Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

Mezuniyet alanı ne oluyor ben onu anlamadım ?

öyle bir alan mı vardı yahu,benim balatalar yandı iyice,kaydı 5-6 kez baştan yaptım
  • arkadaşlar internetten ödeme yapamadım hangi bankalardan yapabiliriz internette ziraat diyor ama bir de buraya sorayım dedim
  • "Bilgiler sistemle eşleşmedi. Lütfen Mezuniyet Alanı bilgisini kontrol ediniz."

Tüm alakalı lise türlerini denedim yine de kabul etmiyor, ne lan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Sistemde bütün bilgileriniz alındı evrak getirmenize gerek yoktur diyo öyleyse hiçbir şey götürmeden direk kayıt yapabilir miyim

En son sayfada verdiği PDF dosyasının çıktısını alıp büroya götüreceksin.

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]

ŞU EKRANDA MI ÇIKIYOR MEZUNİYET ALANI.BENDE ÇIKMADI ÖYLE BİŞEY
  • By_Coder kullanıcısına yanıt
    İnternette ödeme yap diyince ekran da hiç değişiklik olmuyor ise sağ üstte popup engelleyen bi buton var. Ona tıklarsan ödeme sayfası gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mezuniyet alanı hatası aynen devam ediyor. Kayıt yaptıramadık daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]

ŞU EKRANDA MI ÇIKIYOR MEZUNİYET ALANI.BENDE ÇIKMADI ÖYLE BİŞEY

evet hocam sizinki çıkmış bizde o alan hiç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

bana bi akıl verin beyler ne yapayım geçici mezuniyet belgem ösymde aisde mezun görünüyorum kayıt bölümünde mezuk bölümününde üniyi bulamıyordum çıkıp baştan gireyim dedim komple mezun lanı gitti ne yapmalıyım?
    ekleme: aisde olup yöksisde olmama gibi bir imkan var mı

ais de yöksis bilgilerimi güncelle diye bir alan var.ona basıp sonra tekrar kayıt alanına girer misin.baştan

E-Okul/YÖKSİS'ten alınan eğitim bilgileriyle mevcut eğitim bilgileri aynıdır. yok hocam denedim yine alan bilgisi gitti gelmiyor
  • istanbulda büroya giden oldu mu,ne durumdalar.bende yarın gidecem İnşallah
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Daha internetten kayıt yapan olamadı bürolar boşdur,mutlaka tarihi uzatacaklar

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    Bende o bölüm var fakat tamamen doğru girmeme rağmen kabul etmiyor bilgileri.
  • Yau aöf yıllardır bu işi yapıo,başlatcaktı cuma günü internet kayıtlarını bugüne belgeleri hazırlamış olup büroya kayıta giderdik.
    Aöf şöyle bi çözüm getirebilir internetten kayıt işlemini yapamayanlar için belgerle birlikte bürodan işlemleri halledebilir.

• radko kullanıcısına yanıt
    kayıt yenileme miydi neydi onun bile tarihlerini uzatmışlar 13 ekime kadar,yanı bir çakışma var,onun için de bir yoğunluk olacak.
    ah güzel memleketim,90 tl sınav ve 275 tl kayıt ücretlerini alırken hiç sıkıntı yaşatmayan sistem,iş yapmaya gelince nasıl insanı bezdiriyor dimi
  • ben aöf mezunuyum. transkript istiyor. transkripti kayıt sırasında bürodan alabilir miyim?

• Sigma33 S kullanıcısına yanıt
    Tesekiurler dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sorun çıkmadı direk yaptım sadece sorgulamalara göre kayın için gerekli belgeler kısmında askerlik durumu beyanı ASAl'dan bilgi cekerken sistemde hata oluştu yazısı var ama sıkıntı etmedi bu hata başvuruyu yaptı parayıda yatırdım yarın sabah azap kısmı başlıyor..
  • şaka gibi gitti alan gelmiyor nereye yazacağız bu mezun olduğumuz bölümü üniyi ya
  • Benim kayıtlar, ödeme felan tamamda belgede başvuru türü olarak dikey geçiş fark ders yazıyor doğrusu bu diymi

• arkadaslar sizler meslek ve ünvana ne yazdınız? ben meslege calısmıyor unvanıda listelenmiyor dedım ondanmı kabul etmıyor acaba. Ama ünvandada benım mezun oldugum bolum yok
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.