Şimdi Ara

Digiturk ve SS2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bi tanındığım ss2 verdim elemanda digitürk var. Onunun uydu W3 bağlı ama çanakantendeki LNB nasıl bilmiyorum normal SS2 kartı taktık yayın alamadık bu digitürklerin kullandığı LNB nasıl bilen varmı? Yoqsa üniversal LNB mi takacaz.Gerçi fazldan üni. LNB var takcaz ama sorun digiturkün çanakantenindeki LNB mi bilmiyorum ben gibi orjinal digitürk çanakantenini SS2'ye bağlayan arkadaş varmı?

• arkadaşım bende digitürk var ve universal lnb ile sorunsuz olarak seyrediyorum bilgine
  • digiturkün kendi çanağıyla trt2 trt3 ve bişe daha vardı onu seyredebilirsin. abuk bi durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwEeN

Arkadaşlar ben bi tanındığım ss2 verdim elemanda digitürk var. Onunun uydu W3 bağlı ama çanakantendeki LNB nasıl bilmiyorum normal SS2 kartı taktık yayın alamadık bu digitürklerin kullandığı LNB nasıl bilen varmı? Yoqsa üniversal LNB mi takacaz.Gerçi fazldan üni. LNB var takcaz ama sorun digiturkün çanakantenindeki LNB mi bilmiyorum ben gibi orjinal digitürk çanakantenini SS2'ye bağlayan arkadaş varmı?

Digitürk sistemindeki antenden faydalanmak istiyorsan eğer, cihazındaki lnb local frekansını 10.000 yapman gerekiyor. yoksa yayın alamazsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: BOMBOX

quote:

Orjinalden alıntı: TwEeN

Arkadaşlar ben bi tanındığım ss2 verdim elemanda digitürk var. Onunun uydu W3 bağlı ama çanakantendeki LNB nasıl bilmiyorum normal SS2 kartı taktık yayın alamadık bu digitürklerin kullandığı LNB nasıl bilen varmı? Yoqsa üniversal LNB mi takacaz.Gerçi fazldan üni. LNB var takcaz ama sorun digiturkün çanakantenindeki LNB mi bilmiyorum ben gibi orjinal digitürk çanakantenini SS2'ye bağlayan arkadaş varmı?

Digitürk sistemindeki antenden faydalanmak istiyorsan eğer, cihazındaki lnb local frekansını 10.000 yapman gerekiyor. yoksa yayın alamazsın.

Kardeş ben ss2 kullanacam orjinal digitürk çanakanteni var diyom.

• Tamam işte lof1 değerini 10.000 yapman lazım. Ben böylece izliyorum.
  • tamam sinyal geldi teşekkür ederim.BOMBOX ve ozanunal ayrıca teşekkürler.
    Şimdi download olayına girelim hadi hayırlısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmart Modül ve LG TV
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil yardım edebildiğime sevindim.
  • digiyi çözebiliyormuyuz beyler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

digiyi çözebiliyormuyuz beyler?

Digi yazılımla çözülemiyor. Blocker kart kullanman lazım. Ayrıca orjinal dt kartı.
  • arkadaşım yerli platformlarla ilgili çözülüyomu diye sormak yasak lütfen dikkatli olalım
  • Ben diseqC olarak digitürk uydusunu tanıttım. Fakat uyduyu arama yaptığında hiç bir sinyal almıyor ve kanalları bulmuyor ne yapabilirim. Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gdalkiran

Ben diseqC olarak digitürk uydusunu tanıttım. Fakat uyduyu arama yaptığında hiç bir sinyal almıyor ve kanalları bulmuyor ne yapabilirim. Teşekkürler

hocam çanak antenini eutelsat w3 e çevirdinmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.