Ben lig sonana kadar değil sözleşme sonuna kadar yani Şubat 2022'ye kadar seçtiğim takımın maçı ve spor kanalları dahil normal kanallar 50-60 civarına fiyat verirlerse eğer kabul edeceğim.Sürekli lig sonuna kadar veriyorlar ama sonra pek bir anlamı kalmıyor aslında.Yıl olarak 1 yıl süreli bu teklifi verirlerse tamam ,vermezlerse alırım Xiaomi Mi Tv Vodafone TV falan yeter zaten.Diğer maçlar için ise çözüm var.Pek içime sinmese bile çoğu kişinin yaptığını yaparız.Mi cihaz üyelik vs dahil zaten yıllık fiyatı 50-55 liraya gelecek. |
5 yıl öncesinde de en son bu konuya yazmışım vay be... Sporun yıldızı için aralıkta iptal talebinde bulunmuştum(8 yıllık üyelik,her sözleşme sonunda atıyorum zaten faksı.): İlk aramada 5 ay 35tl sonra 139tl,6 ayda film+dizi hediye demişlerdi kabul etmedim. İkinci aramada 35 liradan 2 ay taahhütsüz teklif ettiler yine kabul etmedim. Zaten o ara yılbaşı hediye yüzüne 4 Ocak gününe kadar yayın açıktı. O gün tekrar arayıp Ocak ücretsiz,Şubat ve Mart 35 liradan taahhütsüz teklif ettiler Nisan'a kadar 70 yani...Daha fazlası olmaz herhalde diyip kabul ettim. Nisan'da artık tekrar iptal faksıyla görüşürüz Digi. |
|
İlk teklif geldi.İlk 1 ay dizi kanallar açık.Sezon sonuna kadar tek takım maçları açık ,diğer spor kanalları yayınları kapalı olacak şekilde ilk 3 ay 69 ,sonraki dönemler 139 lira..Zamlardan etkilenmeyecekmişiz böylece |
bende tamamiyle iptal ettim bu sene. bana da kutuyu iade edin mesajı geldi. valla kafam rahat. sansürlü dizi-film kanalları ve leş süper lig için fahiş fiyatlar istiyorlardı. şimdi film dizi işimi netflix, amazon, blutv gibi platformlarla gideririm, maçları da iptv'den izlerim. araplara zırnık vermem daha < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 9 Ocak 2021; 11:59:34 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
ücretsiz bittiği gün mü başvurdun iptal için hocam |
|
taahhüt bilgisi vermedilerse yapmamaları lazım.Ama Digitürk bu her şey olabilir |
iptal başvurusundan sonra tekliflerin fiyatı düşeceğine artıyor gibi duruyor ortalama 100 ila 120 tl 12 ay çok yüksek sadece maçlar için. filmler zaten tırt. |
İptal mesajından geldikten sonra kaç gün içerisinde ekipmanları iade etmemiz gerekiyor? |
60 gün içinde teslim edilmeli hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben teslim ettim iade formu almayı unutmayın sag üstte digiturk personel numarası ismi ve imzası olmalı. Hdmi kablosunun ucunda digiturk yazmalı başka kablo kabul etmezler. Kumandanın içinde pil ile ver ne olur ne olmaz. Uydu cihazı ve kartıda kontrol ettikten sonra imzalayıp sana geri veriyorlar. 7 yıllık aboneydim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Zamanım var o halde. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 14 Ocak 2021; 22:5:29 > |