|
Dijital not defteri Xiaomi Note E-Ink ön siparişe açıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

-
-
Fiyatı tuzluymuş fakat yanlış bilmiyorsam E-ink paneli patentli bir teknoloji olduğundan lisans ve üretim maliyeti açısından hala çok pahalı olduğundan hala normal panele göre uygun olmuyor.
-
Bunun 50 sayfalık çakma marka diyebileceğimiz bir modeli bizim ülkede 110 tl idi. Buna bu para tuhafmış. 250 dolara orta segment telefon alınan yerde buna niye para vereyim. Bizim ülkeye gelmez bile zaten gelse bile satmaz
-
reMarkable’a benzetmeye çalışmışlar,
-
Buna 389 dolar vereceğime kalemi olan bir tablet alır devam ederim. iPad + Apple Pencil 570 dolara geliyor ancak Huawei vb. firmalarda 389$’a kalemle beraber tablet alınabileceğini düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Amazon da benzer ürün çıkardı; Kindle Scribe. Halihazırda e-book reader sahibiyseniz gereksiz pahalı. Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. Tablet almak daha mantıklı çünkü refresh rate yazmada çok önemli. Eğer kalemi oynattıktan biraz sonra yazı gelirse gerçekten yazıyor hissi yaratmıyor. En önemlisi PDF'ler renkli şu an. Çizgi romanlarda JPEG bazlı CBR formda geliyor. O nedenle tablet daha iş görecektir. Tek dezavantajı ışığın gözü yorması. Onu da minimum'a indirerek çözüyorum ben.
_____________________________ Non est ad astra mollis e terris via -
Habere girmeden önce 100-150 dolar arası bekledim, rekabetçi bir fiyat değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E-kitap olarak kullanılamıyor mu?
En Beğenilen Yanıtlar

Buna 389 dolar vereceğime kalemi olan bir tablet alır devam ederim. iPad + Apple Pencil 570 dolara geliyor ancak Huawei vb. firmalarda 389$’a kalemle beraber tablet alınabileceğini düşünüyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X