Şimdi Ara

DİKİŞ ATILAN KAŞ BÖLGESİNDE TEKRAR KAŞ ÇIKAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
37.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün maçta, dirsek yedim kaşım patladı,2 dikiş attılar, atmadan önce traşladığını farkettim doktorun, doktor zaman gösterecek dedi kaşın çıkıp çıkmayacağını. Çıkar mı sizce? Eski halini ne kadar sürede alır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaşa Dikiş Atılması Sonrası Kaş Çıkması

Kaşa dikiş atılması, kaş bölgesinde meydana gelen yaralanmaların onarımı için uygulanan bir tıbbi işlemdir. Yaralanmanın şiddetine bağlı olarak kaşa atılan dikişlerin alınma süresi değişebilir.

Kaş Yarılması Sonrası Tekrar Kaş Çıkması

Kaş yaralanmalarının iyileşme süreci, yaranın boyutuna, derinliğine ve dikişlerin alınma süresine bağlı olarak değişebilir. Genellikle, kaş yaraları iyileştikten sonra kaş kılları da yeniden çıkmaya başlar.

Kaşa Dikiş Atıldıktan Sonra Yapılması Gerekenler

Kaşa dikiş atıldıktan sonra yaranın temiz tutulması ve enfeksiyonların önlenmesi için doktorun önerdiği bakım talimatlarına uyulması önemlidir. Dikişler genellikle 5-7 gün sonra alınır.

Kaşa Dikiş Atılmasının Olası Komplikasyonları

Kaşa dikiş atılması genellikle güvenli bir işlemdir, ancak bazı durumlarda enfeksiyon, yara izi veya kaş kıllarının yeniden çıkmaması gibi komplikasyonlar ortaya çıkabilir.

Kaş Yaralanmalarını Önleme

Kaş yaralanmalarını önlemek için spor yaparken veya tehlikeli faaliyetlere katılırken koruyucu gözlük veya kask takmak önemlidir. Ayrıca, kaş bölgesini kaşımaktan veya koparmaktan kaçınmak da yaralanmaları önlemeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dikiş bölgesinde kaş çıkmıyor maalesef. 5 sene önce benimde sağ kaşım patlamıştı. İzi hala duruyor.
  • Umutsuz olmanı istemem ama dikiş bölgesinde illaki bir miktar azalma olur gibime geliyor , ama belli olmaz .
    Benim birkaç arkadaşımında kaşı patlamıştı oradan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Dikiş bölgesinde kaş çıkmıyor maalesef. 5 sene önce benimde sağ kaşım patlamıştı. İzi hala duruyor.
    Çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Çıkmaz.

Alıntıları Göster
    Dikişin herhangi bir olumsuz etkisi yok, bozulma olan yüzeyin kaynama durumu ile alakalı.

sana şöyle söyleyeyim ki; Kaşın açıldı dikiş atıldı diye kaş çıkmaz diyen, hiç mi boks maçı izlemedi. Boksörlerin hemen hemen her 3-4 maçtan birinde kaşı açılabilir, ve her defasında yeni kaşlar yerini alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Dikişin herhangi bir olumsuz etkisi yok, bozulma olan yüzeyin kaynama durumu ile alakalı.

sana şöyle söyleyeyim ki; Kaşın açıldı dikiş atıldı diye kaş çıkmaz diyen, hiç mi boks maçı izlemedi. Boksörlerin hemen hemen her 3-4 maçtan birinde kaşı açılabilir, ve her defasında yeni kaşlar yerini alır.

Alıntıları Göster
    İnşallah çıkar ne diyim. Moralim bozuldu, faça atmış gibide durmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

İnşallah çıkar ne diyim. Moralim bozuldu, faça atmış gibide durmuyor

Alıntıları Göster
    Faça dediğin Burak Yılmaz'ın façası gibi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Onun ki faça değil makineyle almış. Öyle değil. Onun ki diklemesine benimki yanlamasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Alıntıları Göster
    küçükken kaşım patlamıştı dikiş attılar izi hala duruyo ama kaş çıktı yani pek belli olmuyo izi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

küçükken kaşım patlamıştı dikiş attılar izi hala duruyo ama kaş çıktı yani pek belli olmuyo izi

İz illaki kalacak ama, doktor zaman gösterecek kaşın çıkıp çıkmayacağını dedi 2 kaşı patlamış arkadaşım var sınıftan onlarda da var kaş ama yara izleri belli oluyor.
  • quote:

quote:

İz illaki kalacak ama, doktor zaman gösterecek kaşın çıkıp çıkmayacağını dedi 2 kaşı patlamış arkadaşım var sınıftan onlarda da var kaş ama yara izleri belli oluyor.

Alıntıları Göster
    takma kafana okadar çıkıyo tekrar

• quote:

takma kafana okadar çıkıyo tekrar

• çıkar ama kaş yapisina gore degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

çıkar ama kaş yapisina gore degil.

nasıl yani
  • quote:

quote:

nasıl yani

Etrafında kaş çıkıyor ve kaşının şeklini bozuyor bende de 7 dikiş var acaip belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObsesifKompulsif

quote:

quote:

nasıl yani

Etrafında kaş çıkıyor ve kaşının şeklini bozuyor bende de 7 dikiş var acaip belli oluyor.

Anladim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ObsesifKompulsif

quote:

quote:

nasıl yani

Anladim

Alıntıları Göster
    Benim çenem yarılmıştı 4 dikiş mi ne attılar, o zaman bir abi orada sakal çıkmayacağını falan söylemişti. (Hafif de değil tüm vücut üstüne düştüm) 2 yıl önce hatırlıyorum ilk sakalım dikiş yerinden çıkmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Benim çenem yarılmıştı 4 dikiş mi ne attılar, o zaman bir abi orada sakal çıkmayacağını falan söylemişti. (Hafif de değil tüm vücut üstüne düştüm) 2 yıl önce hatırlıyorum ilk sakalım dikiş yerinden çıkmıştı.

Alıntıları Göster
    http://www.hairtransplantation-turkey.com/ozel-bolge-ekimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Alıntıları Göster
    boşver çıkmasın öle daha karizma gözüküyæ

• 3 sene öncede sol kaşım patlamıştı 6 dikiş atıldı ama kaş falan çıktı yani hatta ilk zamanlarda çıkıyor bayagı kaşındırmıştı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.