Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sarısin

Arkadaşlar anadolu lisesi mezunu çıkışlıyım tercihlerimde dgs için meslek yüksekokullarından tercihte bulundum yok mu hiç şansım bunlardan birine gidebilmem ? Çünkü ya meslek liseli ya da sınavsız geçenleri öncelikte tutuyorlar moralim çok bozuk şu an lütfen bir akıl verin olur ya da olmaz deyin ...

Ygsk kontenjanıda var dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Arkadaşlar anadolu lisesi mezunu çıkışlıyım tercihlerimde dgs için meslek yüksekokullarından tercihte bulundum yok mu hiç şansım bunlardan birine gidebilmem ? Çünkü ya meslek liseli ya da sınavsız geçenleri öncelikte tutuyorlar moralim çok bozuk şu an lütfen bir akıl verin olur ya da olmaz deyin ...

Ygsk kontenjanıda var dostum

Çok teşekkür ederim cevap için
  • geçmi oldu çalışmak için acaba ?
  • Arkadaşlar bu sene dgs gireceğim ama şuan sistemde diploma notum gözükmüyor staj yapıyorum ve stajım 7 ağustosta bitiyor.Birde yaz okulundan bir ders alıyorum onunda sonuçlarının sisteme girilmesi 24 Ağustos-2 Eylül bu durumda ne yapmam lazım.Nasıl bir yol izlemeliyim?Diploma notum olmadan tercih vs. yapabilir miyim?
  • ka2an K kullanıcısına yanıt
    kalan dersininin sınavı ne zaman ki ?
  • dgs ile makine mühendisliğine geçmek istiyorum 2 yıllık ta hangi bölümleri seçebilirim
  • batturay B kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurimc

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-69801/h/kopya-2013-tablo-3-tercih.pdf

Bi bölümde 1 yıl muafken bazısında 2 sene muaf avantajı var mı yani örn makine bölümüne seçince 3 sınıftan, megatoronik seçince 2 den başlama gibi
  • batturay B kullanıcısına yanıt
    Hayır okuluna göre değişiyor.Bir okul derslerini muaf sayarken, diğeri saymayabiliyor. Bölümle alakası yok.
  • Doğu Akdeniz Üniversitesine gelmek isteyen arkadaşlar

Okul 11 dersini sayıyor ve bu ne eksik ne fazla. Her bölümde 11 ders sayıyorlar.

Bilginize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle aslında hiç bir dersten kalmadım sene başında kredim eksik hesaplanmış 2 kredim eksik bunu yaz okulunda alıyorum.yaz okulu sınavları da 28 ağustos ta bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

Doğu Akdeniz Üniversitesine gelmek isteyen arkadaşlar

Okul 11 dersini sayıyor ve bu ne eksik ne fazla. Her bölümde 11 ders sayıyorlar.

Bilginize.

kaç yılda bitiyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

Doğu Akdeniz Üniversitesine gelmek isteyen arkadaşlar

Bilginize.

kaç yılda bitiyor yani

İngilizce okursan ve ingilizceyi atlatacak yds,toefl benzeri sınav puanın yoksa (okul kaç istiyor bilmiyorum) 4 yıl

Türkçe okursan 3 yıl

• Arkadaşlar merhaba. Allah hepinizin yardımcısı olsun önümüzdeki sınavda, inşallah hepinizin istediği olur.
    Benim kuzenim de dgsye girecek bu yıl. Hedefimiz Odtü eem veya Hacettepe eem. Benim merak ettiğim, bu üniversitelerin ingilizce bölümlerine geçişte ders saydırılabiliyor mu?

• Arkadaşlar merhaba; 1984 Yılında kurulmuş olan Tasarı Akademi DGS, ALES, AÇIKÖĞRETİM ve KPSS branşlarında Türkiye’nin ilk eğitim kurumu olma özelliğine sahiptir. DGS bölümünde 2000 yılından bu yana 10 Türkiye Birinciliği ve her sene 1500’ü aşan meslek yüksekokulu mezununu Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleştirme başarısıyla bu konuda alternatifsiz olduğunu kabul ettirmiştir.

Yepyeni şubesiyle TASARI AKADEMİ ANKARA, alışılagelmiş sistemlerden sıyrılıp bambaşka bir formatta modern eğitim hizmetinin kalitesini sunmak için ağustos ayında açılıyor!

DGS tercih döneminde sizlere ücretsiz rehberlik hizmetini ve ALES güz döneminin avantajlı fiyatlarını sunacak. Muhakkak bilgi almanızı ve uğramanızı tavsiye ediyorum.
    DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_arena -- 10 Temmuz 2015; 22:53:29 >

• Arkadaşlar ben bu sene mezun oldum.ÖSYM den giriş yaptığımda okuyor gözüküyor ve diploma notu yazmamış.Bu durumu okul kendisi mi düzelticek yoksa bizim gidip diplomayla büroya gitmemiz mi lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

Arkadaşlar ben bu sene mezun oldum.ÖSYM den giriş yaptığımda okuyor gözüküyor ve diploma notu yazmamış.Bu durumu okul kendisi mi düzelticek yoksa bizim gidip diplomayla büroya gitmemiz mi lazım?

bendede durum aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

Arkadaşlar ben bu sene mezun oldum.ÖSYM den giriş yaptığımda okuyor gözüküyor ve diploma notu yazmamış.Bu durumu okul kendisi mi düzelticek yoksa bizim gidip diplomayla büroya gitmemiz mi lazım?

bendede durum aynı şekilde.

ÖSYM nin yayınladığı belgeden benim anladığım okul kendisi değiştiricek ama tam emin olamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar diploma notum ÖSYM de gözükmüyor okuyor diye görünüyor sorum ise diploma notunun eklenmesi için üniversitenin müdürlüğünü aramak
    gerekiyor mu yada ösym otomatik olarak ekliyor mu yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenkosaka -- 11 Temmuz 2015; 18:51:56 >
  • @jenkosaka @nexus can
    Bende de okuyor olarak gözüküyordu.Bugün düzeltmişler mezun ve diploma notum yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.