Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yellow canary01 , umutsen Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
48.539
Cevap
577
Favori
2.765.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 21 Ocakta ki iptal faksım için ertesi gün yarım ağız arayıp ben daha yüksek fiyat derken yüzüme kapatmalarından başka arayan soran yok iptal olmasına 3 gün kaldı ve sanırım aramayacaklar. Ne yapmak lazım sizce?
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Evimde sorun yaşadığım d-smart üyeliğini iptal ettirdiğimden dolayı evime digiturk bağlatmak istiyorum. Bunun için aşağıdaki kriterlere uygun fiyat nedir benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

    1- Oturduğum sitede merkezi uydu bulunmakta.
    2- Ev dubleks olduğu için muhakkak yan oda kampanyasında faydalanıcam.
    3- Ana sistemde ne izleniyorsa yan odada da o izleniyormuş.
    4- Plus kutu seçeneği (herhangi birisi için)
    5- Aktivasyon bedeli varmıdır?
    6- 5 takım maçları ve lig tv2-3 gibi kanalları izlemek istiyorum
    7- Evde tvnin birinde 3d özelliği var. İzleyeniniz varmı? Bir maçı bu şekilde izlemek mümkünmü?


    Bu hepsine göre en uygun fiyat nedir arkadaşlar? Ayrıca herhangi kurulum vs bedeli ödermiyim?
  • Hala 95 lira diyorlar.
  • Arkadaşlar bugün haber vericem. Lütfen en uygun fiyatla ve en avantajlı (ilk 6ay ücretsiz, sonraki 6 ay şu kadar fiyata gibi vs) teklfiler nelerdir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apple34

    Arkadaşlar bugün haber vericem. Lütfen en uygun fiyatla ve en avantajlı (ilk 6ay ücretsiz, sonraki 6 ay şu kadar fiyata gibi vs) teklfiler nelerdir?

    Siz yeni üye olacaksınız anladığım kadarıyla yeni üye olacaklara teklif vermiyorlar. Teklifler mevcut üyeler için
  • 85 e yakın ödeme yapıyorum nasıl indirim alırım taktik verin beyler.
  • Teknik servise gittim iptal talebinde bulundum. Yeni üyelere bile ortalama 60 lira gibi fiyatlar sunulurken bana verilen 95 lira komedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Acaba iptal dilekçelerinizde şu referans Numaralı Vatandaşa nasıl bu fiyata verirsiniz de bana vermezsiniz diye bir Şeyler yazmıyorsunuz dur umarım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende anlaştım bugün itibariyle.

    Paket şu şekilde oldu.

    Giriş+Şampiyonlar+ilk 3 ay fatura yok+4 ay keyif paketleri(sinema dizi dahil)+3 ay spor extra+12 ay mobil lig tv+12 ay digi plus ve hd+2 ay 48 TL indirim

    İlk 3 ay bedava, 7 ay 68 TL, 2 ay 20 TL.

    Tabi ben 4 aydan sonra spor extra ve belgesel kanallarını ekstra ücret karşılığında açtıracağım artık. Uğraşmaktan bıktığım için kabul ettim. 6 ay bedava 6 ay 60 TL kampanyası kesinlikle yok diyorlar. Alanlar nasıl alıyor inanamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xquba

    Acaba iptal dilekçelerinizde şu referans Numaralı Vatandaşa nasıl bu fiyata verirsiniz de bana vermezsiniz diye bir Şeyler yazmıyorsunuz dur umarım ?

    Niye yazayım salak mıyım ben? Gittim yüksek fiyat politikası seçeneğiyle bayiden yaptim basvurumu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.next.com.tr/digiturk/

    499 lira şampiyonlar paketi 1 sene sonra cihaz sizin İQ özelliği var ama ben bir türlü işin içinden çıkamadım kelime oyunu çok ulusal HD ler diyor lig tv HD mi değilmi bilmiyorum
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah evveliyatı okuduysanız şikayetler vs. Havada uçuşuyor bende durumu net anlamaya çalıştığımdan soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür digiturkten arayan soran yok zaten. ben son kişiyim bir daha aranmayacaksınız demişti. Şimdi taahhüdüm bitti lig bitene kadar şampiyonlar paketi alsam yanına giriş paketi de almak zorundamıyım ki.:S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xquba

    Estağfirullah evveliyatı okuduysanız şikayetler vs. Havada uçuşuyor bende durumu net anlamaya çalıştığımdan soruyorum

    Yok hocam 2 kez musteri hizmetleriyle görüştüm kimseye özel fiyat vermiyoruz dediler. Bende illa referans gösterip rezil mi edeyim sizi dedim hemen lafı kivirdi başka konu var mı yardimci olabileceğim diye bende gerek yok iptal işlemlerini başlatın bayiden de dilekceyi yolluyorum deyip kapattım.

    Sizin izlediğiniz mükemmel fiyat. Ben ayda ortalama 45 50yi gözden çıkarmıştım zaten ama 95 lira teklif terbiyesizliktir. Girin bakın sitesinde paket oluştur derseniz bile 95 lira fiyat çıkıyor. Ben 3 yıldır öğrenci halimle 2000 liraya yakın para odemisim. Askere gideceğim babam kapatma oğlum sen nasılsa devam edersin dönünce dediği için bir orta yol arıyorum ama yok gibi. Sanırım hazır CLyi almisken Tivibu'ya atlayacagim olmazsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • almayın arkadaşlar kasmayın ozaman ne diyeyim tok satıcıyı oynuyorlar sözüm ona burada bir arkadaşın dediği gibi "alışkanlıklarınızdan nasıl vazgeçeceksiniz" cümlesini dayıyorlar ki banada dediler vazgeçerim dedim kendimi keriz gibi hissediyorum dedim 6 ay bedava alanlar var dedim lanet olsun sizin gibi firmaya dedim almadım türksat taki kampanyaları HD değilmiş HD olsa gene 500 lira verip alacaktım aslında ama şimdi tamamen vazgeçtim arayıp adam gibi teklif sunmadıkları sürece hiçbir kampanyaya dahil olmuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD2341F8A -- 30 Ocak 2015; 16:21:09 >
  • gecmıs aylarda 6 ay bedava 6 ay ucretlı uyelerdenım ılk sene medıamarketten aldıktan sonra ıkıncı sene bu teklıfı verdıler. Forumdan bır cok arkadasıma uye numaramı verdım benım gıbı aynı teklıfı alanlarda oldu baska degısık teklıflerler karsılasanlar ve hıc bır teklıf almayanlarda oldu bu tamemmen dıgıturke kalmıs bır durum ama

    aylık 40-45 tlden fazla para vermeyın dıretın sonuna kadar ıptal ederlersede etsınler ıptal etsınler gerekırse bır suru uye ucuz fiyatlara ızlerken 80 liralar 90 liralar aylık ucret alıyorlar bu tamamen digiturkun rezıllıgıdır.

    Teklifinizde inatcı olun sampıyonlar gırıs hd ıcın en fazla aylık 45 odeyın yanınada hedıyelerını alın

    ben eylul ayında aldım 6 ay bedava teklıfını su anda ıse yarar mı bılmem ama eger ısteyen uye olursa uye numaramı ısteyene paylasabılırım özelden yazarsanız
  • Aslında topluca iptal ettireceğiz kimse almayacak demek ki üye istemiyorlar konuşma tarzları aynen öyle sinirden çıldırıyorum arayan yok 12 yıl civarı üyeyim 1 defacık zorla aradılar dediğini bile anlamadım hemen kapattı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eleysen

    Aslında topluca iptal ettireceğiz kimse almayacak demek ki üye istemiyorlar konuşma tarzları aynen öyle sinirden çıldırıyorum arayan yok 12 yıl civarı üyeyim 1 defacık zorla aradılar dediğini bile anlamadım hemen kapattı.

    Aynen öyle çok değil 300-500 kişi bile toplu iptal etse sistemleri değişecek şu an TMSF de olduğu için TMSF pek sallamıyor ama kim alırsa alsın eski üyeler dahil bir çok kişiye çok uygun teklifler gideceğine eminim
    maalesef halkımız hep kendisini düşündüğünden hemen kabul ediyor veya kabul etmese kendi arıyor tamam verin diyor adamlar bunu bildiği için şu an bekle gör taktiği uyguluyorlar pazarlama okuyanlar bilir bu taktiği zaten üye olmazsan 2-3 ay içinde onlar aha tamam gitti şu şu numaraları arayıp geri kazanın diyorlar sistem bu kadar basit :)




  • Ben Şampiyonlar paketini iptal ettirdim. Zaten futbol kalitesi iyice düştü, heyecan yok.. Tekrar aradılar, sadece Fenerbahçe maçları ve premier lig ek paket olarak ayda 30 lira dediler, kabul etmedim.
    Bu futbola ayda 10 lira bile vermem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frux

    Ben Şampiyonlar paketini iptal ettirdim. Zaten futbol kalitesi iyice düştü, heyecan yok.. Tekrar aradılar, sadece Fenerbahçe maçları ve premier lig ek paket olarak ayda 30 lira dediler, kabul etmedim.
    Bu futbola ayda 10 lira bile vermem.

    +1

    Bende aynı şekilde şampiyonlar paketini iptal ettirdim.

    Ayda 14,99.-TL ödeyerek film paketi ve spor extra paketide dahil belgesel ve sporsever kanalları Haziran ayına kadar bu fiyattan devam edecek. Sonra tekrar pazarlığa oturacağız. Lig bitince daha uygun fiyat bulursunuz dediler.

    Yoksa bu ligi seyretmeye para verilmez. Derbiden derbiye bakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.