Şimdi Ara

Digiturkten habersiz taahhüt DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digitürk'ten geçen ay arandım ve faturalarımı zamanında yatırdığım için bana film paketi vs. size 1 ay hediyemiz dendi. Bende bunun üzerine herhangi bir ek ücret ödemek istemediğimi bastıra bastıra söylediğimi net bir şekilde hatırlıyorum çünkü ek paket istesem zaten arar kendim alırım. Görevli şahıstan da otomatik olarak 1 ay sonra kanallar kapanacak, birşey yapmanıza gerek yok cevabını aldım.
    Şimdi iptal ettirmek için aradığımda 12 ay taahhüt verilmiş. Ben telefonla görüştüğüm günü iyi hatırlıyorum ben böyle bir taahhüt vermedim sadece hediye olarak 1 ay kabul ettiğimi onayladım. Ancak bu onay 1 yıl taahhüt olarak kabul edilmiş.

Aman siz siz olun dikkat edin.

• Görüşme kaydını isteyin, muhtemelen geri adım atacaklardır. Geri adım atmazlarsa, şikayetvar.com ve tüketici hakem heyetine başvurun. Sırf şu çakallaıkları yüzünden elektrik, gaz ve su haricinde hiç birşeye abone olmak istemiyorum.

İnsanı hayatından bezdiriyorlar.
  • scan S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

bende aynısını yapmıştım. tekrar aradılar özür diliyorlar. indirim yapalım dediler.
    " Ses kaydını istiyorum " tehdidi işe yarıyor. ondan sonra çark ettiler.
  • aslında android telefon varsa bu tarz yerlerle konuşurken konuşma kaydetme programı var kaydedeceksin hiç suçu falan olmaz bu işin habersiz tahaddüt yapmakta neymiş verirsin o ses kaydıyla mahkemeye bak bidaha yapıyolarmı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefacatal

Digitürk'ten geçen ay arandım ve faturalarımı zamanında yatırdığım için bana film paketi vs. size 1 ay hediyemiz dendi. Bende bunun üzerine herhangi bir ek ücret ödemek istemediğimi bastıra bastıra söylediğimi net bir şekilde hatırlıyorum çünkü ek paket istesem zaten arar kendim alırım. Görevli şahıstan da otomatik olarak 1 ay sonra kanallar kapanacak, birşey yapmanıza gerek yok cevabını aldım.
    Şimdi iptal ettirmek için aradığımda 12 ay taahhüt verilmiş. Ben telefonla görüştüğüm günü iyi hatırlıyorum ben böyle bir taahhüt vermedim sadece hediye olarak 1 ay kabul ettiğimi onayladım. Ancak bu onay 1 yıl taahhüt olarak kabul edilmiş.

aynen bana aynısını yaptılar 2 ay hediye film dediler ben yıllık üyeyim 3 eylülde doluyordu iptal istediğimi söylediğimde 1 yıllık film paketi tahahhütü olduğunu söylediler. bende tahahhüt vermediğimi bana hediye edildiğini söyledim ses kaydı istedim sonra aradılar bu ayki bizden olsun para yansıtmayalım dediler ama geçen ay 3 lira para yansıttılar şimdi iptal ettim bakalım yine fatura çıkaracaklar mı size hediye veriyorlar soruyorsunuz bedel yok tahahhüt yok sonra bi bakıyorsun tahahhüt yapmışsınız bunun adı sadece çakallıktır yedirebildiğine.

• Diğer forumlarda ve şikayetvar.com da bu aldatmanın aynısını çok sayıda yapmışlar.
    Hatta annemi aramışlar kadıncağızda evet demiş. Onlara da 12 ay taahhüt yapmışlar. Zar zor onuda iptal ettirdim.
    Üyelik babamın adına annemden nasıl onay alıyorsunuz dedim. Olabiliyor öyle şeyler dediler. Bu kadar saçmalık olamaz.
  • Geçmiş olsun. Bu duruma RTÜK, Rekabet Kurumu ya da kimin görev alanındaysa birinin el koyması lazım. Hatta şu taahhüt işinin komple yasaklanması lazım bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Digitürk'ten geçen ay arandım ve faturalarımı zamanında yatırdığım için bana film paketi vs. size 1 ay hediyemiz dendi. Bende bunun üzerine herhangi bir ek ücret ödemek istemediğimi bastıra bastıra söylediğimi net bir şekilde hatırlıyorum çünkü ek paket istesem zaten arar kendim alırım. Görevli şahıstan da otomatik olarak 1 ay sonra kanallar kapanacak, birşey yapmanıza gerek yok cevabını aldım.

hemen internetten btk ya şikayet et.

• quote:

Hocam bunun aynısı bana da oldu. Digitürk faturamı düzenli ödediğim için ( Otomatik ödeme talimatıyla ödüyordum aylardır.) bana belgesel ve spor paketi 1 ay hediye diye mesaj geldi. Neyse 2 ay geçti 3 ay geçti 4 geçti kanallar hala açık lan dedim bunlar hediye ayağına giydirmesin bize neyse kredi kartı ekstrelerime baktım normalde 13 TL olan faturamı 4 aydır 27 TL olarak ödüyormuşum neyse Müşteri Hizmetlerini aradım anlattım durumu üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum dedim karı bana hala paket teklifleri sunuyor. Ulan diyorum kapatmak istiyorum isterseniz film paketini 1 aylığına hediye edebiliriz diyor sonra iyice delirdim bağırdım çağırdım kapattırmayı başardım. Üstüne birde Taahhüt cezası ödedim.

• 180 Lira fatura kesmisler iptal ettigim icin.Suana kadar digiturke odedigim parayla araba almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aynısı banada oldu aradılar efendim yok siz hiç fatura aksatmamışsınız size 1 aylık dizi ve film paketi hediye edilecek dedi burayı okuyunca direk aradım çakallar taahhütlü yapmış direk fırça kaydım bayana hemen ses kağıtlarımın dinlenmesini talep edince geri vites yapıp iptal edildi. siz siz olun bedava denen şeye sazan gibi atlamayın
  • Aynısı bana oldu.

Telefonda konuşurken mıy mıy konuşuyorlar detayları kaçırıyorsunuz. Ayrıca bilerek mi yapıyorlar ne, hatlarının ses kalitesi rezalet. Dışarıdan ses almayan kulaklıkla konuşsanız ancak o zaman net duyarsınız.

Neyse. Ben restimi çektim üyeliğimi iptal ettim.

Hala bu rezil hizmeti alan arkadaşlara 2 altın tavsiye:

- Her ne şartta olursa olsun 473 73 73 numarasının aramalarına cevap vermeyin.
    - Paketinizde yapacağınız değişiklikleri yapmak için en az 1 ay öncesinden MH'yi arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zogogo -- 5 Eylül 2013; 18:21:42 >
  • Evet çok dikkatli olunması lazım. Zaten durup durduk yere bedava niye versinler ki. Ama işte arayınca kabul ediyorsun.

En iyisi açmamak. Bakalım iptal faxı gönderdim. Telefona mesaj geldi.
    İnşallah normal fatura gelir.
  • Beni aradıklarında ise taahhüt falan hiçbirşeyi söylemediler sabırla bekledim sadece hediyeden bahsediyordu en sonunda kritik soru:taahhüt verecekmiyim evet 1 yıl sormasam hiç anlatma yok

• quote:

Orijinalden alıntı: efe0934

Beni aradıklarında ise taahhüt falan hiçbirşeyi söylemediler sabırla bekledim sadece hediyeden bahsediyordu en sonunda kritik soru:taahhüt verecekmiyim evet 1 yıl sormasam hiç anlatma yok
    Aynısı banada oldu galiba

Faturaları düzenli olarak ödediğiniz için salon filmlerini açıyoruz dediler. Online işlemlere baktığımda Haziran 2014 e kadar Avantaj paketi tanımlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 6 Eylül 2013; 9:57:11 >
  • Aynen öyle düzenli fatura ödediğiniz için diye bir yıl bulmuşlar

• Aynı olay beınım de basıma geldı. 2 ayl hedıye olacak sonra otomatıkman kapanacaktır dıyor. Fılm paketlerınden ve lıgvt 2-3 paketlerınden gecırmısler. Bunlar nasıl ınsanlar anlamıyorum ya. Telefon kayıtlarına ulassam kesın kanıtlayacam ama yok neymıs dırek veremıyorlarmıs. Mahkemeye mı ne basvurmam lazımmıs. Konusmamı kayıt altına almasını bılıyorsun ama. Bende gorunuste yaklasık 100 tl zarar edıcem ve medıamarkt dan 1 senelık aldıgım kampanya ekımde bıtıyor. Bır daha bu.... lere hayatta bulasmam. Dıgıturkun sahıplerının de calısanlarının da.............

Dıgıturk uyelerıne uyarım. SAKIN OLA DIGITURK'TEN TELEFON ARAMASI GELIYORSA ACMAYIN. ACISI SONRA CIKAR.
  • Bu düzenbazlığa hiç şaşırmadım.
  • Habersiz yaptıkları taahhüt için birde bozma bedeli istiyorlar

BEDAVA derken iyiydi

• Aynı şeyi Mayıs ayı sonlarında bana da yaptılar. 1 Ağustos tarihine kadar Salon filmlerini hediye ettik dediler. Ağustos faturasına bir baktım 16 TL fark var. Hemen arayıp durumu sorguladım. Bildiğiniz üzere, bu hediyeyi kabul etmekle beni Salonlara abone yapmışlar. Hem de bir yıl.

Başta ık mık olmaz, iptalin bedeli var filan dediler. Çok sinirlendim ve hepsine itiraz ediyorum dedim. Yoksa üyeliğimi iptal edeceğimi söyledim. Ayrıca hediye ile ilgili görüşme kayıtlarını istedim. Hediye karşılığında 1 Ağustosta başlayan Salon üyeliğine okey verdiğimi ispatlayın dedim. Sonra geri adım attılar ve Eylül faturasından düşüldü o bedel. Güya görüşme kayıtlarını da bulamamışlar. Müşteri memnuniyeti cart curt adına bedelsiz iptal ediyorlarmış. "Şansımızı denedik ama sende yemedi" dir bunun aslı.

Digiturk, abonelerini bu şekilde soyma konusunda çok hünerlidir. İtiraz etmeyip kabul edenler de var. Onlardan ekstra kazanıyorlar bu sayede.

Radyodan bedava 6 ay ligtv aboneliği kazandım 5 yıl kadar önce. 6 ay dolmadan telefon açtım ki devam etsin istemiyorum üyeliğim demek için... Malımı tanıyorum zira.. Baktım faturayı çoktan kestik diyorlar. Öde izle sisteminden dolayı 13 gün için (17 gün hediye zaman aralığı kapsamına) 22 TL kesilmiş bile. Bunların olayı bu beyler. Her hediyenin ardından bir soygun bekleyin muhakkak. Hediyelerini kabul etmeyin, borçlu çıkarsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.