Şimdi Ara

Dijital fotograf makinesi tavsiye ( like ve benzeri )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nisan ayında fransadan gelecek olan kuzenim kendi kullanmak için bir makine almak istiyor gelirken . Tabi oradaki fiyatlar ile buradakiler arasında ciddi bi fark olduğunu görürsek almayı düşünüyor . Daha önce fransadan makine alan veya bulunan arkadaşlar varsa olnarın da tecrübelerini paylaşmasını rica ederim . Ben kafamda bir liste hazırladım , fiyat aralığını az çok bu listeye göre tahmin edebilirsiniz

Panasonic Lumix FZ150
    Panasonic Lumix FZ100
    Panasonic Lumix FZ45
    Sony HX100V
    Canon SX 30 iS
    Canon SX 40 HS
    Nikon P90
    Nikon P500
    Fujifilm S200EXR
    Canon G12
    Nikon P7000
    Nikon L120

Kullanım olarak , ilk başta otomatik mod ile başlayacak . Belki ilerleyen zamanlarda manuel öğrenmek isterse gene aynı makinede devam edebilir diye düşündüğüm işin bu modelleri düşündüm . Video kalitesinin de önemli olduğunu belirtti bana . Sadece L120 de manuel mod yok . Bunlara ek olarak hangi makineleri söylerisiniz ? Bu listede fiyat/performans ürünü diyebileceğiniz makine hangisidir ? Sanırım video işin içine girince S200EXR de biraz geri planda kalıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 23 Mart 2012; 23:24:59 >

• Eğer zoom ihtiyacınız fazla olmaz ise canon G12 dersenizki zoom da olsun panasonic FZ150
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackducati

Eğer zoom ihtiyacınız fazla olmaz ise canon G12 dersenizki zoom da olsun panasonic FZ150

hocam peki fz100 ile fz150 arasındaki fiyat farkına değer mi fz150 almak
  • Şu an en detaylı ve en keskin fotoğrafları Pana FZ150 çekiyor. Ben olsam yukarıdaki liste gözönüne alındığında başka makine aramazdım...
  • fz150, hx100v ikisinden birini tercih etsin rahatina baksin
  • @BLoWeR
    @ozeba

teşekkürler hocam her ikinize de . peki yukarıda belirttiğim soruya gelecek olursak ,

fz100 ile fz150 arasındaki fiyat farkı , fz 150 almaya değecek kadar mı ?
  • FZ150 deki sensor değişik diye biliyorum. Bence değer O makine ile çekilmiş olan fotolar diğer like makinelerden çok daha basarılı...

Tıklayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @BLoWeR

fotograflar gerçekten çok iyi hocam . 1000 Liranın altında ise kesinlikle bunu almasını söyleyeceğim , şimdilik kararım bu .
  • Arkadaşlar aşagıdaki ürün benim 1 tanesini kendim kullanıyorum.3 tanede daha kutusunda.Almanya media markta gezinirken indirimli olarak aldım.Gayet kullanışlı birşey.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-samsung-pl210-dijital-fotograf-makinesi-99419904/detay
  • niye kimse sony önermiyor, bende bu gün alacağım da sony düşünüyordum
    şunu düşünüyordum arkadaşlar : SONY Cyber Shot DSC-W620B yada DSC-W570

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 24 Eylül 2012; 11:33:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker03

niye kimse sony önermiyor, bende bu gün alacağım da sony düşünüyordum

ikisi de neredeyse aynı makineler . 570 16 mp ve geniç açı olarak 25 mm , w620 ise 28 mm ve 14 mp . kalite olarak ikisi de tatmin edici seviyede . uygun fiyatlı olanı tercih edebilirsiniz , veya arada 20-30 lira varsa 570 alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: turker03

niye kimse sony önermiyor, bende bu gün alacağım da sony düşünüyordum

ikisi de neredeyse aynı makineler . 570 16 mp ve geniç açı olarak 25 mm , w620 ise 28 mm ve 14 mp . kalite olarak ikisi de tatmin edici seviyede . uygun fiyatlı olanı tercih edebilirsiniz , veya arada 20-30 lira varsa 570 alınabilir

dostlar aynı ve daha fazla özelliklere samsung st66 varmış onu aldım, kullanıyorum şu an gayet iyi gibi(kusura bakmayın mesajı yazdığım gün aldım fakat yollardaydım )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.