Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aerospace , Aerospace , nasaz Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 31 Misafir - 33 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362.485
Cevap
2.801
Favori
22.954.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
598 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Valhalla çok güzel gözüküyordu, ben beğendim umarım hikaye işlenişi de güzel olur ve kendini tekrar etmeden güzel bir deneyim sunar. Çıkmasına yakın ön sipariş vereceğim muhtemelen.
  • Epic gameste kuponla origin gold editionu 21 tl ye aldım. İndirim gelmiş AC serisine
  • Yayın bitti, droplar etkinleştirildi yazısı geldi Yapacağınız işi s...m
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Twitch'te hesap bağlı olmasına rağmen kanal adının altında "Oyun içi Dropları Hesap Linki ile etkinleştirin." yazan var mı?
    Şimdi etkinleştirebilirsin. Düzeldi de, iş işten geçti.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 6 daha güzel gözüktü Valhalla'dan daha çok heyecanlandırdı.
  • :D ben kapatalı 20 dk olmuştur.
  • Selamlar benim adım Ubisoft. Her yıl 851 tane bir biriyle aynı oyun yapan şirket.
  • Far cry 4 alacaktım, kepenkleri kapatmışlar. İnşallah indirimi devam ettirirler bir süre daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far cry 5 Gold kuponla epicde 31 liraya geliyor
    Aynı şekilde origins Gold 21 lira
    Far cry mi alsam yoksa ac serisini mi tamamlasam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Viking temalı oyunları seven biri olarak AC Valhalla'ya bayıldım. Origins ve Odyssey için bu kadar dibim düşmemişti.

FC6 oyunarken Berkin Elvan'ı bol bol anacağız galiba
  • AC Valhalada umarım bol bol Wardruna tarzı müzikler dinleriz. Sırf o müzikler ve atmosfer için bile oynarım oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bansai!

Epic gameste kuponla origin gold editionu 21 tl ye aldım. İndirim gelmiş AC serisine
    aynen,
    far cry serisi de tekrar indirime girmiş
    düşünenler için bir şans daha...
  • epic indirimi aktifli şu anda. bitmiş deniyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft batmamayı nasıl başarıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Far Cry 4 Gold indirim döneminde Epic'te kupon ile beraber alınabiliyor muydu? Alınabiliyorsa ne kadardı? Bir de Valley of Yetis ek paketi için iki katı para vermeye değer mi?
    Epic'te FC4 gold indirime girmiş tahmin ettiğim gibi kupon kullanılamıyor maalesef.
  • Yinede bence en güzel oyunları yapan firmadır ubisoft.Ubisoft yokken bu sene doğru düzgün oyun bulamadım oynayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 12 Temmuz 2020; 23:1:50 >
  • Far Cry 4 Gold 61 lira, yani kupon kullanılamıyor. İndirimi fazla kaçırmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi buçuk saat twitch'te izledim vermezlerse de ne yapayım artık o kadarda önemli değil
  • AC Origins GE 21 lira .ok iyi fiyat gibi geldi diğer yandan odisse var hala oynamadım ne yapsam bilemedim.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.