Şimdi Ara

Digitürkü 1 den fazla televizyona dağıtmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba birden fazla televizyona digitürkü nasıl dağıtabiliriz iki tv de farklı kanalları izlicek yapılabilirmi?

• tek üyelik ile birden fazla tv'de farklı kanallar izlemek.. bu mümkün değil dostum..
    ayrıca legal değil.

aynı evde farklı odalarda farklı kanallar izlemek için digiturk yan oda üyeliği almalısın.
    ayrıntılı bilgi için;
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyayanoda/
  • Tek üyelik ile birden fazla Tv'den yayınları izleyebilirsiniz, ama aynı kanalı izleyebilirsiniz.
  • Yapamazsın, üye olmalısın. Her receiver başını üye olursun. Üye olduktan sonra ister yan odada ister farklı şehirlerde kullan :D
  • içindeki kart olmadan birşey izleyemeksin. kartıda onlar veriyorlar. doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

içindeki kart olmadan birşey izleyemeksin. kartıda onlar veriyorlar. doğal olarak.

Ve kartı ilgili cihaza tanımlıyorlar, baqşka cihazda kullanamıyorsun.
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    cihazın çıkışına göre hdmi veya scart çoğaltıcı ile 30m ye kadar görüntü ve ses taşıyabilirsin. Kaliteli Dağıtıcı kullandığında veya cat5 dönüştürücülü hdmi/scart uzatıcı kullandığında 150m de bile farklı tv de aynı yayını izleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Turksattan yayın alarak ızlıyorum Lıgtv'yı Tek canak ve tek lnb'den gelen kabloyu cogaltıcı ıle yan odadakı standart receıever a bagladıgımda yan odada uydu hıc kanal gostermedı.ıkı kabloda cogaltıcıda takılı oldugunda bendekı standart yayınlar acıldı fakat LIGTV acılmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.