Bildirim
DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (467. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Hocam ne deyim ben sana artık tamam dediğin gibi olsun sana iylik yapmaya çalışıyorum yanlış yerlere bakıyorsun lisans tamamlama diye bakacaksın nereye bakıyorsun anlamıyorum gerçi mezuniyetin verdiğim tarihden önce değilse oda yaramaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah razi olsun kardesim
girdik artik dgs ye
EA 208 ile muhtemelen anadolu saglik yonetiminden devam edicem
Arkadaşlar dgs de gecen sene %25 bursla 260 275 arasi olan okul bu sene %25 olan burslarini %50 olarak belirlemis, ben 265 aldim girebilme şansım var mi?
Gecen seneki %25 olanin puan araliga bakarak tercih yapmam mantıklı olur mu
Niye sayılmasın fakat o sayılacak derslere ve okula bağlı bir durumda var, en iyisi okula sormalısın hocam
bence yerleşirsiniz hocam sıralama yetiyor çünkü bölümünüz nedir? benimde puanım 294 sıralmam 3259 :) aramızda 2 kişi var -
hedef neresi :D -
Geçen sene en son 235 ile alınan bölüme bu sene 226 ile girme olasılığım var mı? Bide puanı hesaplanmayanlar falan var belki tutar diye düşünüyorum ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
puanı hesaplanmyanlar sıralamaya dahil değil zaten. ea ise imkansız . geçen senenin puanına göre sıralaması olan bu sene sıralaması daha geride . yığılma olmuş 230 260 arası felaket bi yığılma var. puanlar artıcak . hukuk artarmı bilemem ama hukuk hariç bütün bölümler en az 5 puan artıcakquote:
Orijinalden alıntı: ambidextryy
Geçen sene en son 235 ile alınan bölüme bu sene 226 ile girme olasılığım var mı? Bide puanı hesaplanmayanlar falan var belki tutar diye düşünüyorum ? -
-
Hayır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
180 puan almışım aöf işletme veya maliye bölümleri gelir mi ? -
hayır hocam
maalesef
-
20000 kontenjan var anadolu aöf de
taban 190,08376 tavan 322,59720 ile almıs 2017 de
Eyvallah kardesim tavsiyelerin icin tesekkurler hayatinda basarilar
Naptin sen ortaligi kirip gecirmissin naptin soru kitaplarini yedin mi nasil calistinda yaptin bunu
ulan adam daha 0,5 net bile yapamıyor gelmiş burada sisteme sitem ediyor. siz bir zahmet iyi yerlere gelmeyin :D -
-
Bilgiyi nereden aldınız hocam? Yığılma bilgisini? Yani 261 puanım var (16 bin bilmem kaç) o zaman ben yerleşebiliyorum (Computer Enginnering)quote:
Orijinalden alıntı: jack_fear
puanı hesaplanmyanlar sıralamaya dahil değil zaten. ea ise imkansız . geçen senenin puanına göre sıralaması olan bu sene sıralaması daha geride . yığılma olmuş 230 260 arası felaket bi yığılma var. puanlar artıcak . hukuk artarmı bilemem ama hukuk hariç bütün bölümler en az 5 puan artıcak
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 17 Ağustos 2018; 14:26:49 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X