hoşgeldin metin bilgin hocam nasılsınız nerelerdesin yokmusunuz artık buralarda |
|
kutuyu iade etmeye gittim, upuzun kuyruk vardı geri döndüm. herkes kutusunu almış iade etmek için kuyruk bekliyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
merhaba. e-devletten iptal talebi yollasanız bile belge istiyorlar. o yüzden digitürk iptal kağıdını alıp doldurmanız lazım. e devletten işlem yaparken son aşamada o doldurduğunuz kağıdın pdf halini yüklüyorsunuz sisteme ve talebinizi yolluyorsunuz. sonra digitürk'ten sms geliyor iptal talebinizi aldık sizi arayacağız diye. en az iptal olana kadar 3-4 kere arıyorlar. hep fırsatlar falan sunuyorlar. hepsini reddedersiniz en son şu tarihten itibaren yayınınız kesilecektir ve telefonunuza mesaj gelecektir diyor. 60 gün içinde dekoderi digitürk bayisine teslim etmelisiniz diyor. çanak anteni teslim yok. digitürk dekoderi, kumandası ve hdmi kablosunu eksiksiz bir şekilde gidip teslim ediyorsunuz bayiye ve işlem son buluyor. alternatif olarak zaten akıllı tv'de uzun zamandır tv izlemiyordum. netflix, blutv, amazon video falan var. şimdi bir de maçlar için ve ulusal kanallar için iptv aldım. kafam rahat etti. ama salonda bizim ayrıca kablotv de mevcut. oradan kablolu yayın alıyoruz. illa bir yayınım olsun diyorsanız kablotv veya direkt uydu kullanabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 5 Ocak 2021; 16:8:7 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 5 Ocak 2021; 19:18:25 > |
Her yerde bedava yayın var, eşşek yükü ile para istiyorlar. iptal edin, batsın gitsin şu katarlılar. |
Fiyat ne kadardı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne kadar hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4 yıldır 19tl ödeyerek kullandığım ve sadece belgesellerin dahil olduğu paketimi dün iptal ettim edevlet üzerinden bugün aradılar, taraftar paketi ve çocuk kanallarını istiyordum özellikle, durumu izah ettim zaten hemen hazır olan teklifi sundular. lig sonuna kadar Gs maçları, 6 şubata kadar da cl, uefa maçları , belgesel kanalları ve çocuk kanalları açık , ayrıca 1 ay herşeyin açık olduğu yıldız paketi hediye edildi. 19tl fark ile bunları almak güzel, ligin en kızıştığı zaman oldu ve ara olmaması da güzel. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam.dolandirici olma.ihtimalleri.cok.yuksek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana bunun 39 lira olanı geldi. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
evet ama sadece tüm Gs maçları hocam, gerçi 1 ay tüm kanalları açtılar hediye olarak, bu dönemde rakiplerin de haftaiçi maçları dahil ara olmadığı için 8 maçını izleyebileceğim, bu da şampiyonluk adaylarını belirleyecek bölüm zaten o yüzden çok mantıklı geldi. tabi diğer liglerde komple açık benim gibi maç hastasıysanız bu 1 ayda güzel maçlar var. 16 şubatta da cl başlayacak o da evde olunan süreçte keyifli olacaktır ayrıca seneye grup aşamlarında da cl ve uefayı izleyebileceğim. |