Bildirim
dijital foto. mak. tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mrb kardeş bende senin gibi bu bütçeyle alınabilecek güzel bir makine arıyorum.İlk başta Sony DSC650 düşünüyordum (280 civarı)Daha sonra burdaki arkadaşların yazdıklarını inceledim ve Casio z75 almaya karar verdim.www.Fotozeynep.com.tr'de Bütün aksesuarları ile birlikte peşin 368ytl...bir incele istersen.. -
samsung s630 baka bılırsın
1 gb lık kar şarj aleti pil 2500 mah çanta toplam 278 ytl tekno sa da -
önce üst konuyu bir oku istersen...
-
Arkadaşım, Sanyo xacti E60 369 YTL 1 GB SD kart dahil
3 inch LCD ekran var demem seni yeterince tatmin eder mi
1 cm super makro da cabası...
quote:
Orjinalden alıntı: rockmrt
arkadaşlar max 350 liraya tavsiye edebileceğiniz makineler neler ekran boyutun büyük olursa iyi olur teşekkürler
-
1-İnternerneten Alacağınız makinayı mutlaka önceden görüp inceleyin.
2-Ben alacak olsam Fujifilm FinePix A700 alırdımhttp://www.letsgodigital.org/tr/10182/fujifilm_finepix_a700/ -
DOSTUM tavsıyem canon a530 ya da nıkon coolpıx l3
bu nıkonun fıyatı 280 ytldır... forumda fotograflar var bununla cekılmıs , oldukca guzel ceker... -
ben de Sanyo xacti E60 tavsiye ediyorum. eger topicini incelersenz ozellikle macrolarda ne kadar basarili oldugunu gorebilrsinz. iyi gunler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X