Şimdi Ara

Digitürk Yayın Gitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

Türksat kullanın rahat edin :D

Türksat'tayım yağmur yağdığında Digitürk hariç tüm kanallar sorunuz çıkıyor ama geçen sene olmayan ancak bu sene Digitürk'e özel benzer problemler çıkmış durumda. Allah'tan bu sene Lig TV almadım, maç esnasında olsaydı çok güzel cümleler kurardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

Türksat kullanın rahat edin :D

Türksat'tayım yağmur yağdığında Digitürk hariç tüm kanallar sorunuz çıkıyor ama geçen sene olmayan ancak bu sene Digitürk'e özel benzer problemler çıkmış durumda. Allah'tan bu sene Lig TV almadım, maç esnasında olsaydı çok güzel cümleler kurardım

ben bursadayım şu an gündemimizde türksattan alsakmı diye geçiriyorduk ama ne biliyim yayın gidiyo dediler kafam karıştı kayfede sorunsuz izliyom

• quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

arkadaşlar ozellıkle eutelsat tan yayın alıyorsanız havanın her kapanısında sınyal gıder buna alısın kısın mac saatı havanın kapamaması ıcın dua edın bol bol :)

dostum bende sürekli kanal gitme olayı oluyor bugünkü yağmurda bile oldu

çözümü nedir ne yapmam veya yaptırmam lazım?
  • benımde eskıden en ufak yagmur veya bulutlu havalarda sınyal gıderdı sonra bu sorunu tek ben mı yasıyorum dıye sıte yonetımı ıle gorustum sorun canaklardaymıs komple degıstırıldı canaklar sonra olmamaya basladı ama gecen gunku havada sınyal gıttı ama genelde duzeldı dıye bılırım canaklar degıstıkten sonra.
  • Yıl olmuş 2015 hala yağmur yağdığında yayın gidiyor.
  • digiturk pişmanlıktır.
    lig tv olmasa anında yok olur.
  • Patolojik Bulgur kullanıcısına yanıt
    Yer Niğde. Eutelsat üzerinden yayın alıyorum. 2 gün önce işteyken hanım aradı. Yayınlar yok diye. Yağmur yağıyordu. Ertesi gün eve gidince yayin vardi. Sinyal seviyesi güzeldi. Yani sistemde sıkıntı yok. Bıktık artık bu saçmaliklardan. Şu modül olayı gelse bunların dandik kutularina mahkum kalmayız da yok işte. Bu aralar da tv8 saçmalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yağmurda bulutta karda çamurda bu kadar sık yayın gitmesi anormal değil mi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.