Şimdi Ara

Dijital Makine Alacam Ama Kararsızım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Özellikleri

SAMSUNG PRO 815(Fiyat : 725 $ + KDV KDV Dahil : 1.146,37 YTL)
    Özellikleri

Sizce Hangisini Tercih Etmeliyim..Yardımlarınızı Bekliyorum..Teşekkürler..

• Yardımmmmmmmmmmmmmmmm
  • Lütfen yardım Edin Arkdaşlar Acil Lazım Görüşleriniz...
  • valla ben H9 kullanıyorum memnunum, ama o kadar para vericeksen d-slr al derim,ben almamıştım beceremem gibi geldi ama sonra çok kolay olduğunu gördüm biraz pişmanım aslında. istersen bide samsung pro 815 kullananada soralım.
  • ben bu ikisinden birini tercih edecem.h9 un kullanışı kolay dimi..bazı yerde bunla ilgili yorum okudum bazı sorunları warmış..puslu çekim vs.. gibii
  • H9 gerçekten çok iyi ama madem o kadar para vericen DSLR almanı tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk66

ben bu ikisinden birini tercih edecem.h9 un kullanışı kolay dimi..bazı yerde bunla ilgili yorum okudum bazı sorunları warmış..puslu çekim vs.. gibii

kardeş, neden bu iki makina? aradığın özellikler tam olarak nedir? biraz açarsan slr-like olmasının dışında. samsung'u bilmem ama h9'un reviewleri o kadarda başarılı bi makina olmadığını gösteriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SONY N2 derim başka bişi demem
  • Tmm ozaman kardeşlerim 1500 milyar limit war hangi makine yi tawsiye edersiniz ?macro çekim ve gece çekimleri yapacam güzel bişi olsun..

Burada Çok Güzel Çekimler war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk66 -- 2 Eylül 2007; 0:05:25 >
  • 1500 milyar mı? o nasıl limit öyle
  • biraz zorlarsan o paraya bi slr alabilirsin ama bu konuda bilgin ne düzeyde? o da önemli tabi
  • ben acemiyim ilk deneyimim olacak bu...yani 1.5 milyar lira para ayırdım foto makinası için...
  • quote:

ben acemiyim ilk deneyimim olacak bu...yani 1.5 milyar lira para ayırdım foto makinası için...

Bu konuda hem acemi olduğunu hemde macro çekimleri yapmak istediğini söylemişsin.Bu durumda senin için DSLR türü bir makinayı kullanmak biraz ağır gelebilir.Ayriyetten macro için birde objektif alman gerekicektir.Bence sen simdilik DSLR ye hiç bulaşma derim.Özellikle macro çekimleri çok güzel olan çok daha ucuz kompac makinalar var.Sana tafsiyem bu makinalar arasında manuel ayarlara izin veren bir modeli veya DSLR-Like türü bir makina alman olucak.Manuel ayarlarda kendini geliştirdikten sonra da DSLR ye geçiş yapmandır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dnn

quote:

ben acemiyim ilk deneyimim olacak bu...yani 1.5 milyar lira para ayırdım foto makinası için...

Bu konuda hem acemi olduğunu hemde macro çekimleri yapmak istediğini söylemişsin.Bu durumda senin için DSLR türü bir makinayı kullanmak biraz ağır gelebilir.Ayriyetten macro için birde objektif alman gerekicektir.Bence sen simdilik DSLR ye hiç bulaşma derim.Özellikle macro çekimleri çok güzel olan çok daha ucuz kompac makinalar var.Sana tafsiyem bu makinalar arasında manuel ayarlara izin veren bir modeli veya DSLR-Like türü bir makina alman olucak.Manuel ayarlarda kendini geliştirdikten sonra da DSLR ye geçiş yapmandır.

yaw ben almışken iyi bişi almak istiyorum..acemiyim ama herkes acemiydii ilk başka ve ben uğraşmayı seven bi insanım çabuk alışırım..

• 'yaw ben almışken iyi bişi almak istiyorum..acemiyim ama herkes acemiydii ilk başka ve ben uğraşmayı seven bi insanım çabuk alışırım.. '
    Tamam sen alışırsında hem bir DSLR alıp hemde macro çekimi için ayriyetten bir objektif alman için bütçen yeterli olmayabilir.Benim söylemeye çalıştığım şey bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.