Şimdi Ara

Digiturke yeni kanal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bugün zap yaparken 78.kanalın da dolduğunu ve çok yakında spormax isimli bir spor kanalının yayına gireceğini farkettim böylece

fox sports eurosport 1-2 ex sports sailing channel ligtv ntvspor tjk tv ve her ne kadar izlemesem de fb tv ile 10.spor kanalımıza kavuşuyoruz hayırlı olsun

• bende cıkmadı :S sadece 77. kanal lig tv var .
  • acaba bu spormax, digitürk'ün diğer spor karşılaşmaları yanında premier lig maçlarını da vereceği kanal olabilir mi?

quote:

Orjinalden alıntı: numberone_0

bende cıkmadı :S sadece 77. kanal lig tv var .

şu anda 78 de spormax görünüyor, sende neden çıkmadı acaba? hala aynı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hadesperado

acaba bu spormax, digitürk'ün diğer spor karşılaşmaları yanında premier lig maçlarını da vereceği kanal olabilir mi?

quote:

valla cıkmadı daha bilmiyorm suan 55 ten 77(ligtv) e kadar hiç bir kanal yok 78 de spormax da yok.ben 2 hafta kadar önce Yılın Golu kampanyasından üye olmustum digiturk e acaba bende cıkmıcakmı. :S yada receiveri mi güncellemem lazım ?

bu arada cihazım DCR 9001B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForrestGump. -- 14 Ağustos 2008; 14:25:49 >
  • quote:

quote:

acaba bu spormax, digitürk'ün diğer spor karşılaşmaları yanında premier lig maçlarını da vereceği kanal olabilir mi?

quote:

valla cıkmadı daha bilmiyorm suan 55 ten 77(ligtv) e kadar hiç bir kanal yok 78 de spormax da yok.ben 2 hafta kadar önce Yılın Golu kampanyasından üye olmustum digiturk e acaba bende cıkmıcakmı. :S yada receiveri mi güncellemem lazım ?

bu arada cihazım DCR 9001B

anladım arkadaşım, o kampanyaya göre sadece türksat üzerinden lig tv ve birkaç digitürk kanalını izleyebildiğin için çıkmaması normal,
    bu kanal da sadece eutelsat üzerinden verilecek gibi...

• yılın bombasını acıklıyorum. arkadaşlar özlemle beklediğimiz NBA tv yakında tekrar digiturk te ancak NBA tv, spor süper mega ve megagold pakette olacak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theracoola -- 14 Ağustos 2008; 22:01:50 >
  • umarim NBA maclarini HD olarak verirler
    olimpiyatlardaki basket maclari HD olarak nefis gozukuyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD Kanallar gitti (Modüllü Üye)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NBA TV doğuş grubunu kanalı mı yoksa yabancı NBA TV mi yoksa
  • quote:

evet ta kendisi... premier lig maçlarının saati saatine programları da var.. Londra takımlarının iç saha maçlarının tamamı da HD ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

umarim NBA maclarini HD olarak verirler
    olimpiyatlardaki basket maclari HD olarak nefis gozukuyor..

geriye dogru adım atacaklarini düşünmüyorum fakat 2 tane farkli kanalda koyabilirler biri Hd diger SD
  • ekospor pakette yok mu bu kanal? acilmiyor bi turlu
  • malesef....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.