Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18005. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: darkkwish , MoÇü Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir - 19 Masaüstü
5 sn
360.140
Cevap
2.788
Favori
22.696.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
595 oy
Öne Çıkar
Giriş

Gizlilik istiyorsan MGSV dan daha iyisini bulamazsın.

Ek olarak Mad Max, Horizon serisi, Ghost Of Thushima, Days Gone, süper kahraman sevdiğin için Spiderman oyunları, falan var aksiyon oyunu olarak. Rpg tarzında çeşit daha çok tabi..

Ama MGSV dışında öyle gizlilik kasılan bir açık dünya tps oyunu pek yok gibi. Son çıkan Tomb Raider oyunu da yarı açık dünya parkur ve gizlilik aksiyon elementleri var ona da bakabilirsin.

Watch Dogs 2 de güzeldir.

• Karşınızda GTA VI'in yeni fragmanı:

Rockstar Gamesyoutube
    Vice City, USA. Jason and Lucia have always known the deck is stacked against them. But when an easy score goes wrong, they find themselves on the darkest side of the sunniest place in America, in the middle of a conspiracy stretching across the state of Leonida — forced to rely on each other more than ever if they want to make it out alive. Explore Vice City and beyond at https://www.rockstargames.com/VI Song: Hot Together Artist: The Pointer Sisters Written by Sharon Robinson Published by Universal Music Corp. on behalf of itself, Buchu Music and Robinhill Music (ASCAP) Courtesy of RCA Records, a division of Sony Music Entertainment
    https://www.youtube.com/watch?v=VQRLujxTm3c
  • tjrr kullanıcısına yanıt

Grafikler bariz downgrade yemiş. Trailer 1 de ki görsel kalite daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 6 Mayıs 2025; 17:9:0 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Tam onu diyecektim ana karakterin saçından çok belli oluyor. İlk fragman kalitesini pcde göreceğiz anca.

• tjrr kullanıcısına yanıt

Harika ötesi duruyor, beklediğimize kesinlikle değecek.

2026'da çıkma ihtimali yok ama o kadar yıl bekledik iki yıl daha bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 6 Mayıs 2025; 17:21:32 >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

Mgs5 wd2 days gone mad Max ve spiderman oynadım watch dogs 2 ve legion baya guzel oyunlardı ghost of tusubasayı ve horizonu oynamadım ama

tusubasa videolarında cok dandik gözüküyordu ps2 oyunu gibi gelmişti gözüme ac den sonra ucuz hissettirir diye girmemiştim ama madem tavsiye ettiniz deniyim bu ikisini teşekkürler

Rpgler ile hic aram yok ama duz aksyon oyunlarını da severim cod/mad payne 3 baya güzeldi bf/halo sarmadı ama single tarafi oynuyorum sadece the divison serisini de oynadim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 6 Mayıs 2025; 17:20:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım sabahki paylaşımdan sonra evrende bir kara delik yarattım, adamlar akşamına 2. trailer'ı yayınladılar Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Kelebek etkisi böyle bir şey işte gençler Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Sevdiğim bir seri diyemem. Fragmanları da bende hypea yol açmıyor. Konsolum olmasına rağmen oynamam muhtemelen. Maalesef beklentiyi karşılayacak kadar iyi bir hikayesi olacakmış gibi de durmuyor. Fragmanın yarısı sevişme sahnesi olduğu için zekice hazırlanmış bir senaryosu olduğunu sanmıyorum. Tüm bunlara rağmen deli gibi satacak, konsol aldıracak ve 6 ay sadece gta 6 konuşulacaktır  .

• Nesine hypelandiniz su fragmanin saka gibisiniz. action man figuru gibi duruyor her sey. Fazlaca plastik.

Yanlis basliga yazmisim; Gta VI ana konusuna yazdim saniyordum ama neyse. Umarim bu renk paletiyle gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 6 Mayıs 2025; 17:54:52 >
  • Gameplay fragmanı görmek lazım asıl. Böyle ara sahnelerden birleştirilmiş bol cgi'li trailerlar beni şahsen pek etkilemiyor artık. Ama kim bilir ne zamana düşer oynanış görüntüleri. Şu oyun biran önce çıksa fanlarını bir rahatlatıp aradan çekilse de artık rdr 3 için hayaller kurmaya başlasak...

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Rockstar oyun fragmanlarını hep oyun içi motoruyla yapıyor hocam. Fragmanın sonunda zaten PS5'ten kayıt alındığı yazıyor. CGI yok yani.

Oyunun ana konusu: https://forum.donanimhaber.com/grand-theft-auto-vi-onaylandi-ana-konu--147482799

• fbyram kullanıcısına yanıt

Benim de çok sevdiğim bir seri değil. RDR serisi daha çok ilgimi çekiyor. Ama sonuçta Rockstar oyun dünyasında seviyeyi belirleyen bir geliştirici ve yine ilginç detaylar barındıran bir dünya sunacaklardır. Zaten hikaye olarak da Bonnie ve Cylde isimli ünlü kanun kaçaklarından esinlenmişler. Filmi de var. O yüzden GTA 5'e göre daha iyi bir hikaye sunabilirler. Ama asıl iş online tarafta olacaktır.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]ımdb
    Bonnie and Clyde (1967) ⭐ 7.7 | Action, Biography, Crime
    https://www.imdb.com/title/tt0061418
  • GTA serisi şansa sevdiğim ve pek oynadığım bir seri değil. Eğer öyle olsaydı açık yazayım ben tanıtımlarda görünen GTA 6 oyunu grafiksel olarak ciddi ciddi gömerdim. İzlediğim eski fragman içinde yeni fragman içinde yazıyorum. Oyunun grafiksel anlamda piyasaya getirdiği bir yenilik göremiyorum.

Fragmanlar üzerinden konuşmak doğru değil diyen olacaktır ama fragmanından daha iyi grafiklerle çıkan oyun bugüne kadar gördük mü bir düşünün.

Grafik önemli değil oynanış önemli diyen olacaktır saygı duyarım ama kalkıp bir oyuna 70 dolar (GTA 6 100 dolar olacak muhabbeti var malum) verecek olsam grafiklerinin de bir şeyler vaat etmesini beklerim.

GTA 5 için çıkan bazı modların youtube oynanış videoları görmüş biri olarak GTA 6 grafiklerini görünce büyük hüsran derim. Evet bira şişesindeki detay hoş ama görsel kalite ve ışınklandırma kalitesi bir çok oyunun gerisinde görünüyor. 4-5 sene önce çıkmış bazı oyunlarda insan yüzlerindeki gözenekleri bile görebilirken yeni çıkacak bir oyunda görememek ciddi hayal kırıklığı. Ayrıca görsel kalite olarak RDR 2 gerisinde olduğunu düşünüyorum.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Ona dikkat etmedim doğrudur hocam da genel itibariyle kontrolün oyuncuda olduğu gameplay sekansları değil gösterilen. Sinematik gibi kısımları daha çok koymuşlar. Bilemiyorum ileride gameplay videoları geldiğinde daha net fikir sahibi olabiliriz.

• Humble bundle döktürmüş yine. Çok güzel oyunlar vermiş. Parasını son kuruşuna kadar hak ediyor.

• r3ally kullanıcısına yanıt

Hepsi cidden harika

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • Harbi çok iyiymiş ya. En uygun kaça alabilirim ki bu paketi bakayım bir.

• Ben gecen ayki oyunlari da cok begenmistim bircoklarinin aksine. 2 aydir mukemmel gidiyor bana gore.

Eiyuden Chronicle bende vardi zaten, isteyene 75 liradan birakabilirim bu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Humble Bundle bu ay gayet iyiymiş.Aylık komple satan varsa pm atarsa sevinirim.

• HB Choice'dan Shadow Gambit: The Cursed Crew veya Ultros satan varsa PM atabilir.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.