Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lextor

Bilgiyi nereden aldınız hocam? Yığılma bilgisini? Yani 261 puanım var (16 bin bilmem kaç) o zaman ben yerleşebiliyorum (Computer Enginnering)

Alıntıları Göster
    Benim anlamadığım puanlar düşecek dememiş ki, artacak demiş, bu olumsuz bir şey olmaz mı?
  • Arkadaşlar sayısalda sıralamalar ne durumda geçen sene 293 puanla kapatan yere 289 puanla girebilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PacTyson

Benim anlamadığım puanlar düşecek dememiş ki, artacak demiş, bu olumsuz bir şey olmaz mı?

Alıntıları Göster
    Latife ediyorum hocam. Bizim şans anca böyle olur. Geçen sene 5 üni puanını 15-20 aralığı düşürmüşken bu sene 20-30 artacak gibi. Nasıl şans bu. K**pek gibi çalış sonuca bak! Evet gerizekalıyım kabul ediyorum. 1 dakikalık heyecan hayatımı mahvetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 17 Ağustos 2018; 14:37:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas

hedef neresi :D
    ODTÜ bilgisayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motorlubilgisayarcı07

Naptin sen ortaligi kirip gecirmissin naptin soru kitaplarini yedin mi nasil calistinda yaptin bunu
    Birikim diyelim. Hazırlık olarak sadece 2014-2017 çıkmış soruları deneme gibi çözdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B78D40FAA

Birikim diyelim. Hazırlık olarak sadece 2014-2017 çıkmış soruları deneme gibi çözdüm.

Alıntıları Göster
    Yaş kaç ayıptır sorması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Latife ediyorum hocam. Bizim şans anca böyle olur. Geçen sene 5 üni puanını 15-20 aralığı düşürmüşken bu sene 20-30 artacak gibi. Nasıl şans bu. K**pek gibi çalış sonuca bak! Evet gerizekalıyım kabul ediyorum. 1 dakikalık heyecan hayatımı mahvetti.

Alıntıları Göster
    Dur bakalım hocam, daha hiçbir şey kesin değil ki. Kesin bilgi gibi yok 5 puan artacak yok 20 puan düşecek vs. tercih sonucunu görene kadar kesin bir şey diyemeyiz bence.

Tamam benim de çok moralim bozuldu en azından 3-5k içinde olmayı beklerdim, sınav anında da panik yaptım. Ben bu saçma sapan sınavların zeka meka ölçtüğüne pek inanmıyorum tamam kimisinin yatkınlığı olabilir de, olmayınca olmuyor işte ben denemelerde 50-55 net matematik yapıyordum bu sınavın tarzı çok değişik geldi çalışmalarımın %60'ı boşa gitti gibi hissettim. 3.5 ay gece gündüz çalıştım ben de.

• Yaş çok genç değilim. Amcanız yaşındayım.

• Hocam hangi okul onlisanstan mezunsunuz ?

• En yüksek puanlı bilgisayar programcılığı bölümlerinden biri

• quote:

Yaş çok genç değilim. Amcanız yaşındayım.
    Maşallah hocam obp de en az 3.60 felan herhalde. Hali hazırda çalışıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum?

• quote:

Şunu şöyle koyalım...
    Tasari birinci cikartamamis bu sefer,tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehnbrcn1

Arkadaşlar sayısalda sıralamalar ne durumda geçen sene 293 puanla kapatan yere 289 puanla girebilirmiyim
    Cok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: steganography

Maşallah hocam obp de en az 3.60 felan herhalde. Hali hazırda çalışıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum?

Alıntıları Göster
    Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Tasari birinci cikartamamis bu sefer,tebrikler

Alıntıları Göster
    Öyle oldu.

Teşekkürler.

• Tercihlerle ilgili bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Wung-Zhu

Yoğunluk her saatte olacak açıklasalar da kurtulsak

Alıntıları Göster
    222 aldım ea Havacilik yonettimi acik ogretim yazacagim konustum 3.siniftandan basliyorum ve alttan dersim yok sivil hava ulastirma isletmeciligi oldugum icin senin durum ney

• Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği mezunum EA 222 Puan 98 binim AÜ-AÖF'ü aradım Havacılık Yônetimine Dikey Geçiş yapmak istediğimi söyledim sistemden baktı Direkt geçebileceğiniz bölümler arasında olduğu için 3.Sınıftan başlayacaksınız Alttan dersinizde olmayacak dedi bundan iyisi şamda kayısı ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

• Hocam sonucunuzu paylasmak icinmi uye oldunuz yoksa halihazirda forum kullanicisi olup da ifsa olmamak icinmi boyle yaptiniz ?

• tebrik ederim. ben de ikinci olmuşum. birinci kim diye merak ediyordum. birinci bulunmuş

• 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.