yaklaşık 1.5 sene oldu yaş 16 . 17 den gün aldım . Bu izi azaltmanın yada gidermenin yolu yokmudur ya peeling olayı felan var diyolar bilginiz varmı ..? Bu iz var diye yazın t-shirt giymek istemiyorum ya çok kötübişey benim için...

Bide koluna noldu diyenler var amaliyat diyorum ne amaliyatı diyolar kalp amaliyatı diyince kızıyolar saçma şaka yapma felan

Dikiş İzim SSli

• Dövme yaptır
  • Solucan içine girmiş gibi.

@İrem'in de dediği gibi dövme yaptır bence.
  • Bence sen çevreni değiştir öyle saçma düşüncesiz arkadaşlarmı olur.Bu konu içinde git bi doktora sor para almazlar zaten.
  • Nesi var ki. Gayet olagan bir gorunus. Saklamak yerine rahat rahat aciga cikar. Takikacak neler var sen alt tarafi buna mi taktin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Contractubex" araştır derim
  • Aspire One
  •  Dikiş İzim SSli
    Benimki nereden baksan 10 yıldır var hala geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Sonidito -- 10 Mart 2013; 21:36:03 >
  • Nesi var ki. Gayet olagan bir gorunus. Saklamak yerine rahat rahat aciga cikar. Takikacak neler var sen alt tarafi buna mi taktin.

• camı mı indirdin
  • Senin halini en iyi ben anlarım. Benimde kafamda var, kısa saç yakışmasına rağmen kısa kestiremiyorum.
    Bu izler geçmez. Eğer takıntı haline geldiyse psikoloğa git.
    Ayrıca pudra ile biraz kapatabilirsin ama etrafında öyle arkadaşların varsa ve anlarlarsa iyice dalga konusu olur.
  • Benimde gözümde var 2-3 cm lik birazda kaşım gidik faça atmış gibi duruyor ben ne yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Y.

Aspire One

ama telefon galaxy s3 :D daha imzamı değiştirmedim
  • Kız mısın o nasıl el ?

• takma kafana, hiç bir şey yok.
  • anladık aspire one 725 in var
  • İlaçlar falan işe yaramaz tek seçenek doku nakli.
  • Benim de elimde 2 tane var ama güzel geliyor bana.Birisi elimin tersinde damarın geçtiği yeri dik kesiyor.Diğeri ise baş parmağım ile bileğimin arasında kalıyor.Kimseler de sormadı ki ne oldu diye.Zaten dalga geçilecek değil.
  • Sol elimin avuç içini geçen ay kesdim 5 dikiş, sağ bilekde yine 3,4 yıllık bi kesik, alnımın en üst kısmında boydan boya 22 dikiş izi,
    sol göğsümde 10cm kesik var.
    Kimse sormadı plajda, havuzda şurda burda, insanlık hali olabilir, merakına yenik düşüp sorabilirler de. Ama dalga geçilecek bir olay değil..
    Takma kafana hiçbişeyi, dalga geçen insanlada pardon hayvanlada muhattap olma..
  • Kolu kestir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.