|
benim meşazım niçin kaldırılmış yahu? herkesten daha abartı değildi yazdığım. |
|

|
benim meşazım niçin kaldırılmış yahu? herkesten daha abartı değildi yazdığım. |
|
Hocam aynı görseli paylaşan bir arkadaşın mesajını sildiler. Sizinki de gidebilir. |
|
|
Onların paylaşacağı detayları göreceğiz. Bizlerin ise çeşitli boykotlarla cevap vermesi veya farklı şeyler yapması lazım bence. Çünkü hangi bahaneyle bu işe girerlerse girsinler hiçbir şekilde olumlu ilerlemeyecek. Şunu tekrar belirteyim: kaç gün kalırsa kalsın, kesinlikle seçime umut bağlamayın. Tabi ki de değişim olmaz demiyorum ancak bunun olasılığı ne şartta olursa olsun zayıftır bence. Kesin bir değişim ilgili şahısların toprağa karışmasıyla olur. |
|
Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz Harddisk : Seagate Barracuda 2TB SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340 PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11 |
|
Geri getirildi. Siyasi polemiğe çekilmediği, konuyla alakasız siyasi konuşmalar yapılmadığı sürece problem yok. |
|
#Hentaioyunlarimadokunma 2017 Senesindeki rapora bakıyorum. https://www.aile.gov.tr/media/2496/dijital-oyunlar-icin-cocuk-ve-aile-rehberligi-calistayi-raporu.pdf ![]() Valla ben yaş olayı yüzünden oyunları satın alamazsam hesabı başka ülkeye ötelerim |
|
|
Dijital oyun platformlarını içeren tasarı, resmi gazetede yayımlanmadı. Yanlış info vermeyin, yukarıdaki şey farklı. Daha çok 15 yaş altı sosyal medya yasağını kapsıyor gibi görünüyor o da tam geçmedi sanırım. Sadece ön ayağı bu. Dijital oyun platformu ile ilgili şeyler sadece ''çocuk'' olarak geçmez zaten. Ayrıca çoğu diğer sosyal mecralarda bu dijital oyun platformu tasarısının geçmeyeceği söyleniyor sebepleriyle birlikte ki mantıklı sebepler hep. En basitinden vergi zaten, hiçbir şey yoksa vergiyi baz aldığınızda devlet sadece oyunlardan dehşet para kazanıyor vergi sayesinde, bunu yasaklayacak bi devlet yok tepemizde. Aile bakanlığı düşünmeden etmeden 15 yaş altı sosyal medya yasağının da gazıyla yine çocuk koruyoruz modu ile önerdiği bi teklifti, sonradan farkettiler bunun sadece çocuk içermediğini. İşini bilmeyen insanlardan beklenen hareketler. |
|
Koridor ya da yarı açık ilerlemeleri oyunlar elbette güzel bunlardan fazlada yok ama bunların güzelliği bir hikayesi karakterleri vs olması zaten. Plague Tale serisi bile oynatıyor kendini hikayesi ve karakterleri ile geçtiği dönem ile. Doom ise dümdüz oyun 35 40 yıl öncesinin mantığı bu ilk Doom Wolfenstein 3D Painkiller falan, insan istemiyor artık sıka sıka amaçsız gitmeyi 60 dolar fiyat etiketi ile. genelgede 2026-2030 dönemi demiş ama bir kalkınma planı olmadığına göre 2030 yılına kadar çoktan adımlar atılır 3 ay içinde kokusu çıkar ne olacağı ile ilgili. |
|
Hala inatla yanlış bilgi verenler devam ediyor.Bakın tekrar söylüyoruz bu işin sonu komple yasaklama ile bile sonuçlanabilir ama ortada hiçbirşey yok bu konu hakkında.Ortada hiçbirşey yokken yok komple oyunlarımız gitti vb diye sürekli felaket tellallığı yapmayı bırakın bence.Bundan zevk alıyorsanız kendinize çeki düzen vermeniz yerinde olur. |
|
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Katılıyorum ama şimdiden bir tepki vermenin de hiç bir zararı yok. Unutmayalım ki bizim devletin sık yaptığı bir şey tepki ölçüp ona göre adım atmaktır. Şimdiden biz tepkimizi koyalım ki yetkililer nasıl olsa bir şey olmuyor diye 1 gecede steamsiz bırakmasınlar Olmaz demeyin oluyor. Roblox, PayPal, discord, booking vs vs. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 3 Şubat 2026; 14:5:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben zaten tepki verilmesin diye hiçbirşey söylemedim.''yanlış'' bilgi verilmesin diyorum.Tabiki gerekli gruplar üzerinden tepkimizi vereceğiz ama devamlı doğru olmayan bilgiler verildiğinde bize kazancıda olmuyor onu kastediyorum.Dediğin gibi tepkimizi vereceğiz ama ben daha bu piyasada gücü olan bir kişi daha görmedim bu konuda adım atan.Milyonlarca abonesi olan o kadar yayıncı vb var.Üst makamlar bizim gibi 1-2 tane oyuncuyu muhattap almaz.Zaten bu lanet olası düzensizliği çarpıklığı yaratan bu cahil halkın sonuçlarını çekiyoruz ve çok yüksek ihtimal bu günleri bile mumla arayacağız.Neyse politik konulardan artık iyice tiksindiğim için daha fazlada girmek istemem bu konulara ama lanet olsun herşeyin ucu buna dayanıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 3 Şubat 2026; 14:14:39 > |
|
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
|
Sokağa 50bin suçluyu salmak sorun değil ✅ Dışarıda 100 sabıka kaydı olanlar sorun değil ✅ Oyun oynamak zararlı denetim gerek ❌ |
|
televizyonda mafya tecavüz ensest aldatma konulu dizliler sorun değil ensarın bir kerecik olması sorun değil instagramda sözde influencerin kara para aklaması sorun değil şu yasakcı zihniyeti en ucundan bile destekleyenler umarım instagram ve tiktok da kapanır da evde esra erol izlersiniz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heather Mason -- 3 Şubat 2026; 14:58:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |