< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Nerede işleme açılacak bu para? |
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
sil şu yazdıklarını. Burası senin reklam alanın değil. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Doğru yoldan şaşmayan Legolas'ım ben. Orkların cahilliği, köylüleri medeni yapmaz. İkisi de gözümde kördür benim.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 | |
Amaç digitalleşme değil. Cebinizdeki parayı bile kontrol edip onlardan bile vergi alabilmek. |
Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem. Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem. İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. |
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ASELSAN, HAVELSAN ve TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği Araştırma Merkezi'nin katılımıyla Dijital Türk Lirası İşbirliği Platformu oluşturarak Dijital Türk Lirası Araştırma Geliştirme projesinde bir sonraki aşamaya geçti. Merkez Bankası'ndan yapılan duyuruda, Banka'nın, mevcut ödemeler altyapısını tamamlayıcı nitelikte dijital Türk Lirası'nın tedavülünün potansiyel katkılarını araştırmayı sürdürdüğü bildirildi. https://www.sabah.com.tr/ekonomi/2021/09/16/dijital-tl-icin-ilk-adim |
Fiat 500 3K 1.2 Pop Rock Siyahı
Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ |
Hocam bu komplo teorisi mi gerçek mi? Yani üniversitede eğitim alırken, sürdürülebilir OLMAYAN Bir ekonomik sistemin var oldugunu duymuştum hocamızdan, fakat bu sizin dedikleriniz hakkında bilgim yok da soruyorum o yüzden. |
Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|