İsteyene yine kendi save sistemini kullandırtsın ama istemeyene de menüden girip veya F5 çekip hızlı ve sonsuz save almasını da bildirtsin yani. Zorluğu ile bilinen Celeste bile ayarlardan açabildiğiniz bir ölümsüzlük moduna sahip. Bu oyundan bir şey götürüyor mu? Hayır aksine daha çok insan bu özellikleri bilip gözleri korkmayarak oyuna giriyor ama Kingdom Come'a bakınca daha en baştan sınırlı save saçmalığını görünce bile soğuyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 21 Ağustos 2024; 16:27:5 > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17635. sayfa)

-
-
Aslında oyun kendi dalın witcherı yanliş anlamayın witcher 3 ile kapişir bu oyun, bu benim görüşüm. Sebebi oynaniş degil sebebi hikayenin icinde birbirinden benzersiz harika hikayeler mevcut :) mutlaka ama mutlaka oynamanızı asla ötelememenizi tavaiye ediyorum. Asla pişman olmucaksınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok iyi indirim kaçırmayın. steamde 2000 tl. burda 50 tl
www.xbox.com
Evil Genius 2: World Domination Deluxe Edition ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/evil-genius-2-world-domination-deluxe-edition/9NL75K01XDG5çok iyi indirim kaçırmayın.
-
Xbox Store da acaip iyi indirimler var. Play Anywhere etiketli baya bir oyun da indirimde ve bunları aldığınızda hem PC den hem Xbox konsolunuzdan oynayabilirsiniz. Şahsi favorimlerimi aşağı sıraladım.
-Monster Hunter Rise + Sunbreak DLC - 396 TL
Ayrıca Xbox konsolu olanlar içinde aşırı kelepir oyunlar var. Bunları da alın derim. Konsolu olanlar zaten keyif alır ama olmayanlarda ileriye acaip yatırım yaparlar. Bu arada bu oyunlar Game Pass de de vardır muhakkak ama kütüphane kuranlar bence kaçırmasın.
-
Oyunu Paladin olarak Temmuz 8den beri oynuyorum ACT3 ortalarındayım şu an 120 saatle. Bitirince Drow sorcerer açacaktım Dark Urge olarak. Ama şimdi değil 4 6 ay sonra anca başlarım yeniden.
Resmen oyun bitmiyor başka oyun oynayamaz oldum, üstüne tekrar bitiremem, ama aklımdaydı Dark Urge yeni son gelecekse iyi.
-
Gerçekten bitmiyor. Her köşeyi didik didik arayıp oyunu 150-200 saatte bitirseniz bile, bir sonraki oyununuzda bulacağınız yine tonla şey karşınıza çıkıyor. Bu arada drow sorcerer için çevre etkileşimli bir karakter açmanızı tavsiye ederim, 4. veya 8. seviyede ise "elemental adept" isimli bir feat var oradan yıldırımı seçerseniz "phalar aluve" isimli kılıçla yapacağınız kombo sonucu devasa hasarlar veriyor sorcerer sınıfı. Eğer gitmediyseniz bu oyununuzda, Mirror of loss'a uğramayı da unutmayın. Ekstra stat point veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weirdusername -- 21 Ağustos 2024; 18:8:19 > -
-
Bu arada Black Myth Wukong ile ilgili dikkatimi ceken bir durum var. Su an icin yaklasik 254.000 inceleme var ve bunlarin yaklasik 14.000 kadari bati dili, geri kalani uzak dogu dillerinde. Oyunun oyuncu sayisi cin aksam saatlerinde zirve yapiyor, sonrasinda yine hala hatiri sayilir duzeyde yuksek olsa da bayagi dusuyor.
Oyun iyi veya kotu demiyorum, hatta almamak icin zor dayandigimi soyleyeyim ama bu gorulen rekor oyuncu sayisi ve kullanici inceleme puanlari mevzusunda ciddi anlamda bir "yerli ve milli" durumunun da sozkonusu oldugunu unutmamak gerek gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi returnity -- 21 Ağustos 2024; 18:31:41 >
Bizim inceleme yapan kanallardan bir kaçına bakabilirsin hocam, genelde yorumlar olumlu.
Xbox'a çıkmadı yoksa bende dayanamaz alırdım gibi, atmosfer filan çok iyi.
Birde Çin mitolojisi ile ilgili böyle büyük bütçeli oyun hiç deneyimlemediğimiz için daha da çekici gelebilir.
-
-
Gerek yerel fiyatlandirma yapmamis olmamalarindan dolayi kil olmam, gerekse de oyunun boss-rush tadinda olmasi ve kesif hissinin zayif, daha dogrusu tabiri caizse bir koridor oyunu olmasi yuzunden siki bir indirim gormeden almayacagim muhtemelen. Yoksa grafik ve combat'i cok etkileyici kesinlikle
Fiyat konusunda artık ne söylesek boş gibi hocam, en temizi hiç beklentiye girmemek.
Oyun yokluğunda bu tarz kaliteli işler kendini bir şekilde oynatır, en azından kopyala yapıştır mantığı ile boss koymamışlar.
Yanlış hatırlamıyorsam 130 kadar boss varmış = )
-
RDR 2 konusunda yalniz degilsiniz hocam, ben de pek sevemedim ne yazik ki o oyunu.
Ben daha klasik tipte souls oyunu seviyorum sanirim. Sadece soulslike turunde oyun oynamiyorum ama combat'i alengirli olan oyunlarda sadece boss kesmek bana gore degil, arada level'i kesfedip moblarla savasmak daha zevkli benim icin. Hatta souls oyunlarinda en sevmedigim sey bosslar diyebilirim. Zor olduklarindan degil, bilakis bence fromsoft oyunlarinin en duz kismi olduklarindan.
Hocam dediğiniz yeri hiç görmedim bile ACT2de
gerçekten oyun çok derinlikli 45 gündür sadece bunu oynuyorum yaşta 30 a yaklaştı artık günde 2 3 saat oynayabiliyorum maksimum öyle olunca bitmiyor.
Oyundan gram sıkılmadım, sadece başka oyun oynamamaktan sıkıldım yoksa her companion artık bir arkadaş gibi oldu hepsinin tepkilerini, duygularını, hikayesini o kadar benimsetiyor ki oyun. Hiç daha önce bir oyunda bu kadar npcler ile bütünleşmemiştim. Bir yandan bitsin başka oyun oynayayım kütüphane öyle bekliyor diyorum bir yandan Shadowheart, Astarion, Gale derken oyunun bitmesini istemiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 21 Ağustos 2024; 20:18:36 > -
O zaman muhtemelen wu kong size hiç uymayan bir oyun. Çünkü oyunda 100'e yakın boss var. Şahsi tavsiyem indirime de girse almamanız olur. Yine de şans vermek isterseniz youtube'dan walkthrough'lara göz atın ona göre karar verin.
Düello kanalı ilk 80 dakikasını ele alan oynanış videosu yayınladı ona da bakmak isterseniz:
Duelloyoutube
00:00 Giriş ve ayarlar 02:56 Başlangıç bölümü 17:44 1. Bölge 01:18:05 İlk boss Kanal üyeliği: https://www.youtube.com/channel/UCpyAMqH8QMV-JJBN6FkjVBg/join Twitch: https://twitter.com/DuelloGaming https://www.twitch.tv/duello_jx Discord: https://discord.gg/RjuGDajbD7 Twitter: https://twitter.com/Jarlaxl39834671 #blackmyth #gaming #türkçe #arpg #wukong #gameplay #letsplayhttps://www.youtube.com/watch?v=ac0BareL0dw -
Evet indirim bekleyecegim gibi duruyor. Azili bir RPG sever olarak sasirtici sekilde Final Fantasy16 ilgimi cekti. FF13'ten bu yana sira tabanli mekaniklerden uzaklasilmasi yuzunden cok sogumustum seriden. Ne RPG, ne aksiyon denebilecek sacma bir seriye donusmustu.
Bu oyunla beraber gordugum kadariyla hem karanlik bir sunuma hem de tam anlamiyla bir aksiyon oyununa gecis yapilmis. En azindan radikal bir karar verilip gercek anlamda yapilmak istenen isin alti doldurulabilmis gibi duruyor sanki.
Gonul isterdi ki bu karanlik sunumu sira tabanli bir oyunda deneyimleyebilseydik ama arafta kalmis sacma mekaniklerdense boylesi daha tatmin edici olabilir gercekten de.
-
Until dawn fiyatı yenimi güncellendi ? Birde utanmadan 60 Dolar yapmişlar yuh! ben 30 40 bekliyordum. Ayni oyunu cilalayip yeni cıkmiş gibi fiyata servis etmek... İndirimde alacagim... ama 60 dolar'a sinematik oyunu sunmalari korkunç..
-
maymunu iade etmişsin.beğenmedin sanırım yoksa sistemmi kaldırmadı.
-
Hocam ue5 e geçmişler. extra da yeni içerikler varmış bence de etmez ama sabırsızlıkla bekliyorum 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X