Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: phalantan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
371.446
Cevap
2.879
Favori
24.803.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
609 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Woxikode

Assassin's Creed® Origins - Gold Edition

₺59,80

Assassin's Creed® Origins - Deluxe Edition

₺47,80

Uplay.
    Çok iyi fırsat. Origins'i oynamamış biri olarak alacağım hemen.
    Edit: Deluxe ve Gold arasında çok fark var mı? Aradaki 12 küsür liralık farka değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-781808C66 -- 12 Mayıs 2020; 14:52:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Beyler sizce Metro 2033 Redux mu yoksa Last night redux mu
    Ben Last Light'ı daha çok sevmiştim ama tabi ki gidip direkt Last Light'tan başlamayın. Devam oyunu çünkü, hiçbir şey anlamazsınız. 2033 - Last Light - Exodus olarak gidiyor seri.

Orijinalden alıntı: Miralay Kaplan

Satışları iyi değil diyemi öyle düşünüyorlar?
    Hayır. Epic görselinde yer alan iki kısım Watch Dogs logosuna benziyor diye öyle düşünüyorlar.

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Çok iyi fırsat. Origins'i oynamamış biri olarak alacağım hemen.
    Edit: Deluxe ve Gold arasında çok fark var mı? Aradaki 12 küsür liralık farka değer mi?

Alıntıları Göster
    Gerçekten çok iyi fırsat. Ben aldığımda Gold sürümü en fazla 90 TL'ye düşüyordu. O parayı kesinlikle hak eden bir oyun. Deluxe sürümü kozmetik üzerine, oyuna pek bir şey katmıyor. Gold sürümünde ise iki adet DLC var. Özellikle The Hidden Ones DLCsini ana hikayeden sonra kesinlikle oynamanız lazım. Alacaksanız ya Standart ya da Gold sürüm alın. Tavsiyem bütçeniz yeterliyse Gold almanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: deshpar

Edebiliyosun hocam ben gece iade talebinde bulundum.

Şu şekilde yapabilirsin;

Destek kısmında Oyunlar Yazılım vs. tıkla oradan paketteki ürünlerden bir tanesi mutlaka görünür (bende görülen son ürünlerin içerisinde pakette bulunan thief vardı mesela) ona tıklayıp iade talebinde bulunduğunda paketteki tüm oyunları kapsayan bir iaede talebi oluşturulmuş oluyor.

Bu şekilde halledebilirsin diye düşünüyorum

Yaptım teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    Şundan dolayı hocam:

@Abstergo Industries paylaşmıştı:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143380017

• Woxikode kullanıcısına yanıt
    Sorumun yanıtı olumsuz galiba ama, bir ihtimaldir soru sormak; Steam'e eklenmiyor, değil mi?

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Sorumun yanıtı olumsuz galiba ama, bir ihtimaldir soru sormak; Steam'e eklenmiyor, değil mi?
    Hocam platform uplay yazıyor, maalesef.

Bu arada nasılsınız hocam yıllar önce LoL bölümünde görüyordum sizi hâlâ buradasınız demek duygulandım hocam zamanında az laf sokmadınız bize.
  • beyler rehavete kapılmak yok. polonyalılar ile aramızda ki fark sabah daha fazlaydı. adamlar 5 bine kadar indirmişler farkı. son darbeyi de vuralım şunların kafalarına. hadi klavyelerinize kuvvet.

https://internationale.zaumstudio.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 12 Mayıs 2020; 16:20:7 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Mobil veri kapa aç yapıp gizli sekmeden birkaç kez oy verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bazen bildirim geliyor, bakıyorum te 35 yıl önceki mesajlara, ne enerjiymiş ne kafaymış ne özgüvenmiş. O günlerde, büyümeye başlamaya iki adım kalmış. Arada sizi harcadık, çoğu genç kızın evde kalma sebebi, çoğu gözlüklü sivilceli şişman ve bir filmde oynasa ilk ölecek olan arkadaşın dünyevi zevklerden mahrum kalma sebebi olduk. Şu an monitöre damlayan göz yaşlarımı tutamıyorum.

İyiyim, sorduğun için teşekkürler. Sizler de afiyettesinizdir umarım. Hitap tarzımdan da anlaşılacağı üzerine o yırtık, serseri, derbeder günlerim geride kaldı.

Artık saçlarımı yana tarayıp kumaş pantolon giyiyorum.

• Beyler disco elysium için oy verdikten sonra steam e gidip oyunu istek listesine ekleyin geliştirici görsün tr den istek listesine ekleyenleri böylelikle çok raga rahat olur oylamayı kazanırsak çeviriyi yapmaları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
    Arapçaya 58 oy verilmiş. 55 oy bizden gitmiş olsa, 3 oy da Arabistan'daki arkadaşlar vermiş olsa. Fena değil aslında.

RPG seviyorsanız, gözünüzden bir şekilde kaçtıysa Disco Elysium'u kesinlikle oynamalısınız. Oyun çok garip ve özel. Eğer oynadığınız karaktere göre davranıp bir durumda, yalnızca o duruma göre değil karakterinize göre değerlendirme yapıp o karaktere girerseniz alacağınız haz iki katına çıkıyor. Zaten tek oynayışta her şeyi bitirmeniz mümkün değil, bir başka oynayışta başka bir karaktere bürünürsünüz.

Sıfır spoiler ile oynadığım oyunu övecem diye spoiler vermemeye çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 12 Mayıs 2020; 16:29:32 >

Oyunu patates pcleri olanlar dahi oynasın diye patchlemişler sanırım. Üstüne bir de Türkçe olursa oynamayan kalmasın!!

Orijinalden alıntı: Miralay Kaplan

Yeterince ikna edici bir kanıt.
    Hevesimiz kursağımızda kaldı.
    Watch Dogs 2 gayet güzel bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Woxikode kullanıcısına yanıt
    Bende gold sürümünü aldım. Uplayden etkinleştirdim ama games bölümünde gold edition yazmıyor. Neden olabilir? İlk defa alışveriş yaptım.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.