Şimdi Ara

Digitürk Web Tv Maç Yayını Nasıl? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
0
Favori
41.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: show.noMercy

8mbit interneti olanlar, kaç kbps ile izlediğinizi yazar mısınız

2200 bende.
  • Sabit 2600 kbps.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

beyler ilk denememi yaptım 1mb sınırsızım la görüntüler bu:
     Digitürk Web Tv Maç Yayını Nasıl?

görüntü böyle takılma olmuyor.bu arada 8 mbit lerde ss paylaşırsa sevinirim.bu arada tam maçın yarısında görüntü gitti ve daha sonra reklam girdi bu lig tv napıyor

1 mb sınırsız net var bende alternatif player mükemmel gösteriyo bu arada evizni ligtv cihazı varsa ramazan sonuna kadar ligtv açık

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen1993

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

beyler ilk denememi yaptım 1mb sınırsızım la görüntüler bu:

görüntü böyle takılma olmuyor.bu arada 8 mbit lerde ss paylaşırsa sevinirim.bu arada tam maçın yarısında görüntü gitti ve daha sonra reklam girdi bu lig tv napıyor

1 mb sınırsız net var bende alternatif player mükemmel gösteriyo bu arada evizni ligtv cihazı varsa ramazan sonuna kadar ligtv açık

Arkadasım emin misin, nerden duydun?

• Benim internetim şu anda 2mb ve 1200kps falan alıyorum ve çok memnunum.
    Ama birkaç ay sonra internetim 1mbye düşücek. Acaba 1mb internet ile izleyen arkadaşlar kaç kps ile izliyorlar yayınları? Görüntü kalitesinden memnunlar mı? Donma yaşıyorlar mı?
  • 100 ile 600 arası izleniyor 100-200 de izlenmiyor.ama 400-600 de top filan görünüyor.
  • 400le izledim akşamki besiktas macını, arada 600e falan çıktı ama çamur gibi görüntü dedikleri neymiş anladım, zevkli izlenmiyor, hele korner kullanılırken topu zaten göremedik bişi anlamıyosun yani, bugün ilk iş tarifeyi 8mbit'e kadar olana değiştiricem
  • Buarada her maça hd kamera götürmüyorlar 2 maç varsa aynı anda 1inde hd kamera oluyor (ki bu maç daha fazla taraftarı olan oluyor)...
  • yalnız 8 mibte kadar olan kotadan çok yerhızın yarıya düşer o 99 luktan yaptırmak lazım.ttnet in internetide çok pahalı ya
  • Ben uzun süredir kullanıyorum 1 kere bile daha düşmedi :D
  • benim sınırsız ve 8 mbt net var alsam bugun nasıl olur
  • ben 8 mb net aldım bi kere 4 mb çektik modem kaldırmadı düştünü bende görmedim bi ay kullandım 25 gb bitti kota 4 mb hala net hızı
  • Bence hemen almanız lazım çünkü yarın bitiyor kampanya ve hd olarak izliyoruz 8 mbitler daha doğrusu 3 mbit bağlantı olmadığı için 4 mbit ve üstü...
  • http://img836.imageshack.us/img836/5030/kalite.png bendeki kalite böyle oluyorr, kötü ya deneme videosunda :/,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubnes -- 22 Ağustos 2010; 18:50:36 >
  • deneme videosu hikaye bence görüntü normalde daha net olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubnes

http://img836.imageshack.us/img836/5030/kalite.png bendeki kalite böyle oluyorr, kötü ya deneme videosunda :/,

İnternetiniz ne kadar acaba?
  • Alibaba tv ne¿ Maçları gösteriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almin

quote:

http://img836.imageshack.us/img836/5030/kalite.png bendeki kalite böyle oluyorr, kötü ya deneme videosunda :/,

8 mbitte kadar olanından.speedtestde hızım 7,05 mbps çıkıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Almin

quote:

8 mbitte kadar olanından.speedtestde hızım 7,05 mbps çıkıyor

Antivirus programını kapatman ya da değiştirmen gerekebilir. Aynı sorun geçen sene bende de vardı. Nod32 2.7 versiyonu nedense yayını açtığımda makinada kasma yaptığından 500-600 kppsnin üstüne çıkamıyordum. 4.0 versiyonuna yükseltince düzelmişti...

• İlginç bende 8 mbit kullanıyorum ve test yayınındada 2600 kbpsye sabitleniyor hızım...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.