Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (3411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
68.221
Cevap
874
Favori
3.985.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
83 oy
Giriş
  • Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

Aralık ayında bitecek taahhütüm için radılar bu teklifi sundular. Daha uyguna nasıl alabilirim.

Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011)
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    ziraat ile aynı kampanya girmişler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayin uyemiz, talebiniz uzerine teknik servis kaydiniz 20.08.2026 / 15:00-20:00 saat araligina olusturulmustur. Ekiplerimiz gelmeden once sizi (212) 473 73 99 numarali telefondan arayacaktir. Randevu degisikligi icin ayni numaradan teknik servisinize ulasabilirsiniz. Iyi gunler dileriz. B002

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hiç kullanmadım digiturk. Hiç mi bulaşmayayım sizce yoksa bu kampanya iyi mi? Bir de şehre özel 399 diyor ama aynı paket mi anlamadım? Kamu personelliyim bir işe yarar mı önceki mesajlarına istinaden yazdım.

şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 19 Ağustos 2026; 12:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selamlar. Kampanya fiyat olarak iyi, ve evet şehre özel 399 hatta bazı illerde 349 lira sanıyorum. Kamu personeline de indirim var diye biliyorum. Bulaşıp bulaşmama kararı tamamen sizin ama fiyat iyi. Son olarak bir şey ekleyeyim, bence seneye Digiturk ligin ihalesini alamayacak.

Bein medyanın ihaleyi alamama gibi bir durumu bence olmaz. 2000 yılından beri çöreklenmişler ülke futboluna.

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Durumumuz aynı hocam. Buraya bakmadım ama benim de iptal talebim kalktı ve sms geldi;

Sayin uyemiz, talebiniz uzerine teknik servis kaydiniz 20.08.2026 / 15:00-20:00 saat araligina olusturulmustur. Ekiplerimiz gelmeden once sizi (212) 473 73 99 numarali telefondan arayacaktir. Randevu degisikligi icin ayni numaradan teknik servisinize ulasabilirsiniz. Iyi gunler dileriz. B002

Aynen hocam sen benden bir aşama önde götürüyorsun süreci, bana daha servis mesajı gelmedi. Telefon görüşmesinde teklifi onayladıktan kaç gün sonra servis randevu mesajı geldi? Bana telefonda 15 gün içinde devir işlemi gerçekleşir dediler, o kadar sürüyor mu ki acaba?

Belli olmaz son ihaleyi minimum teklifin çok altında komik bir fiyat ile aldılar hatta bu yüzden anadolu kulüplerine ödenen yayın geliri oranı düştü homurtular fazla, digitürk yeni sezonu muhtemelen daha da düşük bir fiyat ile ve düşük dolar kuru ile almaya çalışacak kimse kabul etmez.

hocam benim de taahhüt 2 eylülde bitiyor. nasıl bir yol izlemeliyim son faturamı ödedim. e devlet üzerinden iptal başvurusuna başlasam mı? kaç gün kala başvuru yapmalıyım. faturayı ödediğim için başvuruya bugünden itibaren başlayabilir miyim ? süreçle ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

Tekrar iptal talebine istinaden aradılar ilk teklif Kredi kartı 429₺ olmaz dedim kapadım daha düşük gelmeyecek haberiniz olsun dedi peki dedim. Bakalım yarın kaç sunacak. Sanırım 419₺ son olacak fiyat anlamda

SAMSUNG 24" CFG70 144hz 1ms FreeSync Curved Gaming Monitor /// Asus ROG Strix B550-I Gaming /// AMD Ryzen 5 5600X /// NZXT KRAKEN X62 LIQUID COOLER /// | /// Crucial Ballistix RGB 16GB Kit (2 x 8GB) DDR4-3600 /// SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA /// Cooler Master V650 SFX Gold 650W 80+ Gold Tam Modüler /// COOLER MASTER MasterBox NR200P Beyaz /// | /// Logitech R-20 2+1 Speaker /// Philips SHP9500 HiFi Stereo + V moda Boompro Mic /// Corsair H2100 Wireless Dolby® 7.1 /// Ozone Strike Pro Mechanical Keyboard /// Steelseries Rival 300 Gunmetal &amp; Steelseries Qck+ NiP Team Edition Mousepad

PSN: KeNji-xo-
  • 399 a evet dedim.

• Sözleşmem bitti. İptal talebi için aradım. 349 TL den teklif sundular istemiyorum dedim. Hemen ardından mesaj geldi. Sizi arayacağız teklifimizi sunacağız lütfen xxxx numaradan gelen telefonu yanıtlayın şeklinde. Bakalım ne vercekler.

Geçen senede aynı taktiği izledim. 279 TL olan paketimi 12+2 ay daha olacak şekilde 270 tl den yenilemişlerdi.

Bu sefer aynısı yada benzeri olur mu bilemem. Teklif vermezlerse de iade ederim cihazı vs. Çokta önemli değil. Bı gelişme olursa yazarım burdan.

349 iyi fiyat aslında, 349 teklif alıp son teklifte 399, 429 teklif alanlar var bu sene teklifler sürekli düşmüyor düşürüp sonra yükseltiyorlarda.

Muhtemelen daha düşükten vermezler. Bu sene farklı bir politika izliyorlar.

• Herkese iyi akşamlar

Arkadaşa yeni uyelik bakıyoruz bütün maclar ( spor extra dahil)

En uygun fiyat nedir?

Banka manka ne combo var?

Teşekkürler

Kamu personeli degil
    Sadece EMEKLİ🤣🤣

MidCruyff PS plus satılmıştır.

@Artizt adlı kullanıcıdan unc coll alınmıştır.
  • Merhaba arkadaşlar bu iptal birimine nasıl bağlanılıyor? Peder bey için aradım hala 479 diyorlar online işlemlerde 459 görünüyor. İptal birimine bağlar mısınız dedim ses kayıt sisteminde doğum yılı falan soruyor onu yanıtladıktan sonra müşteri temsilcisine bağlanıyor muyuz yoksa direkt talep alıyorlar gibi mi oluyor? Blöf atalım dedik gerçekten iptal olmasın bir de yaşlı başlı insan uğraşamaz şimdi

Müşteri temsilcisine bağlanmak kolay değil iptal için oralarla uğraşmayın online işlemler yada e-devlet üzerinden iptal talebi gönderebilirsiniz şak diye iptal olmaz 1 haftalık süreç işler teklifleri alırsınız ama iptal talebinden sonra yayınlar kesilir kutu varsa.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.