Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşağıdaki bölümleri fark dersleri alarak tercih edebilirsin. Fark dersi almadan tercih edebileceğin AÖF bölümü yok yanılmıyorsam.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat, Kamu Yönetimi,
    Maliye, Uluslararası İlişkiler, İşletme, Konaklama İşletmeciliği,
    Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensr53

cok zor direk 1.sınıf bence müh devam edin

Bunu hangi dayanaga gore soyluyosun dostumaciklar misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • affetmeyeci kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen inşaatçısın mimarlık nere inş. Teknolojisi ne alaka dersleri. seni 2.3.sınıftan başlatcaklarınımı sanıyosun. Daha mimari res. Okuyanları cogunlugunu 1.2den başlatıyolar. Geçen arkadaşlarımda var benim size tavsiyemde müh devam edin siz bilirsiniz. Sonra 1den başlatınca şaşırmayın.

• Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri

iktisat

Kamu Yönetimi

Maliye

Uluslararası ilişkiler

işletme

Konaklama işletmeciliğ

matematiğim yoktur beyler hangi bölümü daha rahat bitirebilirim açıköğretimde

• YuriBoyaka kullanıcısına yanıt
    Hocam matamatiğin yoksa üni niye okuyosun önce matamatik oku,öğren.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ensr53 kullanıcısına yanıt
    Muhendislikte uc dort ders sayacaksa yine mimarligi tercih ederim ondan sordum sakin ol ne alaka me alakasi yokkkkkkk adamlar koymusssaaa tercih ederimmmmmmmm

• YuriBoyaka kullanıcısına yanıt
    Matematiğin zayıfsa iktisattan uzak dur hocam. Maliye bölümünde fazla sayısala ihtiyaç olmaz ama hukuk dersleri var bilgin olsun. Bana sorarsan işletme daha kolaydır. AÖF ders programları internette mevcut onlardan yola çıkarak tercihlerini yapman daha sağlıklı olur.
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.Yardimlariniza ihtiyacim var.

Lojistik ön lisans mezunuyum.Dgs sınavina girdim.ve şimdi açık öğretimden lisansa tamamlamak istiyorum.

Tek becerebildiğim fark dersler almadan lisansa tamamlayabileceğim bölümleri bulmak oldu.

Lütfen yardimci olur musunuz zaman kisitli malum.Şimdiden teşekkürler.İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertAndc -- 23 Eylül 2017; 16:47:10 >
  • Arkadaşlar ben bu sene dgs ile aöf e girmeyi düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var. Direk 3. yıldan mı başlıyoruz? Bu farklı ders olayı nasıl oluyor mevcut derslere mi ekleniyor yada alttan ders olarak mı alıyoruz? Birde eğer 3. yıldan başlıyorsak iki yılda bitirebilme gibi bir durum var mı?
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Okulu arayıp sor ama,foçada die biliyorum

• ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 23 Eylül 2017; 18:20:33 >
  • DearDaily kullanıcısına yanıt
    Ben de senin durumundayım. İİBF’de 5 6 puan değişmiş, umudu kaybetmemek lazım ama bir yandan da gerçekçi olmak lazım.

• Selamlar,
    AÖF için aşağıdaki şekilde tercih yaptım. Tercihimde bir hata bulunmuyor değil mi? Bilen biri söyleyebilir mi?

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]

Teşekkürler.
  • AÖF için ne kadar ücret yatıracağız toplam ileride eğer tercih tutarsa?
  • Arama motoru gibi herşeyi buraya yazıyonuz artık tembellikten.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Arama motoru gibi herşeyi buraya yazıyonuz artık tembellikten.

Sanane? Aradık bulamadık yazdık. Görmek istemiyorsan bas engel. Sana mı soracağız ne yazacağımızı?
  • https://www.google.com.tr/search?q=aöf+ücretleri+2017&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr-tr&client=safari

Google'a AÖF ücretleri 2017 yazmışsan çıkan her sitede var neredeyse kardeşim.

• Konuyu kirletmekten başka bişeye yaramyosunuz,daha google'da arama yapmayı bilmiyosan aöf okucam diosun aöf bile fazla sana

• Arkadaslae meehaba daha aof tercih yapmadim ais den mi tercih yapacagiz yoksa aof basvurusundan mi ? Yarin nasil yol izlemem lazim basvuru icin aof burosuna mi gitmem gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.

Arkadaşlar şimdi tercihlerimi hazırlıyorum da çoğu şeyi netleştirdim ama yinede bilgili arkadaşlardan teyit almak istedim.

Öncelikle
    buradan(Ösym-tık) gerekli tercih kılavuzlarını indirdim.

Lisans bölümlerine puanım yeterli olmadığı için aöf yazacağım. Alanımı taradım ve Fark Dersleri alarak geçiş yapabilecekmişim.

Burada ki tablodan da "Yönetim Bilişim Sistemleri" ve "Halkla ilişkiler ve Reklamcılık" bölümlerini seçmek istiyorum.

Buraya kadar sıkıntı yoktur sanırsam.

Daha sonra tercih listeme bu bölümlerin kodlarını gireceğim ve işlem tamam değil mi?

Birde fak dersleri alarak diyor ya fark dersleri alarak direkt olarak 3.sınıftan başlayacağım değil mi?

Şimdiden Teşekkürler.

Puanlarım

Adım 1

Adım 2

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.