Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar bende sözelde 246.cıyım tercihlerim istanbul iletşim radyo tv sinema 2.marmara iletişim radyo sinema tv 3.anadolu üni iletişim rts 4.kocaeli iletişim rts diye olucak acaba istanbul üniversitesi gelirmi ilk tercihimde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonersec

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Geçen sayfada yazdım ama gören olmamış sanırım.DGS de ösym neden sıralamaları vermez?ygs-lys tercih dönemimde dershanede sıralamalarla cebelleşip ona göre kafa yormuştuk.Çünkü bi okul geçen sene 1000. sıradan kapatmışsa bu sene 1500lere düşecek hali yok.Bu sene gircem sınava yeni öğrendim bu olayı valla sinirlerim bozuldu.Önceden sınavdan önce oluyormuş ya tercihler yani bir nevi karanbole, şimdide her ne kadar o zaman ki gibi olmasa da sırf bu sıralamalar verilmediği için kurban olanlar vardır.Böyle bir kurum neden böyle saçma işler yapar anlamak mümkün değil.

Kontenjanları sık sık değiştirdikleri için sıralama vermiyor olabilirler. Bir de onların gözünde DGS sınavı yapmak zorunda oldukları için yapıyor gibi bir izlenim var. Sıradan yazın bir yere girin bizi de yormayın demek istiyorlar kısacası.

kontenjanla alakası yok ama diğer seçenek doğru olsa bile bugün 100bin öğrenciye yazık günah.Buda 1 sene içinde yaptıkları o kadar sınavdan biri, paramızı veriyoruz ediyoruz sistem işliyor ama bunlar illa öğrencilerin önüne bi taş koycaklar.

• sonuclar ne zmaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

sonuclar ne zmaan

muhtemelen tercih bitiminden sonra 2 hafta içinde açıklanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: F2O0C0U9S

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

quote:

Ben önlisans mezunuyum sınavsız ikinci üni olarak aöf sosyoloji okumak istiyordum ama askerlik ertelenmiyormuş o zaman. Üstelik harç ücreti biraz daha fazlaymış. Dikey geçişle mecbur işletme okuyacam

askerlikden nasıl tecil olcaz yani dostum bn dusuk puan aldım aöf okucam yapmam gerekenler neyse sırayla soleyebilirmisin

mesela su sekilde
    önce suraya gitcen
    sonra bunu yapcan vb gibi

Kayıtlar 1-19ekım arasında. Askerlık tecıl olmama olayı sınavsız ikıncı unı ıcin gecerlıyms. Bız dıkey geçıs yapcağmız içın sorun yok.

Dgs ile alakasız olduğundan sadece dıploman olsun yeter. Kayıt tarıhlerı yaklaşınca gereklı belgeler ve yapılacak şeyler yazacak aöfun sıtesınde.

teşekkürler bugun gittim murat eğitim kurumlarına fiyat sordum işletme aöf icin ders bası 200 dediler senelik sizce fiyat nasıl intibakla beraber 3. sınıfta 10 dersim olacak sanırım

Dönemlik ücret sanırım o. Arkadaşım 400 lira veriyordu çünkü ders başı.

hiç sanmıyorum hocam ama tekrar soracagım cunku 10 ders dedik 2000 tl dedik senelik

enkısa zamanda tekrar gidip soracagım

• arkadaşlar siz olsanız öncelik sırasını nasıl yazardınız kafam çok karışık. bu okulların hepsi geliyor

bolu elk
    bilecik elk
    düzce elk
    kütahya elk
    kırıkkale elk ikinci öğretim
    gazimakine2.öğretim
    hatay elk
    niğde elk
    samsun elk
    çukurova 2. öğr. elk
    erzurum ikinci öğr. elk
  • quote:

İlden ile mi fark ediyor acaba. Hangi il sizinki?

quote:

Orijinalden alıntı: zencefilotu

arkadaşlar siz olsanız öncelik sırasını nasıl yazardınız kafam çok karışık. bu okulların hepsi geliyor

bolu elk
    bilecik elk
    düzce elk
    kütahya elk
    kırıkkale elk ikinci öğretim
    gazimakine2.öğretim
    hatay elk
    niğde elk
    samsun elk
    çukurova 2. öğr. elk
    erzurum ikinci öğr. elk

Gazi'yi 1. sıraya yazardım. Çukurova'yı 2. Erzurum'u 3. sıraya yazardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 2 Eylül 2012; 23:22:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben önlisans mezunuyum sınavsız ikinci üni olarak aöf sosyoloji okumak istiyordum ama askerlik ertelenmiyormuş o zaman. Üstelik harç ücreti biraz daha fazlaymış. Dikey geçişle mecbur işletme okuyacam

askerlikden nasıl tecil olcaz yani dostum bn dusuk puan aldım aöf okucam yapmam gerekenler neyse sırayla soleyebilirmisin

mesela su sekilde
    önce suraya gitcen
    sonra bunu yapcan vb gibi

Kayıtlar 1-19ekım arasında. Askerlık tecıl olmama olayı sınavsız ikıncı unı ıcin gecerlıyms. Bız dıkey geçıs yapcağmız içın sorun yok.

Dgs ile alakasız olduğundan sadece dıploman olsun yeter. Kayıt tarıhlerı yaklaşınca gereklı belgeler ve yapılacak şeyler yazacak aöfun sıtesınde.

teşekkürler bugun gittim murat eğitim kurumlarına fiyat sordum işletme aöf icin ders bası 200 dediler senelik sizce fiyat nasıl intibakla beraber 3. sınıfta 10 dersim olacak sanırım

Dönemlik ücret sanırım o. Arkadaşım 400 lira veriyordu çünkü ders başı.

hiç sanmıyorum hocam ama tekrar soracagım cunku 10 ders dedik 2000 tl dedik senelik

enkısa zamanda tekrar gidip soracagım

istanbul :)

• Arkadaşlar iyi akşamlar;

Tercihleri yapıp tamamladığımızda sonradan değişiklik yapabiliyor muyuz?

"Tercih İşlemini Tamamla" düğmesine basarak kaydınızı yaptığınızda, tercih bilgilerinizi değiştiremeyeceksiniz. Lütfen yaptığınız tercihlerin doğruluğundan emin olarak işlemlerinizi gerçekleştiriniz.

Genel açıklamalarda bu ifade var kafamı karıştırdı.
  • Off off ! :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Arkadaşlar iyi akşamlar;

"Tercih İşlemini Tamamla" düğmesine basarak kaydınızı yaptığınızda, tercih bilgilerinizi değiştiremeyeceksiniz. Lütfen yaptığınız tercihlerin doğruluğundan emin olarak işlemlerinizi gerçekleştiriniz.

Açıklamada okunduğu üzere, tercih yaptıktan sonra bilgiler değiştirilmez. O yüzden tercihlerini dikkatli yapıp, tekrar tekrar kontrol etmek gerekiyor. Bu arada ben daha tercih yapmadım, yapıyım bari.. Aklımdan çıkmıştı vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Arkadaşlar iyi akşamlar;

Açıklamada okunduğu üzere, tercih yaptıktan sonra bilgiler değiştirilmez. O yüzden tercihlerini dikkatli yapıp, tekrar tekrar kontrol etmek gerekiyor. Bu arada ben daha tercih yapmadım, yapıyım bari.. Aklımdan çıkmıştı vallahi

Tercih degisikligi yapiliyor ancak, degisiklik yapip tercihi tamamlamazsan bir onceki tercihin goz onune aliniyor.

• arkadaşlar dgsden umudu olmayıp aöf okuyacaklar varsa ve istanbulda oturuyorsanız ismek kayıtları bugun başladı. ben ingilizceye kayıt oldum. biliyorsunuz aöfte normal üni gibi 40günde bir sınav yapacak işe girecekler için ikisi nasıl kolay olur bilemem ama kendinizi geliştirmek için bu kurslar iyi fırsat. sonunda sertifika veriyorlar

• quote:

Arkadaşlar AÖF işletme dikey geçiş için tercih falan yapılmıyor değil mi?

AYNI SORUYU BENDE SORUYORUM ARKADASLAR LUTFEN ACİL CEVAP :(
  • quote:

quote:

Diplomanla git kayit ol. Kayitlar 1 ekim mi 31 ekimmi neymis.

Dgs ye gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tercihler 4 eylüle kadar her saatte yapılabiliyor dimi ?? Bu gece yapmayı düşünüyorum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

quote:

Dgs ye gerek yok

tecil olayı nasıl peki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dgs ye gerek yok

tecil olayı nasıl peki

tercihleri yazarken aöf icin bişi tercih etmek gerekiyormu herkafadan bi ses duydum sorma gereği hissediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burun0

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burun0

arkadaşlar ben 256,40 puan aldım sıralamam 13169 odtü maden gelir mi acaba ?

Gelmez

neye dayanarak gelmez dediniz 80lik okul puanı sistemine göre 269 puan yapıyo eski sisteme göre geçen sene 272 ile kapatmış odtü

Senin o puanın 256 yani öbp eklenmiş puanın.
    269 u nerden cikardin ?
    269 almis olsan tamam 272 yapar öbp degistigi icin felan.

Ayrıca odtü maden 272 lerde siralama 5.000 kusurlerde kapatmistir. suan sen 13.000 kusurle odtu madene yerlesemezsin benim gorusum.

benim arkadas 267 aldi, 8binlerde. O bile yerlesemeyebilir.

iyide anlamadıgın nokta şu 80 lik okul puanı sisteminde iken 272 ile almış şuan okul puanı 65 geliyor en fazla ona göre hesapladım ben

• arkadaşlar ön lisans mezunları aöf işletmeye 1 ekimde mi başvuru yapacaklar muafiyet sınavları filan varnı kesin bilen biri cevaplayabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami_24 -- 4 Eylül 2012; 10:15:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.