Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18020. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: returnity , phalantan Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 57 Misafir (5 Mobil) - 54 Masaüstü5 Mobil
5 sn
360.397
Cevap
2.790
Favori
22.726.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
594 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1801618017180181801918020
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş şu maymun adam oyunu indirim almıyor bi türlü

• @fbyram daha önce de görmüştüm izninle yazmak istedim bu TLOU2 mevzusuna. ben oyuna 40-50 saat felan harcamıştım. beni rahatsız eden sahne, detay toplasan 4-5 tane ara sahne yapar o da 15-20 dakika belki de.. kızdığım, eleştirdiğim şeyler var ama bu oyunun tamamen üstünü silecek kadar değil. (bence) bir laf vardır "pire için yorgan yakma" derler. ilk oyunu gerçekten seven herkes ikinci oyunu en azından uygun fiyattayken alıp oynamalı. ilk oyundan çok daha iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum her açıdan. hikayenin gidişatı ne kadar mutlu eder seni bilemem ama önyargılı davranma bence. o bahsettiğin olay var ama önplanda bir durum değil.

-----

bu arada ben de epic hesabımda birkaç lira olduğunu görünce CryoFall aldım. boşa gitmesin diye, sakız parası bile değil. steamde normal fiyatı 11 dolar epicte 6 lira. Türkçe dil destekli, ilgisini çeken olur belki diye yazayım dedim, küçük oyun malum..

https://store.epicgames.com/tr/p/cryofall-331358

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasperd -- 16 Mayıs 2025; 19:23:14 >

• fbyram kullanıcısına yanıt

Bende Gow pc çıkan ilk oyunu steam sürüm o sebeple onla ilgili yorum yapamayacağım. Dün aldığım Gow son oyunu Epic sürüm Laptop da kendi 2. SSD slotuna taktığım SSD sorun çıkarmadan 100 mbit internet ile 3 saatte indi.

• kasperd kullanıcısına yanıt

Motive edici bir mesaj oldu teşekkürler hocam. Haziran başında kupan vs ile birleştirip gow2 yada tlou2 den birini alacağım. O zamana kadar düşünüp karar vermiş olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thewolfamongus kullanıcısına yanıt

Capcom oyunlarında Denuvo+Capcom'un ekstra in-house drm çözümü vardı. Problem diğeri yüzünden oluyordu.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]x (formerly twitter)
    StellarBlade (@StellarBlade) on X
    https://x.com/StellarBlade/status/1923430874391118044

Millet hep uç örneklerden dolayı ( Capcom) tırstığı için adamlar resmi twitter hesabında performans verisi yayınlıyor.

Zaten Denuvo sorunlu olsaydı şu anda bir çok insanın bilgisayarında yağ gibi çalışan Doom The Dark Ages'in da berbat olması gerekirdi, o da Denuvo kullanıyor. Yalnızca Denuvo, ekstra drm yok.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Steam Haberleri - Yeni: Steam'in aylık en popüler yeni oyunlar listesi yenilendi - Steam Haberleri
    https://store.steampowered.com/news/app/593110/view/500572747038983899?l=turkish

Steam'e yeni bir özellik gelmiş. Satış sıralamaları, hafta, ay ve yıla göre en popüler oyunlar vs. her şey tek sayfada düzenlenmiş.

Mağaza tuşunun üstüne geldikten sonra yeni "İstatistikler" sekmesinden ulaşılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 16 Mayıs 2025; 21:32:39 >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

Bizde bekliyoruz ama tık yok

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Geçen ay konusuna da yazdık cidden abarttı çinliler 1 yıldır indirime girmedi oyun eskidi unutuldu oynayan kalmadı neyin inadı bu.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

Denuvo kaldırılınca , fps yükselmesi olan oyunlar var. Hatta fps yükselmiyor ama stutter'ın bittiği oyunlarda var.

Denuvo'yu nasıl denetleyeceği sanırım oyunu geliştirenlere kalmış bir durum.

Örneğin AC:Odyssey'de Fokida limanında oyun 50 fps civarına çoğu zaman iniyor ama bazende 70~80 fpslerde dolaştığıda oluyor.

Ekran Kartı Asus Tuf RTX 3080 + işlemci 7800x3D + 32 dual ram ile... (2K çözünürlük, Ultra ayarlarda)

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Bir kez bile indirime girdiğini görmedim neredeyse oynayan kalmayacak ama hala sabit fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Steamdb'nin istatikleri daha iyi hocam ya Alttaki görselde mesala haftalık olarak listelemiş, Online süresi takip eden Rating kısmı peak falan. İstek liste en iyi satan falan bunları da görüyorsunuz

• Hades 2 indirim alır mı yoksa erken erişimden çıkınca zam yapıştırırlar mı?

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Oyunun Steam sayfasında şöyle belirtmişler hocam:

''Erken Erişim sırasında ve sonrasında oyunun fiyatı değişecek mi?

Erken Erişim'in süresine ve zaman içinde Hades II'ye ekleyeceğimiz ilave içeriklerin büyüklüğüne bağlı olarak ileride satış fiyatını yükseltebiliriz.''

Ekleme: SteamDB'ye göre, en son 27 Kasım 2024'te indirim görmüş şu anki erken erişim versiyonu. Fırsat indirimleri, hafta sonu ve hafta ortası veyahut yaz indirimlerinde tekrar indirime girme olasılığı yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 17 Mayıs 2025; 21:54:47 >
  • msi humble choice için 50% indirim kodu sağlayan bir ödül veriyor. bu ayın humble choice oyunları çok iyi olduğu için kullanışlı duruyor.

msi sitesine girip hesap oluşturup doğumgününüzü mayıs yaparsanız 25 msi code u sahibi oluyorsunuz. bu da humblechoice indirim kodu almanıza yeterli oluyor.

Yani neredeyse hiçbirşey yapmadan $6 lık bir indirim hakkı kazanıyorsunuz.

msi.com a girip hesap oluşturuyorsunuz. member center > Account Overview > My Rewards > Redeem yolu ile Humble Choice Subsciption a sahip olabileceksiniz. Hemen kaydolduğunuzda 25 puan gelmez ise bir sonraki gün giriş yaptığınızda gelebilir. Ayrıca hesaplarınızı bağlamak ve bunun gibi birkaç farklı yöntemlerle de puan kazanabilirsiniz.

• Az kaldı.

• phalantan kullanıcısına yanıt

Güzel fırsat. MSI hesabım vardı, doğum gününü ayarladım ve hemen kuponu aldım. Fakat humblebundle kodu girecek yeri bulamadım.

• Freemium kullanıcısına yanıt

humblechoice a girip planınızı seçtikten sonra coupon kodu girebileceğiniz kutucuk var.

• 
Sayfa: önceki 1801618017180181801918020
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.