Şimdi Ara

Digitürkten Müthiş SOYGUNNN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
6.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar digitürk ile aramda geçen bir olayı sizinle paylaşmak istedim.Umarım herkese ders olur.

ağustos ayında ligtv üyelik sözleşmemi 1 yıl daha uzatırken müşteri hizmetlerindeki personelinizin sordugu ve kabul etmediğim Ailecekli Lig Tv üyesi olduğumu kredi kartı ekstemden farkettikten sonra geçen ay 473 73 73 ü arayıp ayda yaklaşık 3 ytl gibi bir ücreti bulunan paketi kapatmalarını istedim.Ve bu ay boyunca izlemedim(şubat başından itibaren) ben bu ücretin faturama yansımayacagını beklerken bu ay 62,69 YTL gibi bir ücretle karşılaşınca şok oldum.Müşteri Hizmetlerini aradığımda bu ücretin izlediğiniz günler hesaplanarak tespit edildi sözleşmenizi iptal ettiğinizden dolayı gibi açıklamalar yaparak mecburen ödemem gerektiği söyledi.Bu 32,79 YTL lik fark sanırım İptal ettirdiğim paketin yıllık ücreti yani izlediğim 6 ayin parasini yatırmama rağmen sözleşmenin dolmasına kalan 6 ayın ücretinide tahsil ediyorsunuz.Bu nasıl adalettir ve böyle bir uygulamanın mantığı nedir.Eğer böyle bir işlem yapılacaktı neden kapatırken uyarmıyorsunuz.Kapatmasak daha karlıyız yani.Hem istemediğim bir pakete üye yapılıyorum hemde sözleşme iptal ettirince ödediğim 6 ay üzerine birde yıllık bir bedel daha alınıyor yani 6 ay izle, 18 ay parası öde durumu oluşuyor. Bu uygulamanız hakkında mantıklı bir açıklama bekliyorum.

Bakalım sayfasından ulaşamıyorum ne sonuç alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warland -- 17 Şubat 2006 21:54:33 >

• Kardeşş geçmiş olsun ne diyelim... Umarım beklediğin açıklama yapılır
  • verilen cevabı buraya da yaz kardeş..
  • sayfasına hala ulasılamıyor.müşteri hizmetlerinde ise aynı cevaplar

yinede cevap alabilirsem buradan belirtirim.
    Bu yaptıkları işlemin kanuni bir dayanağı varmı acaba?

• açılıyo sayfa
    senin tarayıcıda olmasın sorun şimdi bi denesene
  • buna benzen bir olay benim arkadaşın basınada gelmis
  • sayfa açılıyor ama şikayeti yazıp gönder deyince bu sayfa çıkıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: barabum

açılıyo sayfa
    senin tarayıcıda olmasın sorun şimdi bi denesene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun , soyguncu bunlar
    bizi bunların eline düşürenler utansın
  • geçmiş olsun kardeş allah kimseyi ellerine düşür mesin!!!!
  • geçmiş olsun
  • ulu_tan_1991 kardeşş polatın başka fotosunu bulamadınmı da Testere "Kör testereyle keserim lan sizi dediğinde" ona bakışını koydun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 18 Şubat 2006 14:27:34 >

• Geçmiş olsun kardeş!.. Zaten digitürke abone olmamamın nedeni hep bu tür haberler.
    yani elini veren kolunu kurtamıyor gördüğüm kadariyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nodar
    yani elini veren kolunu kurtamıyor gördüğüm kadariyle.

Sadece sen değil kardeşş herkes görüyo bunu fiyatları gayet uygun hale getirdiler ama işte böle haberler duymak ne yazık..

Şerrefsizlikten başka bişi değil baksana cvp bile vermiyolar verseler yazacak çünkü buraya adam..
  • yaw adamlar 15 liraya istediğini izleyin diyolar ama geçen hürriyet in bi köşesindeki okuyucu mail ini yayınladılar .

o dediklerinin yani istediğini izlemenin maliyeti 15 lira değil 70 lira.

üstelik amerikada yıllardı kullanılan tivo diye bi sistem varmış.canlı yayını geri sardırabiliyon.gündüz yayınlanmış bi filmi yada her ne ise onu gece istediğin saatte izleyebiliyon.

yani ne istiyorsan onu izlersin budur işte.digiturk ün yaptığı herhangi bi antenle izleyebileceğimiz şeyleri bizlere para ile satmasıdır başka bişey değildir.
  • Baksana şerefsizler hala bi cwp yazmadılar adama böle dolandırıcı kardeşş bunlar haklısın ne diyim oraya koymuş 3-5 değişik kanal kandırıyolar milleti

Yaww bende fiyatlar ucuzladı alsammı bir tane üyelik diyordum
  • arkadaşlar diğer bir forumdan bu konu ile ilgili bir yorumu da ekleyim dedim.

"canı yanan bir sen degilsin diğerleri belki senin kadar cesaretli degiller..
    başlarına geleni anlatmak istemiyor olabilirler..

benim de oglum aynı durumda geçen ay aldı ocak 20 den itibaren liğ tv de yayına alındı şubatın 10 son ödeme faturası şubatın 16 da eve geldi gecikme)son ödeme gününden ) sonra fatura geldi gecikmedende ceza uyguladı. işin enterasan yanı ikiaylık üçret tahakkuk ettirmiş..
    alalı bir ay olmadı..Kazık degil bu kardeşimde ne..
    Hani herkesin fikrine göre film vardı bir haftadır hanım aynı filmleri seyrede seyrede bıktı bugün Diğitürk e telefon etti verdi veriştirdi..
    bende ogluma tabi 29 luk paket 120 ytl yi buldu...
    Diği diği diği sizde hala yokmu alın size diği diği diği dedim daha ne diyeyim ödesinler faturayı verdim ellerine..
    bak bende senin gibi derdimi cesaretlice anlattım gerçi oglumun müracaatı diğiyede..neyse..Tüketiciyi korumaya gider bu olay..Müracaat forumunda aykırı bir madde varsa zor...HAK ARAMAK..
    Hürmetlerimle.."

quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Baksana şerefsizler hala bi cwp yazmadılar adama böle dolandırıcı kardeşş bunlar haklısın ne diyim oraya koymuş 3-5 değişik kanal kandırıyolar milleti

Yaww bende fiyatlar ucuzladı alsammı bir tane üyelik diyordum

• arkadaşlar şu memlekette müşterisini(üyesini)düşünen bir kuruluş çıkmayacakmı yaw nerde duysam o bunu kazıklıyor beriki şunu düdüklüyor bu nebiçim iş yav hiç insaf yok bu admlarda ayıp yaw
  • Beyler

İlk önce size verilen sözleşmeyi iyi okuyun ve seçtiğiniz paketin içeriğini bilin. Önceki ay benimde digiturk'un müşteri temsilcisi ile bir problemim oldu bana yanlış bilgilendirme yaptı ve faturam fazla işletildi 2 ay süper paketten otomatik ödeme yapılmış müşteri hizmetlerine bunu bildirdim kayıtları dinlediler ve haklı olduğumu gördüler hatalarını düzelttiler...

Tekrar söylüyorum peşin yargılamayın imzaladığınız sözleşmeyi iyice okuyun fiyatlar cazip görünebilir ama detaylar önemlidir..Eğer haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız müsteri hizmetlerine başvurun telefonla.. düzeltilmesini ve konunun araştırılmasını isteyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

arkadaşlar şu memlekette müşterisini(üyesini)düşünen bir kuruluş çıkmayacakmı yaw nerde duysam o bunu kazıklıyor beriki şunu düdüklüyor bu nebiçim iş yav hiç insaf yok bu admlarda ayıp yaw

Bunların tüm sebebi imza attıkları sözleşmede sadece fiyata bakıp diğer maddelerin okunmaması... Tüm her şeyde geçerli bu.
  • Evet sözleşmede yazıyor bu.
    Modüllü üyelikde böyle bir saçmalık var.
    Bizde alacaktık modüllü Lig Tv üyeliği.
    Ama sözleşmeyi okuyunca almaktan vazgeçtik.
    Çünkü sözleşmede aboneliğin 12 ay boyunca olacağını taahhüt ediyorsunuz.
    12 aydan önce kapattırmak isterseniz 60milyon civarı idi sanırım geri ödeme yapıyorsunuz sözleşmeye uymadığınız için.
    Yani ister kapatın ister kapatmayın burada kazanan her halukarda Digiturk olacak.
    Lig normalde en fazla 10 ay sürüyor boşu boşuna 2 aylık ödeme daha yapılıyor.
    Sırf bu yüzden almaktan vazgeçtik iyide ettik.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.