Şimdi Ara

Digitürk Web Tv Maç Yayını Nasıl? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
41.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • google'a ligtv yaz karşına bir sürü site çıkar ordan izlersin bedavaya.Boş yere webtv'ye para vermek BENCE gereksiz...
  • aynen justintv ye bakarsan bulursun
  • Justintv gibi çamur görüntü izleyeceğime buna ayda 10 tl daha fazla para veririm bütün maçları istediğim gibi izlerim...
  • ben bugün webtv nin sitesine girip üye oldum ve abonelik için test yayını izlemek istedim. yayını izleyemedim
    canlı destek hattından da yardımcı olamadılar,
    virüs programınızdandır deyip işi kestirip attılar.
    virüs prog. esed nod32 4.0 olduğunu söyledim karşı taraf kapı duvar
    anlaşılan bu ürünü pazarlamak istemiyor digiturk.
    ayrıca 99 TL lık kampanya bitmiş anlaşılan
    149 tl deniyordu.
    ben zaten digiturk ve lig tv üyesiyim, notebookumdan da izleyip evdekilere tv yi maç anlarında bırakmak istiyordum ama anlaşılan
    bu mümkün olmayacak.
    ayrıca benim internet 4 gb limitli 3 maçta kotayıda aşacaz gibi görünüyor.
    tv den izlemek daha uygun olcaka bu durumda sanırım. Zaten digiturkte bu işe pek asılmıyor anlaşılan...

• test yayınları açılmıyor şu an sadece maçtan 1 saat önce canlı yayın başlıyor.
  • Ben 99 TL'lik kampanyayının son gününde üye oldum. Trapsonspor - Fenerbahçe maçını sorunsuz izledim. HD değil normal yayını izledim. Elbette TV'den izleme kalitesinde olmuyor ancak 19'' monitörümde tam ekran, beni çok rahatsız etmeyecek kalitede maç izlemiş oldum. Kota ve hız sorunu olmayanlar HD olarak da izleyebilirler. Açıkcası 15 GB sonrası hız yarıya ineceği için ben HD izlemiyorum. Belki derby maçlarını HD izleyebilirim.
    Öte yandan bende de Nod32 kurulu herhangi bir sorun yaşamadım. Tek yaptığım söyledikleri eklentiyi kurmaktı. Bu arada explorer dışındaki (Google Chrome ve Mozilla Firefox gibi) browserlarda pek ısrarcı olmayın, sorun çıkıyor.
    Gözüken o ki benim gibi sadece tuttuğu maçı izleyenlerin 15 GB limitini açmak gibi bir sorunu olmayacak. Ayda 4 film eksik indirmiş olacağız :). Ancak her maçı izlerim diyenlerin sınırsız paketlere geçmelerinde fayda var.

• ben şahsen firefox tan izliyorum bende alternatif player açmıyor bede mecbur 16:9 da izliyorum
  • Ben gecen sene sezonun ikinci yarısında kullanmistim, birkaç maçta sorun olmuştu ama genelde iyiydi.
    Fakat bu sene çok daha iyi, özellikle 16:9 formatinda yayin yapan versiyon(silverlight olan) çok iyi, ilk hafta sitede olan yavaşlama dışında, yayınlanan her maci izledim nerdeyse, hiçbir sorun yasamadim. Baglantim 2 mbit, 1200 kbps ile izliyorum genelde. Bilgisayardan Lcd ye çıkış verincede normal Ligtv den bir farkı kalmıyor.

Denemek isteyenlere önerim, tek bir maçı satın alıp denemeniz. Ben gecen sene oyle yapmistim. deneme yayini pek saglikli degil cunku yayın canlı değil hemde kısa. Boylece bilgisayarini ve baglantini da test etmiş olursun 2 saat boyunca. Sonucta yayın ne kadar süper olsa da, internet bağlantısı sorun olabiliyor bazen.
    Ayrıca kalite ve rahatlik olarak justintv ile karsilastirilmaz bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabu -- 26 Ağustos 2010; 12:01:31 >
  • 4mbit bağlantıyla şuan antep-konya maçını 2600kbps ile izliyorum görüntü güzel 16:9 yayın, takılma bulanıklaşma falan yok ama ankaragücü kayseri maçını 4:3 yayınlıyolar ve en fazla 1800kpbs görebildim, görüntü gene iyi ama bi kaç kere buffer yaptı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

4mbit bağlantıyla şuan antep-konya maçını 2600kbps ile izliyorum görüntü güzel 16:9 yayın, takılma bulanıklaşma falan yok ama ankaragücü kayseri maçını 4:3 yayınlıyolar ve en fazla 1800kpbs görebildim, görüntü gene iyi ama bi kaç kere buffer yaptı..

arkadaşlar 2000kps üzerinde izleyen arkadaşlara soruyorrum acaba sistem özellikleriniz nedir... ben p4 2.40 a eşdeğer bi işlemci kulllaıyorum ama 1200kps den itiabren sistem kitleniyor.. ne yapab ilirim acbaa çözüm önerisi olan varmı

• elim kırılsaydıda üye olmasaydım.dünyanın en rezil yayıncı kuruluşu olduğuna eminim. ne telefondan nede canlı destek hattından ulaşmak mümkün değil.sizce niye. tabi bu kadara şikayete adamlar yetişemiyor.allah orda çalışanlara acısın.
  • Geçiniz...

Geçenlerde tam FB'nin maç saatinde misafir geldi. Gelenlerden biri hasta FB'li, aklı maçta kalmış... Hanımları içeride bırakıp, Digiturk Web TV'den o saatte oynanmakta olan FB maçını satın alıp seyredelim dedik...

Tek maç olarak satın aldık; maç başladı, yayın gitti... Hatta bırakın yayını, Digiturk Web Tv sayfasına bile ulaşamadık... Bir saatten fazla bekledik, sonuç değişmedi! Kredi kartından ödemeyi yaptık, havamızı aldık!

Bugün de Trabzonspor-Ankaragücü maçını satın aldım... 40. dakikaya kadar sorunsuz gösterdi, sonra birden ekrana "izleyebilmeniz için önce üye girişi yapmanız gerekiyor" uyarısı çıkarak yayın kesildi... Halbuki üye girişi yapmış olduğum için o saate kadar seyredebilmiştim zaten...

Yaklaşık 45 dakikadır uğraşıyorum; değil maçı seyretmek, www.digiturkwebtv.com.tr sitesine bile ulaşamıyorum...

İnternette bir sürü bedava Lig TV izleten site var... Sen adamlık et, efendilik et, kanun ve kurallara uy, üç kuruşa tamah etme; nizami yollardan maç seyredeceğim diye kuzu kuzu ödemeni yap, sonuç bu!...

Neymiş; Ligimizin marka değeri yükseliyormuş, Digiturk naklen yayın ihalesine bu kadar parayı nasıl vermiş, filan falan... Böyle vermiş demek ki; müşteriden parayı al, maçı seyrettirme...

Eminim şimdi bir aklı evvel çıkıp, bir sürü teknik zırvalıkla "Efendim yayın esnasında bağlantı hızınız birden bilmemneye düştü, bağlantı ayarlarınız kıl tüy oldu, sorun sizden kaynaklanıyor..." diyecek!

Arkadaşım, web sitenize dahi ulaşılamıyor... Şu an itibarıyla her türlü web sitesine ulaşabilir vaziyetteyim (hatta işte bu foruma mesaj bile yazabiliyorum) ama sizin ana sayfanıza ulaşamıyorum... E-mail adresime ödeme onayını anında bildirmişsiniz ama 45 dakikadır "yayınımız şu şu nedenle kesildi, özür dileriz" diye bir bilgilendirme cevabı göndermeye tenezzül etmiyorsunuz...

Ben bir daha bu işe girişmem!.. Paramı böyle güvenilmez bir sisteme kaptırmam!.. Çevremde sözüm geçecek insanlara da bu olayları bi güzel anlatır, Digiturk ve Web TV'yi kötülerim!..

Gerçi firma olarak sizin de çok umrunuzdaydı di mi? Ben kötülesem ne olur, kötülemesem ne olur di mi? Doğru, haklısınız... O zaman ben de şunu söyleyeyim; benim size ödediğim toplam 15 TL civarı para da benim umrumda değil, başımın gözümün sadakası olsun... Verdim 15 TL'yi, aldım sazı elime...

İstediğim zaman çalarım, buralardan dinlersiniz!...

• Bugün bende aynı sorunları yaşadım. Bugüne kadar pek sorun yaşamamıştım. İlkkez siteye girmek bile mümkün olmadı umarım geçici bir problemdir.

• Aynı problemleri ben de yaşadım. Yarı sezonluk maç paketini satın aldım 89.99 TL :)
    TS-AG maçı için, 19 dk. izledim. Sonra gitti !
    Web sayfası dahi açılmadı.

Çok sinirlendim ama elimden birşey gelmedi. Telefonlara sarıldım.
    Telefonu açan kişi 5 dk. konuşturdu, sonra başka yere yönlendirdi, 10 dk. bekledim, telefon suratıma kapandı.

İkinci yarının başında geldi ..

Mail attım, bu maçın parasını istiyorum dedim. Ne bir özür ne cevap !

Maalesef öyle. Tam da parayı verip yarım sezonu satın alınca bunu yaşadım. Daha önce taraftar paketi alıp 1 ay izlemiş idim, böyle bir aksilik olmamış idi.

Normalde iyi bir uygulama, ancak böyle aksilikler olabilir, hazırlıklı olun derim.

Burası Türkiye. Altyapı yetersiz, sorumluluk yok. Paran ile rezil oluyorsun.

selamlar,

• Güvenemediğim için satın almıyorum. Tivibu ile anlaşıp aylık üyelik sistemine geçseler bence daha iyi olur.
  • An itibari ile FB-TS maçını veremeyen kuruluştur.
  • devre oldu hala siteye bile giremedim resmen rezillik
  • ben tam sezonluk aldım doğru dürüst izlediğim maç sayısı 5-6 dır. kimseye tavsiye etmiyorum.
  • 45 dakikadir "The service is unavailable" yayınını izliyorum.
  • Almayın sakın,rezaleet resmenn
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.