Şimdi Ara

DIGITURK ten gelen faturaya inanamadım RESMİ İCERDE !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    digiturk üyeliğimi iptal ettirmiştim odenmemiş fatura olarak ne çıkartmışlar bakarmısınız !!
    hayretler içinde kaldım yorum sizin arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aydd

Gelen faturaya inanamadım
    digiturk üyeliğimi iptal ettirmiştim odenmemiş fatura olarak ne çıkartmışlar bakarmısınız !!
    hayretler içinde kaldım yorum sizin arkadaşlar

16 kuruş diye çıkartmıyacaklar mı ? hakkıysa her türlü ister.
  • Eski Digiturk çalışanıyım. 0,02 Krş çıktığını bile gördüm. Digiturk'ün SkyNET gibi otomatik işleyen bir sistemi var. Sistem bu çıkartır, sitem bu ödenmez ise icraya verir. Ciddiyim, sistem öyle bir oturmuş ki, gerisi çorap söküğü. Ödemenizi tavsiye ederim. Avukata falan giderse, çok merhametsiz oluyorlar. 150 TL avukat ücreti ile beraber 150,16 TL ödemek durumunda kalabilirsiniz.
  • daha önce fatura ödenmediği için avukata 20 TL FARK VERDİM :))) 150 TL ne alaka
  • son faturayı evime istiyeceğim posta ile göndersinler :) kar yaparlar 0,16 kuruş :)
  • adamlar resmen yem atıyor. daha öncesinde digitürke 16 kuruşluk borcu için mahkemelik olanı tanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

Eski Digiturk çalışanıyım. 0,02 Krş çıktığını bile gördüm. Digiturk'ün SkyNET gibi otomatik işleyen bir sistemi var. Sistem bu çıkartır, sitem bu ödenmez ise icraya verir. Ciddiyim, sistem öyle bir oturmuş ki, gerisi çorap söküğü. Ödemenizi tavsiye ederim. Avukata falan giderse, çok merhametsiz oluyorlar. 150 TL avukat ücreti ile beraber 150,16 TL ödemek durumunda kalabilirsiniz.

yeni digitürk aldık. dün aradılar 30 tl karşılığında bir şey takıyolarmış başka ücret falan yokmuş ölene kadar :) durdurma geri sarma ilerletme falan varmış filmler varmış. bu nasıl bişeydir siz biliyo musunuz adı ne unuttum nettende araştıramıyorum işe yarar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hahhaha :D Humax Kutu'yu demişler. Ayrıca Harici HDD'de almanız gerektiğini söylediler mi? Hayır. Çok sorun çıkartan bir kutudur. Digiturk(+) PLUS var ama onunda aylık ene az 20 TL ödemesi var.
  • quote:

Hahhaha :D Humax Kutu'yu demişler. Ayrıca Harici HDD'de almanız gerektiğini söylediler mi? Hayır. Çok sorun çıkartan bir kutudur. Digiturk(+) PLUS var ama onunda aylık ene az 20 TL ödemesi var.

kötü mü yani bu işe yaramaz mı :)
  • adamlar kuruşların peşinde böle bir firmanın itibarı benim için yoktur zaten üyelik falanda olmam
  • Ttnet bölümünde bir konu vardı , 1 kuruş fatura çıkarmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Aralık 2012; 16:28:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: info2

quote:

Hahhaha :D Humax Kutu'yu demişler. Ayrıca Harici HDD'de almanız gerektiğini söylediler mi? Hayır. Çok sorun çıkartan bir kutudur. Digiturk(+) PLUS var ama onunda aylık ene az 20 TL ödemesi var.

kötü mü yani bu işe yaramaz mı :)

Ben kullanma derim.
  • Sen sen ol hemen öde!
    Turkcell benim 8-9 yıl önce kapattıdığım bir hattım için .10 kuruşluk borcun var dediler 520 tl lik avukatlık parası talep ettiler. Aman derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine göndermeleri iyi olmuş faturanı göndermeseler beklerlerdi faizi ile birlikte isterlerdi valla,
  • mesaj geldı ole haberım ooldu odemıstım zaten odendı yazıyor ama mantıksız faturalar bence bu hareketler musterıyı tuzaga dusurup fazla paara almak ıcın kotu nıyetlı hareketler bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.