Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Oğuzhan Demir JAJCE Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 31 Misafir (5 Mobil) - 27 Masaüstü5 Mobil
5 sn
356.665
Cevap
2.765
Favori
22.254.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • arkadaş listemdeki herkes path of exile 2 aldı. f2p değil miydi bu oyun?

• Banzai! kullanıcısına yanıt

Erken erişimden çıktıktan sonra f2p olacak.

• nightawolf7 kullanıcısına yanıt

GTA Trilogy, Rockstar Games üzerinde daha ucuz. Oradan almanızı tavsiye ederim.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • Eleman bu sene de ilk oyunu yazmış, doğru çıktı. Büyük ihtimalle tüm sıradaki oyunları da önceden bildirecek, geçen yıl olduğu gibi:

https://www.reddit.com/r/FreeGameFindings/comments/1hco8qy/epic_games_game_the_lord_of_the_rings_return_to

Desenlerden ve renklerden dolayı çok fazla spekülasyon olmayacak galiba ama yine de zamanından önce bilmek istemeyenler, gizemi beklemek isteyenler varsa mesajlara dikkat etsin.

Bir sonraki gizemli oyun büyük ihtimalle:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

Vampire Survivors
    (Epic'de henüz mağazada görünmüyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 12 Aralık 2024; 22:39:46 >

• cyberpunk ultimate de indirim almamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Yarınki ilk Epic gizemli oyunu için çok hevesli olunmasa iyi olabilir:  

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

Söylentilere göre ilk gizemli oyun ücretsiz olan "Idle Champions of the Forgotten Realms" için bir paket olabilirmiş :
    Grymforge Karlach Party Packhttps://emmotes.github.io/ic_spoilers/platform_giveaway_517.html
    Zaten Epic daha önce de 4 kez Idle Champions için ücretsiz paketler vermişti.

Ayrıca geçen sene ilk gizemli oyun olarak da ücretsiz Destiny 2 için Legacy Collection verdiğini düşünürsek bu söylenti gerçek çıkabilir. Umarım sonraki oyunlar daha dişe dokunur güzel şeyler olur.  

Bu eklenti de mağazada yoktu önceden, bugün ücretsiz olarak eklenmiş gerçekten de:

Grymforge Karlach Party Pack

https://store.epicgames.com/tr/p/idle-champions-of-the-forgotten-realms-grymforge-karlach-party-pack-c9273e

• İndirime genel olarak baktım, çok kötü değil, çok da iyi değil. Kupon verseymiş mükemmel olurmuş ama olmadı. Küçük oyunlarda hala güzel fiyatlar var. Crysis serisi, Batman serisi, Darksider serisi, Metro serisi falan güzel fiyattalar.

Epic Games indirimi için bir liste gelecek inşallah, indirimin bitmesine daha çok var. Birkaç güne gelir liste.

Şimdiden tavsiyem acele etmeyin bence, ücretsiz oyunlara bir bakalım. Belki alacağımız oyunu ücretsiz verir Epic Games.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 12 Aralık 2024; 21:8:52 >
  • Tranquillity kullanıcısına yanıt
    Şuan almanın tek artısı erken erişim mi?
  • Banzai! kullanıcısına yanıt

2026 başında çıkacak. O zamana kim öle kim kala. Oynamak istiyorsan al oyna.

• Kiivii kullanıcısına yanıt

Tüm dünya Poe 2 oynarken sen de oynayacaksın. 1 seneden daha fazla beklememiş olacaksın. Evet erken erişim.

• Amazon Prime Gaming haftanın ücretsizleri geldi.. Soma Final Cut, Planet of Lana ve Redrawn kaçmaz

• silent hill 2'ye önce zam sonra indirim gelmiş. 37 dolar olmuş maalesef. indirimle 29.59 dolar olmuş. zaten 32 dolardı önceden.

• Hell-Riegel kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz, deluxe sürümü için sanırım, standart sürüm hâlâ 32,99 dolar hocam.

• tjrr kullanıcısına yanıt

istek listemde standart sürüm vardı direkt yazdığım gibi görünüyordu. sayfasına girince dediğiniz gibi olduğunu fark ettim. aslında önsiparişle almıştım da teknik sorunlu olunca iade ettim. düzelince iyi bir fiyata alınır.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

• Arkadaşlar, Trine serisini hiç oynamadım. Trine 5: A Clockwork Conspiracy'yle seriye giriş yapılır mı? Oynayıp seveni var mı bu oyunu?

• taylo84 T kullanıcısına yanıt

Trine serisini arkadaşlarınız varsa çok keyif alırsınız. Çok güzel oyundur. Trine 4'yi bitirmiştik biz ekiple. Tavsiye edebileceğim bir seri ancak oynayacak arkadaşınız var ise.

• taylo84 T kullanıcısına yanıt

Ben ilk 3 oyunu oynadım. Dördüncü oyunu daha oynamadım. Güzel bir oyun serisi. Tavsiye ederim.

• Şöyle bir alım düşünüyorum da nasıl sizce? 243 lirası Epic ödül iade gelecek.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.