Digitürkle gelecek devamı gelecek |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2151. sayfa)

-
-
Bana da bunu teklif ettiler. Uğraşmamak için kabul ettim. Hayırlısı bakalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İptal işlemi gerçekleştiren sonra kaç gün içinde teslim etmemiz gerek cihazı?
15 haziran da bitecek üyeliğim için geçen hafta benide aradılar
gs taraftar paketi + 2 ay film dizi teklifi
k.kartına 1 sene 1668 tl.
12 ay / aylık139 tl.
-150 tl. de peşin ödenmiş 15 hazirana kadar olan şuanki hakkımdan düşürülecek dedi.
3 nisandan sonra zam gelicek diyodu.
geçen sene aynı paketi karta 720 tl. ye aldım deyip
2-3 gün sonra arayın dedim, aramadılar.
C.tesi günü ben aradım geçen hafta dediğiniz fiyatlara olmaz başka teklifiniz varsa söyleyin ona göre sürem dolunca haziran da da aynı fiyatı verirseniz iptal ederim dedim.
k.kartına 12 taksit yine 1668 tl. aylık 139 tl.
bu sefer 14 ay taraftar paketi teklifi sundu.
sadece gs maçları
içerik az epl bile yok. sporun yıldızına ne teklif ediyorsunuz dedim.
ona da k.kartına 12x249 : 2988 tl. 14 ay + 3 ay film dizi sundu.
bu sporun yıldızı teklifini kabul ettim.
sonuç olarak teklif 2988 - 147 : 2841 tl.
2841/14 : aylık 203 tl. ye gelmiş oldu.
şuan sadece gs maçlarını izlerken hem bu sezonun kalan tüm maçlarını hem gelecek sezonun tüm maçları için
teklif iyi gibi kabul ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence yeni verilen fiyatlar çok pahalı Allahtan Kasımda biticek taahhüt yine 59-69civarına bağlarız gibime geliyo üyeliği.Zaten ligin ederi o kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar epey artmış gidişat iyi değil
Mesaj gelicek filan diyorlar ama sen tamamen iptal olduktan sonra ertesi gün götürüp teslim et son uğrşıp başını ağırtma.
-
Arkadaşlar dekoderde arıza var kendi kendine kapanıyor cızırtı yapıp. Mhyi aradım servis gelecek 200₺ ucret istiyorlar gelmeye. Ben bu ücreti vermek istemiyorum sonuçta kendi kendine bozuldu cihaz. Nasıl bir yol izlemem lazım başına gelen var mı ?
Yerini biliyorsanız kendiniz götürün servise orada değiştirin. Bayi ücretsiz de değişebilir. İnisiyatif kullanabilirler evinize gelmediği için.
Sporun yıldızı paketine engelli indirimiyle aylığı 130 TLye gelicek şekilde teklif almıştım geçen haftalarda. Tam hatırlamıyorum ama ilk 6 ay xx fiyat öbür ay xx fiyat gibi saçma sapan bir plan sundular bana. Bende ortalaması ne kadar dedim 130 tl dediler. Sanırım bundan daha uygunu yok.
-
Geçen sene temmuzda 1 ay boyunca uğraştıktan sonra evin yıldızı yanına nisan ayına kadar yıldız dolu hediye vermişlerdi 19 liraya. Hediye bitti bugün iptal talebi verdim bakalım ne teklifle gelecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogg -- 6 Nisan 2023; 15:46:30 >
Teşekkürler hocam
14 yıllık kesintisiz üyeyim ,depremden dolayı farklı ilde kalıyorum ve mecburen uygulama üzerinden maçları izliyorum. kiraladığım evde ki tv uygulamasından uygulamayı açtım ve illegal yayın sebebiyle beinconnet hizmeti kapatıldı. Müşteri hizmetleri nuh diyor peygamber demiyor. iptal ettirmekten başka şans bırakmadılar
-
Hocam geçmiş olsun. Sen neler yaşamışsın ne durumdasın düşünmeyen bir platformu hiç tutmaya gerek yok. Ver iptali genel merkezden arayanlara şu yaşadığın durumu anlat ve geri adım atma çok daha iyi teklifle geleceklerdir.
Teşekkürler hocam , genel merkezden aradılar ve ayrıntıya kadar sorunu anlattım ama bu konuda firma çok katı sanırım. İllegal yayınla işi olan bir müşteri olsam 14 yıldır neden üyeniz olayım diyorum ama anlamak istemiyorlar.
O zaman iptalden başka seçenek bırakmamışlar size kötü olmuş
Haziranda tahattütüm doluyor yakın zamanda uygun fiyatlı teklif alan var mı
Bugün aradım görüştüm tahattüt normalde 2 Temmuzda doluyor. Fiyat olarak Yıldız Dolu için 339 TL * 12 ay (Kredi Kartı) diyolar. Sporun yıldızı ise 289 TL * 12 ay (kredi kartı) olarak gözüküyor. Tahattütün bitmesini bekleyip öyle alacağım gibi gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunakyildiz -- 7 Nisan 2023; 15:54:14 > -
İptal başvurusu sonrası aranan oldu mu yakın zamanda? Bugün iptal başvurusu yaparken 290 tl teklif ettiler sporun yıldızına. Ortalama 220 tl ye gelen tekliften alan var mı yakın zamanda?
Az önce arandım aylık ortalama 214 tl teklif geldi kabul ettim bilginize..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X