Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2927. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59.885
Cevap
763
Favori
3.362.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29252926292729282929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam desteğiniz için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4RuNN

Herkese merhaba 5 senedir digitürk üyesiyim her sene yeniliyorum bu senede yeniledim ancak benim sorum şu artık maçları 4K izlemek istiyorum şuanki kutuyu teslim edip 4K modül isteyebiliyor muyum ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
    Kendime cevap vermiş olayım müşteri hizmetlerini aradım teknik servise yönlendirip 550 tl servis ücreti karşılığında kutuyu alıp modülü takıyorlarmış aylık da 9 tl modül üyeliği alıyorlarmış teknik servis ücreti yüksek geldi bana bunu ücretsiz yapma taktiği yok mu acaba 🤔 teknik servis gelmesin ben gidip kutuyu teslim edip modülü alayım kurulumu kendim yaparım dedim yok öyle yapsanız da 550 tl alınır dedi kutu bozuldu değişim talep ediyorum desem dedim yine 550 tl alırız dedi.

• serdarkorkut S kullanıcısına yanıt
    😀

• H4RuNN H kullanıcısına yanıt
    bu sefer kutu test ederler

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ben de kamu personeliyim 3 gün önce üyelik açtım da indirimi yine de yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatyilmaz_ -- 10 Temmuz 2025; 20:37:52 >
  • H4RuNN H kullanıcısına yanıt
    Aylık 9₺ modül ücreti değil 4K ücreti olmalı.

• Merhaba arkadaşlar;
    Kredi kartı ödemesi ile kullanımım sona erdi 2 Temmuz da sonrasında yeni taahhüt faturalı olacak şekilde üyeliği yeniledim hemen fatura kesilmiş.1 ay kullandıktan sonra fatura kesilmesi gerekmiyor muydu ?

• Bu sene Tod vs. yerine modül ile uydudan izleyeyim diyorum.
    Aşağıdaki ürün mantıklı mı?
    Tod'a 3 bin vereceğime bunu alır adam akıllı izlerim diye düşündüm.
    Sizin fikriniz nedir?

www.n11.com
    Digiturk Sporun Yıldızı Paketi 12 Aylık Uydu Kurulumlu Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/digiturk-sporun-yildizi-paketi-12-aylik-uydu-kurulumlu-3464885?magaza=digiturk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Kredi kartına 12x289
    Kamu durumu varsa 12x275
    Engelli durumu varsa 12x274
    Memur sen durumu varsa 12x261 kamu
    Kredi kartına düşünüyorsaniz.Kredi kartına 12x399 verme yerine 12x289 daha uygun Aradaki tutar cebinizde kalacak.
    Tv 4k modül desteği varsa kutu yerine modül üyelik alabilirsin.
    Kamu engeli durumuna ekstra dostlar kampanyasi ile faydalanma olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1071V-DRMS

Hocam merhaba
    Kredi kartına 12x289
    Kamu durumu varsa 12x275
    Engelli durumu varsa 12x274
    Memur sen durumu varsa 12x261 kamu
    Kredi kartına düşünüyorsaniz.Kredi kartına 12x399 verme yerine 12x289 daha uygun Aradaki tutar cebinizde kalacak.
    Tv 4k modül desteği varsa kutu yerine modül üyelik alabilirsin.
    Kamu engeli durumuna ekstra dostlar kampanyasi ile faydalanma olur.
    Hocam Merhaba,

Kredi kartına 12x289 nasıl alacağız? Kendi sitesinde göremedim.

Hocam merhaba
    Site değil referans olduğum güvendiğim bayi forumda alan oldu.Sorun da yasamadi.
    Benim kullanıcı adımı telegram yazmanın yeterli.
    Aile engelli kamu durumu olan varsa onun üzerine alın dostlar ile faydalanın.Kurulum olmadan size gelen onay mesajıni onaylamayın.Musteri hizmetleri arayın eski faturalı üyeyi referans gösterin.ilk ay size cuzzi vergi çıkar eskiye fatura çıkmaz.
    Uyeliginize göre 250-255 arası cebinizde de kalır Kredi kartına malesef dostlar kampanyasi yok.
    Sporun Yıldızı Kredi kartına 12 ay sabit yeni üyelere 289₺

Bu fiyat Cine 6'ya özel. Üstelik 6 ay Film Dizi Paketi hediye ( mevcut üyeler yakının adına alabilir )

İster Uydu, ister modül

Hemen Üye Olmak için

WhatsApp 08504418183
    Telegram t.me/cine6destek

• admcpr kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Digitürk öde izle durumu vardır.Ondan size fatura çıkmış.

• Hocam merhaba
    Üyelik açtığınız da dostlar kampanyasi ile faydalansaydiniz.
    indirimbelge@digiturk.com.tr
    Kamu ile kimlik belgeyi gönderin.Agustos 3-5 fatura dönemi.Fatura döneminde kamu indirimden faydalanın.
    Kamu ile sendika kuruluşlar ekte var. Ona göre mail atarsınız Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 10 Temmuz 2025; 22:23:45 >

• Geçen seneki gibi bu aralar N11 ziraat bankası kampanyaları bi başlasa. Normal üyelere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: promedyumx

Ben iptal talebini 7 Temmuzda verdim. Anca dün akşam ilk aramalarını yaptılar. (İlk arama bu sefer geç oldu normalde hemen arıyorlardı.) Arayan kişi gayet rahat şekilde şu an size sunacağımız teklif 409 TL civarı bir rakam verdi. Kabul etmeyince daha öncekiler gibi sizi kaybetmek istemeyiz kaç yıldır üyesiniz vs vs şeylere girmeden iyi akşamlar dedi ve kapattı. Müşteri hizmetleri ile normal zamanda bile daha uzun konuşurdum. Başka arama yapacakları konusunda bile tereddütte düştüm şu an   14 Temmuz saat 10'da üyelik iptali tamamlanacak. Bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim ?

Dün bekledim ararlar diye ama arayan soran olmadı. Bugünde aramazlarsa artık umudu keseceğim. İlk defa bu kadar umursamaz oldular. Yarın akşama kadar da arayan olmazsa iptal talebini geri çekip nadasa bırakıp tekrar deneyeceğim.

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

aynı dertten müzdaribim... 356 son teklifleriydi.

• 356 yine kısmen iyiymiş bana 400 gibi bir rakam teklif ettiler. Telefondaki temsilci o kadar sülalem rahat modundaydı ki daha öncede dediğim gibi böylesine rast gelmedim. Maalesef size sunacağım başka teklif yok dedi kapattı.

Bu ürün satın alımında Bonus kampanyası geçerli oluyor mu acaba? 350 TL bonus veriyor 3.500 TL üzeri alışverişe.

• Bizim öğretmen arkadaşa gelmiş bu mesaj.

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

:) 270'e kabul etmedim ben 356 çok pahalı :) evet çok rahatlar önceki gibi değiller ikna etmeye uğraşmıyorlar

• 
Sayfa: önceki 29252926292729282929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.