Şimdi Ara

dijital klima kaç derece olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
17.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hep 23 derecede tutuyorum... Rüzgar gelmeyecek şekilde cam açıp, serinleyebilenler nasıl yaptıklarını bir anlatsa keşke...
  • Klima dijitalde olsa her şeyine müdahale imkanı vardır, benim 2 dijital klimalı aracımda da böyleydi, derece 22-23 olmalı , hava akımı ön cama verilmeli, dış hava sirkülasyonu kullanılmalı birde fan hızı düşük tutulmalı, böyle yaparsan hem yavrucak sıcaktan kavrulmaz hem de hasta olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 8 Temmuz 2014; 14:12:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraz.miraz

arkadaşlar bugünlerde 2 yaşında oğlum ile birlikte uzun bir yolculuğa çıkmayı planlıyoruz akdeniz bölgesine bir yolculuk olacak.

2 yaşında bir bebeğin klimadan rahatsız olmaması için kaç derece de çalışması gerekir.

aracımdaki klima sistemi dijital ve derece ayarlama özelliği var. 18 derece ensoğuk 32 derece en sıcak olarak ayarlanabiliyor.

bilgisi oalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum

Çocuk varsa uzun yola gece yarısı 4 gibi çıkarım.Güneş çıkana kadar yolun yarısını almış olurum.Sonra klima 24-25 arasında ayarlarım.Her yarım saatte içerisini havalandırır çocuk terliyse üstünü değiştiririm.Yıllardır böyle yapıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.
  • Soğuyana kadar Low da çalıştırıyorum en düşük 17 derece var aşağısı Low olarak geçiyor aracımda.. Fan ayarı en yüksekte oluyor..

Biraz ferahladıktan sonra 22 derece otomatik klima olarak ayarlıyorum.. Fanı falan kendi ayarlıyor otomatik klima mantığı zaten bildiğiniz..

Stabil tutuyor içeriyi çoğu zaman..

Dereceden çok göğüs, yüz bölgesine üfletmemeyi tercih edin..

Isınan hava yükselir, soğuyan hava alçalır mantığıyla yukarıya veriyorum klimayı, temiz oluyor.. (Bilmem doğru mu yapıyorum)

EDIT: Bebek içinde aynı yazdığım şekilde uygulayabilirsiniz.. Sadece aman bebeğe doğrudan üfleyen bir hava kanalı olmasın arkada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 8 Temmuz 2014; 16:20:26 >
  • Dış ortam sıcaklığıının 6-8 derece arası altı veya üstü sıcaklık optimum ortam sıcaklığıdır.Bebek açısından bence bir doktora veya tecrübeli birine sormakta fayda var
  • en ideal derece 23 diye biliyorum ben ..
  • cevaplar için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim çok faydalı bilgileraldım umarım başkalarıda bu başlıktan faydalanır
  • Hocam klimayı camlara verin sonra bebeğin evde alıştığı ortama göre yapın.

Her bebeğin alışmasına bağlı ama çok sıcak olmasın çocuk sucuk olur çokta soğuk olmasın klima çarpar dediğiniz gibi.

Teyzemler kuzenim için cama verip sona kendilerine göre ayarlıyorlardır.

Daha kesin sonucu çocuğun tepkilerinden anlarsınız biraz ama uyurken çok dikkat edin.
  • 22
  • ideal oda sıcaklığı 22 derecedir.bu yüzden araçlarınızda 22 derece olarak ayarlamak idealdir.önemli olan yüzünüze ve gögsünüze direk havalandırmayı çevirmeyin...
  • Mümkünse gece yolculugu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cocuğu klima çarpmaz sizi çarpmadiği surece.

Onlarin mwtabolizmasi bizden hizli .terletipte ustune klima açarsaniz çarpilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.