Şimdi Ara

Dijital not defteri Xiaomi Note E-Ink ön siparişe açıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dijital not defteri Xiaomi Note E-Ink ön siparişe açıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
    Günümüzde dijital ekran teknolojileri her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Bu konuda yatırımlarını sürdüren ve yeni akıllı cihazlar ile karşımıza çıkan Xiaomi, Huawei MatePad Paper’ın yeni rakibi Xiaomi Note E-Ink tablet modelini piyasaya sürdü. İşte yeni cihazın özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Note E-Ink neler sunuyor?

Esasen dijital bir not defteri olan Xiaomi Note E-Ink, fiziksel bir kağıt üzerindeki mürekkep baskının görünümünü kopyalayarak çoğaltan Electronic Ink (Elektronik Mürekkep) teknolojisinden güç alıyor. Bununla birlikte 5,33mm kalınlığa, 440 gram ağırlığa ve 10,3 inç boyutlarında E-Ink ekrana sahip olan yeni tablet, ek işlevsellik için özel bir kalemle kullanıma sunulacak. Böylece kullanıcılar, tüm not alma işlemlerini kolay bir şekilde Xiaomi Note E-Ink üzerinden gerçekleştirebilecek.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 13 serisinin fiyat etiketleri sızdırıldı: Fiyatlar yükseliyor

Teknik tarafta USB Type C, 3GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile donatılan Xiaomi E-Ink tablet, kaputun altında 4 çekirdekli işlemci, 3.000 m Ah pil paketi ve 18W’a kadar hızlı şarj desteği ile geliyor. Bununla birlikte Android 11 işletim sistemi tarafından desteklenen yeni tablet, kutusundan WPS Office Suite ile çıkacak. Şu an itibariyle yalnızca Çin pazarında ön siparişe açılan Xiaomi Note E-Ink, 2.699 Yuandan (yaklaşık 389 ABD Doları) başlayan fiyatlar ile kullanıcılara sunuluyor.

• Fiyatı tuzluymuş fakat yanlış bilmiyorsam E-ink paneli patentli bir teknoloji olduğundan lisans ve üretim maliyeti açısından hala çok pahalı olduğundan hala normal panele göre uygun olmuyor.

• muratdogan456 kullanıcısına yanıt
    Bunun 50 sayfalık çakma marka diyebileceğimiz bir modeli bizim ülkede 110 tl idi. Buna bu para tuhafmış. 250 dolara orta segment telefon alınan yerde buna niye para vereyim. Bizim ülkeye gelmez bile zaten gelse bile satmaz

• reMarkable’a benzetmeye çalışmışlar,

• Buna 389 dolar vereceğime kalemi olan bir tablet alır devam ederim. iPad + Apple Pencil 570 dolara geliyor ancak Huawei vb. firmalarda 389$’a kalemle beraber tablet alınabileceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon da benzer ürün çıkardı; Kindle Scribe. Halihazırda e-book reader sahibiyseniz gereksiz pahalı. Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. Tablet almak daha mantıklı çünkü refresh rate yazmada çok önemli. Eğer kalemi oynattıktan biraz sonra yazı gelirse gerçekten yazıyor hissi yaratmıyor. En önemlisi PDF'ler renkli şu an. Çizgi romanlarda JPEG bazlı CBR formda geliyor. O nedenle tablet daha iş görecektir. Tek dezavantajı ışığın gözü yorması. Onu da minimum'a indirerek çözüyorum ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E-kitap olarak kullanılamıyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.