Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde bende matematiği yapınca denemelerde sıkılıyorum türkce çözesim gelmiyor bırakıyorum çok sıkılıyorum türkce cozerken eskıden olmazdı son bi kac sınavdır var.. Artık son 2hafta deneme cozmekten baska elden birşey gelmez bu arada temeli iyi olmayan arkadaşlara kötü bir haberim olcak sınav zor olacak bu sene bir çok yerden teyit edildi ama zor olması gözünüzü korkutmasın zor olursa herkes yapamaz kolay olursa herkes yapar
  • arkadaslar oncelikle basarilar ben lys girdim basarisiz oldum 2. senem 2 yillik ne yazayim sizce harita teknikeri insaat teknikeri bide isci sagligi guvenligi hangisi sizce birde dgse kolay midir ilk makine muh tutyordu gitmedim bu sene saldim kotu geldi 2 sene calissam odtu insaat felan gelir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde sayisalda cikan konulari nerden bulabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Mehmed

arkadaslar oncelikle basarilar ben lys girdim basarisiz oldum 2. senem 2 yillik ne yazayim sizce harita teknikeri insaat teknikeri bide isci sagligi guvenligi hangisi sizce birde dgse kolay midir ilk makine muh tutyordu gitmedim bu sene saldim kotu geldi 2 sene calissam odtu insaat felan gelir mi

Sirf dgs den muh kapaj atarim diye 2yillik okuyacaksan okuma bence zehir olur o iki yil ki dedigin makina bolumu el becerisi isteyen bir bolum millet 4 yil lisesini okudu onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shineon25 -- 6 Temmuz 2013; 23:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

arkadaslar oncelikle basarilar ben lys girdim basarisiz oldum 2. senem 2 yillik ne yazayim sizce harita teknikeri insaat teknikeri bide isci sagligi guvenligi hangisi sizce birde dgse kolay midir ilk makine muh tutyordu gitmedim bu sene saldim kotu geldi 2 sene calissam odtu insaat felan gelir mi

Sirf dgs den muh kapaj atarim diye 2yillik okuyacaksan okuma bence zehir olur o iki yil ki dedigin makina bolumu el becerisi isteyen bir bolum millet 4 yil lisesini okudu onun

hocam haklısında dgs baska ne için gireyim ki 2 yıllık mezun olup dısarıda mı gezeyım hadı iş bulduk dıyelım insanın kendını gelıstırmesı lazım bır yerlere gelmek ıcın makine el becerisi demıssın dogrudur ama ınanıyorum kı okuyanların yarısındada bu becerı yok ama sistem böyle benım amacım ygs lysden doguda ınsaat makıne okumak yerıne dgs den gıreyım daha ıyı yerlere geleyım hem on hazırlık gıbı okuyacagım bolumude tanımıs olurum ön lisansda cıkmıs sorulara göz gezdirdim pek zorlayacak bir soru görmedim geneli mat 1 tarzı permutasyon kombınasyon wardı mat1 mat 2 konusu ortak olarak yanı geneli basit işleme dayalı sorular tek sorun sınavda zaman olacaktır zannımca türkçe zaten okudugunu anlama

• quote:

birde bende matematiği yapınca denemelerde sıkılıyorum türkce çözesim gelmiyor bırakıyorum çok sıkılıyorum türkce cozerken eskıden olmazdı son bi kac sınavdır var.. Artık son 2hafta deneme cozmekten baska elden birşey gelmez bu arada temeli iyi olmayan arkadaşlara kötü bir haberim olcak sınav zor olacak bu sene bir çok yerden teyit edildi ama zor olması gözünüzü korkutmasın zor olursa herkes yapamaz kolay olursa herkes yapar

nerden biliyosun hocam zor çıkacağını

• quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

birde bende matematiği yapınca denemelerde sıkılıyorum türkce çözesim gelmiyor bırakıyorum çok sıkılıyorum türkce cozerken eskıden olmazdı son bi kac sınavdır var.. Artık son 2hafta deneme cozmekten baska elden birşey gelmez bu arada temeli iyi olmayan arkadaşlara kötü bir haberim olcak sınav zor olacak bu sene bir çok yerden teyit edildi ama zor olması gözünüzü korkutmasın zor olursa herkes yapamaz kolay olursa herkes yapar

Son yillarda hangi mat sinavi kolay oldu bir dusun ? Kalipdisi sorular var ve gercekten osym kaliteli soru yaziyor zordan kastim dusunmesi zor zaman alici sayisal mantik sorulari ayrica korfezin denemeleri de kastirdi bu sene

• quote:

Kardeş inşallah çok zor olmaz. Çünkü elimde değerlendirmem gereken tek sınav dgs kaldı. Bu dgs ile işletme bölümüne illa bir yere yerleşmem gerek batıdaki şehirlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Kardeş inşallah çok zor olmaz. Çünkü elimde değerlendirmem gereken tek sınav dgs kaldı. Bu dgs ile işletme bölümüne illa bir yere yerleşmem gerek batıdaki şehirlerde.

hocam valla 2012'de 225-230 civarı kapamış arama motorlarında girdiğim denemelerde yaptığım araştırmalarda filan 80 nete işletme oluyor.. Bende inanamıyorum çünkü 80 net az çok cepte gibi gözüküyor inş yanlış hesaplamalar yapmıyorumdur..

• quote:

quote:

quote:

Son yillarda hangi mat sinavi kolay oldu bir dusun ? Kalipdisi sorular var ve gercekten osym kaliteli soru yaziyor zordan kastim dusunmesi zor zaman alici sayisal mantik sorulari ayrica korfezin denemeleri de kastirdi bu sene

valla 2011 dgs mat soruları kolaydı.. Şans işi bence

• quote:

hocam valla 2012'de 225-230 civarı kapamış arama motorlarında girdiğim denemelerde yaptığım araştırmalarda filan 80 nete işletme oluyor.. Bende inanamıyorum çünkü 80 net az çok cepte gibi gözüküyor inş yanlış hesaplamalar yapmıyorumdur..

Eğer 3.50 (+- 1/2 puan) civarı bir gano ile mezun olduysan 50 türkçe 30 matematik yetiyor işletme için. He sen matematikten 15 net yaparsın ama türkçeden 65 net yaparsan aradaki farkı yine kaparsın tabi bu sefer 2 puan kadar az puan alırsın.
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen sene istedigim bolum kaç net ile veya kaçıncı sırada kapatmış nasıl bakabılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikacum -- 7 Temmuz 2013; 17:38:14 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam haklısında dgs baska ne için gireyim ki 2 yıllık mezun olup dısarıda mı gezeyım hadı iş bulduk dıyelım insanın kendını gelıstırmesı lazım bır yerlere gelmek ıcın makine el becerisi demıssın dogrudur ama ınanıyorum kı okuyanların yarısındada bu becerı yok ama sistem böyle benım amacım ygs lysden doguda ınsaat makıne okumak yerıne dgs den gıreyım daha ıyı yerlere geleyım hem on hazırlık gıbı okuyacagım bolumude tanımıs olurum ön lisansda cıkmıs sorulara göz gezdirdim pek zorlayacak bir soru görmedim geneli mat 1 tarzı permutasyon kombınasyon wardı mat1 mat 2 konusu ortak olarak yanı geneli basit işleme dayalı sorular tek sorun sınavda zaman olacaktır zannımca türkçe zaten okudugunu anlama

Meslek lisesi bitiren adamda emin olun cok iyi bir el becerisi oluyor biraz akilli olan akilla el becerisini birlestirdimi ciddi anlamda teknik konularda asla dara dusmez ama dediginiz gibi beceriksizlerde cikmiyo degil

• quote:

quote:

Eğer 3.50 (+- 1/2 puan) civarı bir gano ile mezun olduysan 50 türkçe 30 matematik yetiyor işletme için. He sen matematikten 15 net yaparsın ama türkçeden 65 net yaparsan aradaki farkı yine kaparsın tabi bu sefer 2 puan kadar az puan alırsın.

2.31 ortalamam var
  • quote:

2.31 ortalamam var

O zaman daha fazla net yapman gerekecek kardeş senin. Ben puan hesaplama motorlarına 30 mat 50 türkçe 70 öbp yazıyorum.
  • Yav beyler bu Sınava giriş bilgileri neden hala gelmiyo.Yoksa bendemi sorun var.Anlamadım gitti.
    Biri bişi desin ya!.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikacum

arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen sene istedigim bolum kaç net ile veya kaçıncı sırada kapatmış nasıl bakabılırım.

dostum bölümünü googleden araştır 2012 dgs puanlamasına tavan ve taban puanını bulduktan sonra puan hesaplama motorlarından kaç net istediğini hesaplayabilirsin sen bi söle bölümünü bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Yav beyler bu Sınava giriş bilgileri neden hala gelmiyo.Yoksa bendemi sorun var.Anlamadım gitti.
    Biri bişi desin ya!.

lysden dolayı hocam ösyme yoğun bu aralar bi düzlüğe çıksın belli olcak herşey inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Yav beyler bu Sınava giriş bilgileri neden hala gelmiyo.Yoksa bendemi sorun var.Anlamadım gitti.
    Biri bişi desin ya!.

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama. Sınav giriş belgeleri, sınav tarihinden yaklaşık bir hafta önce açıklanacaktır diye okumuştum

• quote:

quote:

2.31 ortalamam var

O zaman daha fazla net yapman gerekecek kardeş senin. Ben puan hesaplama motorlarına 30 mat 50 türkçe 70 öbp yazıyorum.

en fazla 5-6 net oynamaz mı ?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.