< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17091. sayfa)

-
-
Bende ödeme ekranı kısmında hesabımı bağlayamadım. Ancak sorun benden kaynaklı değildi. Firefox ile denemedim, ancak söz konusu sorunu yaşayan arkadaşlara şunu tavsiye edebilirim. Oyunu sepete ekledikten sonra veya önce ödeme ekranına giriş yapmadan, library sekmesine giriş yapıp oradan hesaplarınızı bağlayacağınız sekme üzerinden hesabınızı sorunsuz olarak bağlayabiliyorsunuz. Bazen ilgili sekmeye yani library'e girerken güvenlik prosedürü ile ilgili hata verebiliyor. Bununla alakalı biraz bekleyip sayfayı yenileyerek veya ilgili sitenin url'sini tekrar yazarak giriş yaptığınızda bir süre sonra söz konusu bölüme giriş yapabiliyorsunuz.
-
Buradan bir bakabilir misin?
Ubisoft'a ait ürünler içierisinden görebilirsin.
voidu | official store for pc games, steam keys & more
Voidu | Official Store for PC Games, Steam Keys & Morehttps://www.voidu.com/en/category/special-offers/17/1?manufacturers=34 -
Nick mesaj uyumu
-
Bir Mali Müşavir olarak kapanan şirketler için Evet Vergisel sıkıntılardan dolayı kapatıp, açıyorlar ve/veya yanlarına üç~beş adet şirket daha kuruyorlar, aralarında fatura çeviren bile var. Tabii anlattığım küçük-orta işletmelerde dönüyor. Peki bunu Firma sahipleri neden yapıyor ?
-
Bunu inkar eden olmaz herhalde. Sürekli oyun fiyatı ayarlamak zorunda kalıyordu geliştiriciler/yayıncılar yada kuru çok yüksek alıp 3-5 ay oyun fiyatı devalue olmadan devam ediyorlardı.
Problem şurada, bu devalüasyon çok hızlı olduğundan Türklerden çok yabancılar bunu suistimal ediyordu. Bu da olayı iyice hızlandırdı, çünkü adamlar normalde belki dışarda indirim döneminde 30-25 dolara satacağı kopyanın dışardaki kan emiciler tarafından 10 dolara alınmasını izliyorlardı.
Benim için 900 TL lik oyun çok pahalıydı, şimdi 1400 olmuş yine pahalı. Ama dışarıdaki adam için durum değişti şimdi. Ha kendi marketinde sale beklemiş, ha burdan almış, pek bir farkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 23 Kasım 2023; 13:13:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HB'dan Judgment serisini alacaktım ama ilk oyunun fiyatı aynı dururken ikinci oyunun fiyatını arttırmışlar. Pas geçeceğim.
-
Aşağısı yukarısı yok. Siz her şeyi karşıya yoruyorsunuz, sanki sütten çıkmış ak kaşık mışız gibi. Ben ise sıkıntı olan herşey hakkında konuşuyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam ve epic dışında alışveriş yapmıyordum önceden. Kısa sürede gördüğüm kadarıyla diğer siteler uğraştırmaktan başka bir şey yapmıyor.
Voidu: 2. alışveriş için 10 dakika süre koymuş. 5 Ürün ekliyorsun sepete stok yok diyor hangi ürün olduğunu söylemiyor tek tek ürünleri çıkarıp deniyorsun. Sonraki alışverişlerimde hangi kartı girersem gireyim payment error veriyor.
Indiegala: 1 alışveriş yaptım 2.alışverişte şüpheli ödeme dedi blokeledi. Yeni hesap açtım bir alışveriş yapabildim sonrakinde yine aynı senaryo blokeledi.
Playstore: Birkaç alışveriş yapabildim sonrakilerde hangi kartı girersem gireyim ödeme hatasıyla karşılaştım.
Etail: İlk gün site çöktü bir şey alamadık sağ olsunlar. Sonra bir kere alışveriş yaptım sorun çıkmadı ikinciyi bilerek yapmadım şimdi durduk yere bu da banlamasın.
Enaba: Henüz bir şey almadım ama servis ücreti komisyonu ekliyor.
Humble: Rdr2 almıştım iptal ettiler bir daha alışveriş yapmadım.
Bu siteler olur da kampanya yaparsa işimiz tamamen şansa kaldı. Ya site çökecek, ya kart hatası verecek, ya banlayacak, ya stok hatası verecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 23 Kasım 2023; 13:15:58 >
-
https://www.indiegala.com/store/game/the-pathless/1492680
www.indiegala.com
-
Teşekkürler, burayı gördüm ama Humble'daki bakiyemi kullanmak için alacaktım, olmadı.
voidu'dan 12 is better than 6 aldım biraz önce
-
Humble bunu ilk defa yapmıyor. Her indirim yaptığında fiyatı çok düşük olan oyunlar birden yükseliyor. Daha önce de denk geldim.
-
Ben de hepsinde sıkıntılar yaşadım. Az fiyat farkı için kesinlikle uğraşılmaz.
VoidTrain | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Bu oyun steamde 12 dolar. Epic de %33 ile 200 tl ye geliyor %10 da sonradan 20 tl iade edecek. Yani oyun değişik duruyor ilgimi çekti ama almasam da olur kafasındayım. Oyunda şöyle %20-30 indirim olsaydı kuponla alırdımda böyle olunca 180-200 tl veresim gelmiyor. Böyle bir kaç oyun daha buldum.
BLACKTAIL | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Mesela bu oyunda epic de 300 tl steamde 8.39 dolar. Epic kuponla yine daha ucuza geliyor ama aradaki fark almamı sağlayacak kadar çok değil maalesef. 100 liralara düşseydi şu oyunlar çok güzel olacaktı. Bir dahaki indirimi bekleyip risk alasım geliyor bu yüzden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 23 Kasım 2023; 13:51:54 >
-
Kısım kısım fiyatlarda artış-düzeltme yapıyordu, bu sefer tümden US fiyatlarına geçtiler.
başlık belki de iki senedir bahsedilen muhteşem fps witchfire'ı sakın kaçırmayın. Elbette çok ucuz değil ama havalimanında bir hamburger yemekten daha ucuz olduğu kesin.
-
Dh ölücülüğü değildi.. Özellikle yeni çıkan oyunlarda ciddi farklar oluyordu..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senden başka arkadan gelen milyonlarca çocuk var. Konu zaten sen değilsin senden sonraki nesiller.
-
sağdan solan aldığım AC serileri ve ghost recon sürümlerinin ardından şu epic listesi ile kapanış yapıyorum. Var mı şunu da kaçırma dediğiniz?
-
Epic ve Xbox a bakın arkadaşlar. Steam bitti boşa maddi manevi kendinizi yıpratmayın. Epicte mis gibi %33 indirim yapmış adamlar. %10 para puan veriyor.
Steamden aşağıdaki oyunları almak isteseniz mena uygulandı ve max.gördükleri indirimleri yansıttılar diyelim ödeyeceğiniz rakam 2.500 tl (dead island 2 globalde 60 dolar.). Epicten 1100 tlye geliyor. Aradaki farka gidip diablo4 alın battle netten. Kalan 300-400 tlye xboxtan 3-4 oyun alırsınız. Steamin kararının oturması 3-4 ayı bulur, bu sürede bizde kur değişir. O arada Epic ve Xbox enayi değil onlarda fiyatları yükseltir. Burada ucuza oyun alacak platform kalmaz üzülürsünüz. Elin yabancıları epic ve xbox tr hesabından nasıl oyun alırız kafasındalar siz steame key aramak için vakit harcıyorsunuz. Mecbur ve muhtaç değilsiniz şuanda onu demek istiyorum.
Donanımhabercisiniz siz ölücüsünüz büyük düşünün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X